電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
最後買左aeron
ching買aeron new chairs?$9800?
咁多位巴打,筆直5k,要網面同頭枕,唔要支那做,有無介紹?
請問邊到有得賣
有沒有link / detail
各位巴打大家好,新年快樂
我而家係美時做sales
有留意開個market都知美時lamex係香港office家私界的龍頭,服務就一定穩陣
椅來講各花各門人人喜好都唔同,好難講邊間的椅最好
但我可以比多個選擇大家睇睇
辦公椅價錢由$1000到$10000都有,亦有賣human scale的椅
我tg: kinggtf
有需要可以揾我
唔一定要同我買,你亦可以拿第二間d椅問我,係我能力範圍內希望可以比到少少意見大家
咁多位巴打,筆直5k,要網面同頭枕,唔要支那做,有無介紹?

posh 的herman miller有機會做到
有可能中國做,要問下個sales
一般入口椅(講緊歐美廠)網背有頭枕都要$7000
其實最緊要有lumbar support
條腰keep返s型
坐個陣 pat pat 食力
唔好條腰食力
EPC班人係好撚鐘意谷大陸堆不知名品牌
唔少係連中國人都唔知的品牌或係中國都臭名的野

ERGOHUMAN PLUS其實都可以,間中有特價
ERGOHUMAN PLUS 特價咩價位先係入手價?

見到ERGOHUMAN S 賣緊$3420, 好似仲平過ERGOHUMAN
分別係邊? GOOGLE 過好少人講見到ERGOHUMAN S

建議你試清楚先好買
同價位有好多選擇
搵2手用啦
$1800 執左張 HM AERON. 用落冇咩問題, 正.

$1800 執左張 HM AERON. 用落冇咩問題, 正.

抵啦

$499咪試下lor
又唔係貴
我自問係一個幾抗拒用二手嘢嘅人
不過張 aeron 我覺得買二手都係一個好選擇
我用緊佢已經幾年
感覺上佢好似係唔會爛咁款
1800買到真係好正

我個張9XXX
買佢12年保養
想問下咁多位巴打對ergohuman既評價 ?我上網睇係台灣設計,值得入手嘛?
坦白講如果有時間
冇評價好得過親身去試架
想問下咁多位巴打對ergohuman既評價 ?我上網睇係台灣設計,值得入手嘛?

平價的都唔錯的
買部按摩椅啦不如
https://youtu.be/EkewGRMozRE
岩岩睇到有無咩意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞