電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
有無人用過humanscale freedom
我坐過,都幾正

試完herman miller同humanscale freedom,想買freedom, 等遲啲有錢先

都係freedom headrest fans 不過香港好難買
岩岩試完steelcase leap V2
真係正
係天后清風街買左,個度有兩間,一間平,一間貴。平就$900,貴就$1300
平個間無洗張凳,貴就有洗干淨
今日買左 leap v2 見到有其他巴打去睇
真係正
係天后清風街買左,個度有兩間,一間平,一間貴。平就$900,貴就$1300

呢張點睇?
呢張點睇?

一分錢 一分貨
小心菊花
今日收貨,人仔180,

坐落ok

之前淘寶288人仔
坐左一年,覺得有d硬,屎忽唔舒服

買之前,去左始創果間,同宜家,實惠睇過晒,根本同大陸賣緊果類一樣,
但係下下要800-2000,真係買唔落。
今日收貨,人仔180,

坐落ok

之前淘寶288人仔

買之前,去左始創果間,同宜家,實惠睇過晒,根本同大陸賣緊果類一樣,

巴打新果張坐落如何?
好過舊果張?
想問下用直運定集運?
運費幾錢左右?
唔該晒巴打
今日收貨,人仔180,

坐落ok

之前淘寶288人仔

$180 果張..幾正
會唔會好焗?
可以SHARE LINK?
今日收貨,人仔180,

坐落ok

之前淘寶288人仔

$180 果張..幾正
會唔會好焗?
可以SHARE LINK?

坐過了,唔好坐
steelcase leap 正好多
真係正

岩先買左呢張

呢張點睇 $799
2000蚊budget有冇推介
2000蚊budget有冇推介

IFCO 做緊85折
embody香港有冇邊度有得試?

大概幾錢度?

其實無頭枕個頭會唔會好累?
坐緊賽車凳,雖然話坐得幾舒服,但可能仲後生、無乜野....

85折之後$10000-$13000左右,視乎你用咩料
頭枕就真係因人而異

巴打, 我想問85折係鋪頭sales俾既折? 13000左右係咪balance fabric. 我見網上買一定係正價, balance fabric差唔多要16k, 有興趣買返張

鋪頭做緊aeron 8折,embody 85折
$13000多少少係balance fabric,不過如果揀d無現貨既色就要訂做,時間要3個月左右

有冇試張新aeron 同舊果張有咩分別

試過新aeron, 比起舊果張d果d網面有彈力d, 冇咁軟,整體承托力好左,個背托都好左d, 但新Aeron完全冇折,個價同折左既embody差唔多

想買embody 點買抵?

直接去POSH買
剛買左ergohuman普通版,做緊85折。

邊到買

邊到買

佐敦ifco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞