電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
4千筆直買邊張好
利伸 瘦底173高 平均一日坐3-4個鐘 放假10個鐘
留tg?有興趣買2手電腦椅
7K 買左全新leap加頭枕, 個頭枕ma ma 地, 佢office又冇頭枕試, 中左伏

同埋2手平咁多, 買全新 leap 真係要突破心理關口, 買其他牌子心理上會覺得值D
仲有咩牌子有頭枕
櫈日日坐就買新啦,二手櫈好污糟,上手可能有皮膚病,你坐完可能會生野
有頭枕又舒服既我唔清楚, 等其他爸打解答

我其實有冇頭枕都無所謂, 大部份時間都係坐直做野, leap冇得後加頭枕, 咪平平地加埋算, 諗住有時挨一兩野都好
我今日同朋友一人一張買左
Steelcase Leap V1 紅色 $1280

好想買V2, 但係...
有利行 老闆娘 話V2已賣完
餘少量V1存貨

個人覺得有利行 老闆娘算係好pro, 會拆散洗乾淨再賣比客, 又會教識客點用
佢又話好多謝連登巴打 support!
lm
除左handrest, 其實都冇咩大分別, 冇所謂喇
諗住聽晚收工去清風街揀一張,有無巴打可以幫手度下leap 個座位打斜度幾多寸左右?即係好似電視咁度
你買邊隻 全功能?有無用腰枕
問左全功能5971
想知呢張同aeron既分別大唔大
Bugget好死既 條腰緊要
想問清風街仲有無巴打睇到有embody或者aeron買到? 大概幾錢?
http://store.hermanmiller.com/sale

美國撚
HM 15% OFF + FREE SHIPPING 到15號
啱啱訂左張EMBODY
用邊間集運?
同問
http://store.hermanmiller.com/sale

美國撚
HM 15% OFF + FREE SHIPPING 到15號
啱啱訂左張EMBODY
用邊間集運?

sor眼殘
通常官網同Amazon都會一齊特價
新界區有冇好似有利行呢d 夜冷鋪
budget得2k
買左最後一張leap 一試坐完試其他都唔掂
不過買左返去無左背部腰位個配件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞