電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
一張電腦椅,坐幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果七八千都比唔起不如算,求其買吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

我buy你意見,但又唔洗講到咁掛
始終唔係個個都可以負擔到
事實好多人電話一係用平 一係兩三年先轉款
唔好assume定樓主係咩人

回番樓主
電腦椅都係跟番上面巴打建議啦
好既電腦椅對脊椎同腰既健康影響好大
天后清風街果邊有幾間夜冷舖
$1000-2000都可以買到上述既二手款
你可以去試坐下

半年前揀左張二手steelcase leap $1200
開心使用中

多謝巴打意見。
值得考慮下。

實惠1699免送貨同安裝費
有埋腳踏

係隻色太搶

留名睇腰痛

DXRACER ?

好易坐壞腰?

有埋腳踏

係隻色太搶

留名睇腰痛

DXRACER ?

好易坐壞腰?

垃圾中的垃圾,坐壞人同焗。跑車椅設計係for 後仰同鎖兩邊,同你工作坐勢兩回事黎。究竟人有幾討厭自己健康先會買呢d電腦倚黎慢性自殺呢

有埋腳踏

係隻色太搶

依D大陸賣600左右
個史奴比真人應該係onl9
仆街我又買左樓上實惠果張椅
So far 仲未覺得唔妥
係個向後挨功能多鳩餘左少少

有平有貴自己揀
官塘d 樓上傢私舖
史奴比巴打

實惠果隻肺葉如何
張張都話坐壞人
有冇圖睇邊張先合格?
留名
張張都話坐壞人
有冇圖睇邊張先合格?

賽車椅一定唔合格
真正人體工學果d最好
唔係話愈多配件愈大張就愈勁
呢d 個背用膠整 但係真人體工學 係d 賽車椅贏十條街

當然 真人體工學一定唔平
無記錯以上果張都要三千幾
張張都話坐壞人
有冇圖睇邊張先合格?

賽車椅一定唔合格
真正人體工學果d最好
唔係話愈多配件愈大張就愈勁
呢d 個背用膠整 但係真人體工學 係d 賽車椅贏十條街

當然 真人體工學一定唔平
無記錯以上果張都要三千幾

張張都寫人體工學
有冇cert
一張電腦椅,坐幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果七八千都比唔起不如算,求其買吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

回番樓主
你可以去試坐下

開心使用中

多謝巴打意見。
值得考慮下。

https://www.google.com.hk/maps/@22.2848082,114.1924311,3a,51y,333.67h,87.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCtE-07gXc5QaWcCvPWWvOA!2e0!7i13312!8i6656

呢間?

回番樓主
你可以去試坐下

開心使用中

多謝巴打意見。
值得考慮下。

https://www.google.com.hk/maps/@22.2848082,114.1924311,3a,51y,333.67h,87.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCtE-07gXc5QaWcCvPWWvOA!2e0!7i13312!8i6656

呢間?

同問

有埋腳踏

係隻色太搶

留名睇腰痛

DXRACER ?

好易坐壞腰?

垃圾中的垃圾,坐壞人同焗。跑車椅設計係for 後仰同鎖兩邊,同你工作坐勢兩回事黎。究竟人有幾討厭自己健康先會買呢d電腦倚黎慢性自殺呢

我買嚟都係諗住攤係樹有時打下機聽歌睇戲唧
留名
史奴比巴打

實惠果隻肺葉如何

我買過
好垃圾下
坐唔夠1年已經吱吱聲
好似未掉,你要送比你
史奴比巴打

實惠果隻肺葉如何

我買過
好垃圾下
坐唔夠1年已經吱吱聲
好似未掉,你要送比你

孖肺好坐係好但佢佢個設計限死你一定要挨成個人落去
個人打側小小個力落係一邊肺葉就唔穩陣
留名學野
史奴比巴打

實惠果隻肺葉如何

我買過
好垃圾下
坐唔夠1年已經吱吱聲
好似未掉,你要送比你

無研究,個款我接受唔到

有平有貴自己揀
官塘d 樓上傢私舖

我google你圖中個型號, 搵到你呢間野,
雖然佢地個網簡直係不堪入目, 但叫做有個whatsapp,
我會試下問下有冇steelcase

回番樓主
你可以去試坐下

開心使用中

多謝巴打意見。
值得考慮下。

呢間?

同問

到底係咪呢間?
而且..就算有果幾個牌子/款, 又代唔代表係真貨呢...
會唔會只係淘寶
之前幫襯過ifco都幾好 巴打可以去鋪頭試下 2千零蚊買張enjoy 都唔錯架啦

有多budget 同想再好少少少就ergohuman 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞