電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
Leap v2 扶手 左右郁有係得扭實佢
坐一排鬆晒
有利買左張超新淨黑色原裝布Leap V2 1480減到1430
紅色平一百 黑色佢換過非原裝布都係平100

我早兩個月千二
有利買左張超新淨黑色原裝布Leap V2 1480減到1430

我早兩個月千二

yahoo拍賣紅色V1 800添咋

有無巴打係坐床用電腦

因為間房細 電腦枱係床尾

需要坐係張床到用電腦

但係用得耐既話條腰會好辛苦 因為無野埃住

有無D野類似凳咁但係無腳 可以買黎放係床到埃住

唔知樣野叫咩名 唔知點GOOGLE

有無巴打係坐床用電腦

因為間房細 電腦枱係床尾

需要坐係張床到用電腦

但係用得耐既話條腰會好辛苦 因為無野埃住

有無D野類似凳咁但係無腳 可以買黎放係床到埃住

唔知樣野叫咩名 唔知點GOOGLE

懶人椅 , 實惠都有
http://www.haginc.com/products/hag-capisco-puls/

點張點睇?

呢張賣design居多
如果係瑞典做,應該都要$3-4000一張
膠殼椅背都可以好坐,買前要親身試下先
小心冬天貼住背脊個膠殼會太凍(人地室內有暖氣)
唔係特別中意佢個design呢個budget有好多都可以揀到

我都鐘意呢張,不過香港冇軟墊版
有無千5筆直內連頭枕推介
二手都OK

我早兩個月千二

yahoo拍賣紅色V1 800添咋

天后貴?
Sihoo西昊人体工学电脑椅 家用 老板转椅座椅子 护腰办公椅电竞椅
【在售价】449.00元
【券后价】419.00元
【下单链接】http://g.xdm20.com/h.F55WhM
-----------------
复制这条信息,¥abBx0gp9L4P¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

呢張點睇?

唔知點解會望左做Sihoo臭西
都係果間 1300
leap v2
好洗好坐,屋企個超級肥佬都坐唔爆
都係果間 1300
leap v2

我係轉角個間,$900,半年前買
都係果間 1300
leap v2

會唔會好污糟?
都係果間 1300
leap v2

會唔會好污糟?

可以換布架 加少少錢

但通常都會清潔哂
買sayl 定leap v2好呢?
Sihoo西昊人体工学电脑椅 家用 老板转椅座椅子 护腰办公椅电竞椅
【在售价】449.00元
【券后价】419.00元
【下单链接】http://g.xdm20.com/h.F55WhM
-----------------
复制这条信息,¥abBx0gp9L4P¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

呢張點睇?

買左兩個月坐緊,都可以,不過我嫌唔夠貼背脊

最近想換椅
想知兩隻有咩分別

最近想換椅
想知兩隻有咩分別

垃圾賽車椅唔好坐又包裝成電競就可以賣貴幾倍, 所以你話marketing幾重要 , 坐得正都算, 坐得唔正又長時間坐埋d電競椅痛到要睇醫生就唔好啦
今日去炮台山睇二手傢私,呢張LOTUS EXECUTIVE MESH BACK STAFF CHAIR二手做緊$950,有乜評價?

你係咪仲睇緊?
我可以介紹d二手入口椅比你
差唔多budget

係我showroom度

巴打如果想買椅是咪可以搵你?
有利行開幾點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞