電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
過幾日跟機去天后買咁多巴打買咗嗰張先

用緊,冇咩投訴

跟隊, 正正係以前返工坐開佢(真皮版), 一直都想買返張返屋企
張enjoy 坐左8年終於壞

用緊,冇咩投訴

跟隊, 正正係以前返工坐開佢(真皮版), 一直都想買返張返屋企

冇2手我真係唔會買
但都好新淨

用緊,冇咩投訴

冇2手我真係唔會買
但都好新淨

剛剛買左, 有95%新咁, 冇咩使用痕跡
呢啲成日身體接觸嘅野真係唔敢買2手
有冇人買左ergohuman
之前去IFCO 坐第一個感覺係好正,之後買坐一排其實唔好坐,返到公司既幾百貨色仲好坐
有冇人買左ergohuman
之前去IFCO 坐第一個感覺係好正,之後買坐一排其實唔好坐,返到公司既幾百貨色仲好坐

買佐。新椅硬過demo。坐一排ok
我本身有脊椎側彎問題,
自從坐肺葉椅, 少左腰痛.

用開 duorest, 坐左都五年多..都無變型.
德國野真係好正.

呢啲成日身體接觸嘅野真係唔敢買2手

二手舖點都會清潔下先俾貨你既,咁正常拎到返去正式用前基於心理問題都會自己清潔下消下毒,唔好咁懶啦
夜冷鋪二千樓下有冇可能有網面高背
原來公司一路都坐緊herman miller aeron都唔撚知 仲坐爛左佢幾張

仲諗住點解咁撚好坐,想買返張返屋企但原來咁撚貴

實惠1699免送貨同安裝費
有埋腳踏

係隻色太搶

留名睇腰痛

買垃圾唔緊要
要買都買原廠果隻
個史奴比真人應該係onl9

你自己戇鳩就唔好話人, 你全屋電器係咪支那買?

點解巴打你個名可以咁長

最後買左呢張

坐直個人唔挨後 掂唔掂到個頭枕

佢個頭枕有得較高低

較左易唔易唔挨後都掂到

求地址

有無巴打買左 可以講下張櫈好唔好坐
唔好去such price 買

坐左幾個月都冇 腰個位已經爛左

個椅墊又高低唔平 坐到條腰就爆
去posh想試坐aeron
舊aeron8折 embody做緊85折
唔小心落左order買embody

embody坐落爽好多

embody坐落爽好多

簡左balance布 感覺舒服d同冇basic果款咁焗
本身想簡白框 但幾張sample開左一年已經變左粉紅色
又積塵近睇好樣衰 最後都係簡carbon黑框

embody坐落爽好多

折左一共幾錢?
重未買椅
好窮

embody坐落爽好多

折左一共幾錢?

萬二 basic款應該一萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞