電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
買左張 leap 想問買有無得配返頸枕個舊野
IFCO D人體工學櫈有冇評價
呢個post好多royal級撚樣 淨係識屌人唔用成萬蚊買張登 又比唔到咩好意見
Ergohuman唔錯
呢個價位佢同LEAP都OK
IFCO D人體工學櫈有冇評價
Ergohuman唔錯
呢個價位佢同LEAP都OK

steelcase肯做零售?

一樣約時間試
上去試完ok就比錢
leap係錢左右?
個人覺得
Ergohuman好垃圾
背個網位冇承托力乜滯
想換新電腦椅
但諗起steelcase又要約就覺得好麻煩
直接去posh門市試hm算
其實 Leap 香港夏天家居用一定要開行冷氣
熱到出汗索哂入棉好難清理,長期會整臭張椅。
買網椅或真皮椅好d
我都係坐緊呢張。 但個頭枕位太高。
個頭枕主要係比你較斜個陣挨落去
一般人坐係到應該唔太需要頭枕
我坐緊呢張 IKEA $1900

我都係坐緊呢張。 但個頭枕位太高。

頭枕位好難做到人人都fit
所以真係唔一定要
but can you do this 個張
二至三千筆直 屋企打機睇片埃住用多 最好可以食住條腰 有無咩推介
請問posh通常幾時有sale?考慮緊Embody vs Aeron ,另外美國Amazon 買有冇著數呢?見aeron都係$970左右,embody就1300.加埋運費好似平posh少少
請問posh通常幾時有sale?考慮緊Embody vs Aeron ,另外美國Amazon 買有冇著數呢?見aeron都係$970左右,embody就1300.加埋運費好似平posh少少

差少少就係度買啦
有保養之餘又有人幫你裝
以前返工坐leap既真皮版,之後買左張二手返屋企,(玩開皮革,有貨剩) 自己裁左塊皮包住個椅背,同埋裁左張皮墊,涼浸浸
2000蚊左右 主要係屋企用黎上連登 睇電視用
巴打有咩推介...推介完會親身試下
以前我會覺得厚身棉/皮質電腦椅實會座得最舒服
點知原來會座到焗同出汗
之後發覺一張高質素嘅網椅
原來張網可以好有回彈力,承托力,貼身兼且好實淨
仲要透氣唔焗
夏天唔開冷氣只開風扇都可以坐得好舒服
我相信我以後都唔會再用厚身棉/皮嘅電腦椅
點裝? 一打開個箱已經坐得 美國買自己揀setting用DHL轉運都平過香港 分分鐘仲快 我喺posh買都等咗1個禮拜
主要係麻煩在posh唔包水貨保養
即係你個12年保養廢咗
除非有辨法送去美國
想要網
終於試哂巴打介紹既
aeron
embody
sayl
leap
gesture
think
contessa
humanscale
strongman
講設計就contessa最靚 ,日本仔做既始終有心思,尤其扶手位可以調較大部分setting ,舒適既無得傾一定係aeron同embody,但價錢就 同無head rest ,其他牌子唔講啦個人無咩特別感覺,而家掙扎緊買contessa定aeron
有用家可以俾d意見嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞