電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
介紹你去觀塘啲二樓倉試到啱
又多款又平

(實惠買) 用緊呢張感覺幾好

可惜隻質地熱到仆街

但係我所有朋友都話舒服,打機打耐左都唔會腰酸背痛

舒服係舒服
不過隻布夏天吸汗好難頂
其實DXRACER e個牌子質素高唔高
好似d椅都有份贊助過比賽場地
但之前見有巴打話狗也不屌

Shit quality mate

有平有貴自己揀
官塘d 樓上傢私舖

我google你圖中個型號, 搵到你呢間野,
雖然佢地個網簡直係不堪入目, 但叫做有個whatsapp,
我會試下問下有冇steelcase

798好撚正
轉左呢張通宵打機做功課屎忽 腰 頸都無痛

請大家有冇地址? 管塘邊度
實惠有張ifco Dxxxxxfly-s
2999有無爸打坐開?

有平有貴自己揀
官塘d 樓上傢私舖

我google你圖中個型號, 搵到你呢間野,
雖然佢地個網簡直係不堪入目, 但叫做有個whatsapp,
我會試下問下有冇steelcase

798好撚正
轉左呢張通宵打機做功課屎忽 腰 頸都無痛

啱啱上去試左 真係幾好坐
而家訂左 希望無伏
今日心血來潮殺落清風街睇睇,初八啟市,頂……

我見近排做緊promotion$1499
各位巴打點睇?
會否狗也不屌?
snoopy 巴打 可唔可以講解下點解你會咁熟

我以前都有搵過, 真係靚既真係冇5000+ 唔洗諗 後尾放棄算,坐普通平野

其實都唔叫熟,自己腰唔好,比較有要求,平野西x又買過,台灣e字頭又試過,ikea又試過,你第一下坐你唔覺得咩,但過一排d位開始鬆,一係個氣鼓或油壓鎖唔死,最仆街係主軸變大左,好似快子筒得一支快子咁搖搖下,最後夜冷舖都唔撚收要掉左佢,真浪費錢。之後換左張 leap 坐完你明點解咁貴,張野重到仆街,坐左五六年d校位未走過位,以前要間唔屎校下高低,屋企就買左張aeron,無leap咁舒服但好通爽,夏天唔會焗背同屎忽,最仲意佢有個仰前mode, 個人背離開椅背,控前望著個芒做野時,個pat 位微微向前斜貼實你個pat,條腰無咁累同埋大髀唔會麻,下個目標係embody

下一張都想換aeron

香港係咪得posh有賣? 外國官網同amazon 好似唔會做international shipping

一張aeron咁重又大張,運費好貴

我見近排做緊promotion$1499
各位巴打點睇?
會否狗也不屌?

我都想知, 同價位好似仲有隻thunder x3
有冇人用緊Zenox,等特價都想買番張

今日落天后買張Steelcase leap v1返屋企,唔錯。

今日落天后買張Steelcase leap v1返屋企,唔錯。

幾錢 同埋係咪都係2手? 睇完post都想買張

睇樣唔覺會好坐得去邊
係咪有人想要實惠雙葉櫈
我送出來, 去灣仔/金鐘自取
要既留tg /line id
條腰唔好
得1k 筆直
係唔係可以亂買

睇樣唔覺會好坐得去邊

我都諗緊去唔去天后買steelcase , 定一係買上面個張798
我睇完呢個POST 之後都即刻去左天后買張 Steelcase Leap v1
唔是打手 但張椅真係好正, 個老板仲好好人, 問使唔使幫你CALL 車
我睇完呢個POST 之後都即刻去左天后買張 Steelcase Leap v1
唔是打手 但張椅真係好正, 個老板仲好好人, 問使唔使幫你CALL 車

幾錢

幾錢

老板好好人,平左俾我 $900

幾錢

仲有冇貨

幾錢

仲有冇貨

老細話之前收左5百幾張...應該大把
之前去買個時仲話近排好多人睇完網上討論區之後過黎買
三四年前係吉之島買左張電腦椅780 扶手位鬆鳩晒 絲帽全斷 底係咁甩d碳纖維落黎 好撚雞

個樣係咪黑色普普通通好似d梳化椅 後面有個寫住sakura既貼紙果張, 我又係一樣係咁甩野出黎早幾個月掉9左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞