電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
ergohuman 好唔好用?

9k幾
好貴貴

等幾耐?
話說我都買左張椅
https://www.interstuhl.com/i/ia-en/modelle.php?modell=13M2
德國制 $7800

佢寫無13m2 嘅
好似等2,3個月之類

香港有無得試?

有的
我可以比個contact你
我都係同佢買,冇利益關係的
你有冇tg?

有,我留定你留?

kinggtf

被Cancel左,唔知係咪搵錯人呢

9k幾
好貴貴

等幾耐?
話說我都買左張椅
https://www.interstuhl.com/i/ia-en/modelle.php?modell=13M2
德國制 $7800

佢寫無13m2 嘅
好似等2,3個月之類

香港有無得試?

有的
我可以比個contact你
我都係同佢買,冇利益關係的
你有冇tg?

有,我留定你留?

kinggtf

被Cancel左,唔知係咪搵錯人呢

我好似禁錯,你試下再同我講野

有冇睇岩邊款?
有無人講下電動升降桌

用緊

用緊邊隻 想訂做一張

http://www.thestandingdeskco.com/
我喺呢度訂做

UPDESK好似同佢差唔多, 依家仲有discount
有無人講下電動升降桌

用緊

用緊邊隻 想訂做一張

http://www.thestandingdeskco.com/
我喺呢度訂做

UPDESK好似同佢差唔多, 依家仲有discount

幾錢一張到?

有冇睇岩邊款?

Ergohuman plus elite
leap v2
到底係紅色定係黑色先係原廠布
前面見有人講係紅色
幾頁前又講黑色貴啲
leap v2
前面見有人講係紅色
幾頁前又講黑色貴啲

黑色都有原廠
leap v2
前面見有人講係紅色
幾頁前又講黑色貴啲

黑色都有原廠

原廠點會無黑色
咁啱嗰間舖收左一lot紅色所以做平d咋嗎

有冇睇岩邊款?

好普通的一張大陸椅
價錢上唔值5千幾,$2500都比多佢

有冇睇岩邊款?

好普通的一張大陸椅
價錢上唔值5千幾,$2500都比多佢

試過其他正啲嘅牌子之後
我會情願坐住摺凳儲錢野貴野多過買佢
2-4k有無連埋頭枕同埋可以170度打平咁訓既介紹

係咪要有埋腳踏的?
據我所知高背可以170度的椅未可能好易反
應該都係大陸先會出呢d product
之前有巴打post果款ergohuman應該岩你要求

係咪要有埋腳踏的?
據我所知高背可以170度的椅可能好易反

係咪要有埋腳踏的?

我諗好似dxracer drift advance2果d咁 150度
以前唔知係邊坐過訓係到又幾正

係咪要有埋腳踏的?

我諗好似dxracer drift advance2果d咁 150度

腳踏反而唔洗。我都驚會唔會好易反/唔come用

係咪要有埋腳踏的?

150度都好跨張
二千零蚊又唔算好貴
試清楚先好買

係咪要有埋腳踏的?

150度都好跨張
二千零蚊又唔算好貴
試清楚先好買

好似得賽車椅同西昊先有150度
西昊驚爆菊就唔諗。唯有搵日試多次150度係未真係實用
唔係既應該會考慮ergohuman plus/s

係咪要有埋腳踏的?

150度都好跨張
二千零蚊又唔算好貴
試清楚先好買

你話有頭枕都明點解 但點解好地地打打下機要打平訓

係咪要有埋腳踏的?

150度都好跨張
二千零蚊又唔算好貴
試清楚先好買

你話有頭枕都明點解 但點解好地地打打下機要打平訓

我唔用電腦都坐架嘛
有無人有興趣實惠張牛肺
買左先醒起無位擺
全新未開過 $1000
https://t.me/Bc0000
都係果間 1300
leap v2
好洗好坐,屋企個超級肥佬都坐唔爆

我係轉角個間,$900,半年前買

巴打介紹下邊間 我都想買
邊到有二手embody賣
大約幾錢
唔好講笑 之前走去有利行試咗一轉v2 即落訂
今日終於帶佢返屋企
利申 買咗黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞