電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
巴打係清風街買?
想借問下如果1500內budget有冇推介
大概都係打機用 想要有頭枕既 平日3-4個鐘 假期5-6個鐘到
係呀 果度附近有兩三間夜冷鋪 其實任你試 我去果間都係巴打推薦 老闆講解好用心
買左幾錢?
諗住聽日踩去清風街睇下
張leap 係咪比巴打買晒?
仲有咩靚野淨?
定係等老細推介
利申:大肥佬一個 要夠穩陣唔焗 係咪選擇唔多其實
1200 老闆平多80 隔離鋪都無哂 果間之前都有巴打講仲平
我買果陣佢話原來賣左好幾年 好多人都係上網睇到之後試 老細推介左張加拿大造既700幾蚊岩岩返貨 都唔差 反而好多人講既HM我自己就麻麻 可以去到試下 貴過leap
買左V2定V1?
V1咋, V2無哂好耐
BTW 呢類鋪係咪得天后先有
新界牛屎仔 買完 除左洗多筆勁GE CALL 車 都唔知點搬返去
可以試下上網search下夜冷鋪 買完可以用d apps call車計下大概幾錢 睇下會唔會太超自己budget btw, 呢d凳超重 落左車我自己抬返屋都死死下
最慘唔係間間夜冷鋪都有
始終港島果邊比較多高級寫字樓
久唔久佢地換批新凳都會放一d出來,
行呢d鋪有時都要撞手神,可遇不可求
除左個post推介既,建議你親身試下
始終個個人坐落感覺都唔同
就黎出人生第一份糧
諗緊成份拎去買張Herman miller定買ergohuman算
有冇人知邊張有得拆扶手
我 Google "九龍 新界 夜冷 二手 辦公室"
見到都有啲夜冷鋪可能有得賣
雖然我唔知信唔信得過
不過有時間可以打個電話問下
有興趣嘅貨色都可以親身去試下
你地張embody個碌係木地板會唔會有金屬撞既聲
最貴果隻碌
硬地板最好用soft casters, 你有冇轉?
sparco grip 2400蚊 好過哂其他價錢相若既brand
我係透明果隻
反轉張椅 原來係個碌插入果位金屬撞到既聲
巴打,可唔可以介紹張比我 budget 1500-3000
麻煩你
可以試下呢款,within呢個budget
http://www.lamex.com/product/seating/supervisor/Pages/Verta.aspx

tg:kinggtf
跑車凳
同感
座SEAT 夠深同闊
個背PAN 夠平, 冇曲入去, 肩膀同埋都算闊
舒唔舒服就坐下先知
巴打你係用緊呢款??

利申: 用緊akracing prox , 夠大張同硬淨, 但係HIP 同肩膀唔夠闊, 唔係最舒服
又唔洗咁貴GE, 除非你大把$$$
其實 3000到都買到張又大又舒服GE office chair
secretlab 同maxnomic 應該係最大路 令仔, 大張同舒適
btw secretlab 做緊sale 免運費tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞