電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
剛買左ergohuman普通版,做緊85折。

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?
呢張點睇?

一分錢 一分貨
小心菊花

得罪講句
好撚柒喎

呢張點睇 $799

講左咁多版
呢d 椅由設計至外觀都唔入流
鐘意賽車野就直頭買張recaro 完全唔同睇法

呢張柒野打gt會多幾匹?
D 皮望落就覺得焗
坐定打機要張桶seat黎做咩?
又冇4點式安全帶
一睇只覺得mk味濃

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?

2000蚊budget有冇推介

IFCO 做緊85折

ENJOY 85折
$2000 有找

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?

諗緊買唔買plus elite版

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?

我都幾大份 但係普通版我都夠,有睇過elite版係大左個seat位小小(向前), 同埋手柄位可以移闊小小

坐下最實際 我都坐左成半個鐘

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?

我都幾大份 但係普通版我都夠,有睇過elite版係大左個seat位小小(向前), 同埋手柄位可以移闊小小

佐敦有得坐

邊到買

佐敦ifco

埋單幾錢?

佐敦有得坐

有啊 我就係坐左普通同elite揀左好耐
最後都係慳700 買普通
想問POSH 門市係咪直接去就有得試坐?
想試下張embody. 而家仲有冇85 折?
https://youtu.be/cWmb10hEUkA

淘左張200蚊唔洗

係香港睇過買成千幾2千個D 咪又係大陸落
加個自己名買成千幾蚊
難聽講句,200蚊大陸野真係送都唔要啦
有單新聞咪個油壓穿左張椅根住條友一坐就爆菊灌腸

係買都買貴d啦1000up啦
岩岩試完steelcase leap V2
真係正
係天后清風街買左,個度有兩間,一間平,一間貴。平就$900,貴就$1300
平個間無洗張凳,貴就有洗干淨

天后幾間野係咪都係賣二手櫈?
張野原價幾千蚊,會賣到一千左右咁平?
二手既話會唔會好污"JOE"?
真係正
係天后清風街買左,個度有兩間,一間平,一間貴。平就$900,貴就$1300

睇你接受程度去到邊啦
我就無咩所謂 反正公司坐得仲耐
已買leap v2, 真係正
已買embody 做緊9 折
難聽講句,200蚊大陸野真係送都唔要啦
有單新聞咪個油壓穿左張椅根住條友一坐就爆菊灌腸

係買都買貴d啦1000up啦

因為有人爆菊,而加SEAT底加鐵板係賣點

小弟用緊herman miller sayl咋
想去ifco買Dragonfly - S,唔知佢d椅好唔好呢⋯
想去ifco買Dragonfly - S,唔知佢d椅好唔好呢⋯

直接去試坐
坐啱即買
真係正

睇你接受程度去到邊啦
我就無咩所謂 反正公司坐得仲耐

想問仲有冇
一千左右 一手
有冇推介? thx

小弟用緊herman miller sayl咋

好坐嗎 無頸枕 睇落好似無咩功能咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞