電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
budget有限..
實惠嗰張肺葉買唔買得過
budget有限..
實惠嗰張肺葉買唔買得過

前面咪直頭有人唔要送出黎
唔夠BUDGET就儲多排先 好過哂錢
有圖,琴日買今日拎
980蚊一張steelcase leap (車我返公司個的士佬話張椅有8成新,我自己就唔太識睇)

購買流程:入去間鋪有好多張可以試,基本上我跟呢個post 第一頁史努比建議直接睇牌子試。
試坐完決定左買就俾錢,我個張就等幾個鐘先有得拎,因為老闆娘會入倉拎貨同埋幫你執番靚張椅先俾你。

天后清風街有三至四間專賣電腦椅,其實個門面間間都好殘舊,你唔使驚直接入去試就得。
我選間鋪 叫有利行,個老闆娘幾好人會教埋你點調校張椅。

大家要留意一點,其實好多鋪d 椅都無標價錢,我諗應該大部分都係海鮮價(我o個間呢個牌子有標價錢)

最後一點要提大家,你買完要自己諗點搬走間鋪無送貨的(依家維園年宵搞到天后條路好塞)

有問題隨便問,特別多謝史努比bro,張steelcase leap 真係好舒服。

巴打,想問有利行D二手凳重有冇保養架?THX

office 有呢張同 Aeron 揀...

好似 Steelcase leap 既承托力好d, 但Aeron坐得耐都唔會熱
追完po
見咁多巴打都話好
諗住過去日去清風街屌返張steelcase leap v1
追完po
見咁多巴打都話好

呢個價真係抵屌 好多調節位幾舒服
追完po
見咁多巴打都話好

如果真係好坐唔腰痛1手我都屌

上面話貴果d一係就學生哥 一係就行街工
日日返工坐office既就會知道咩叫腰痛
宜家實惠果d凳真係得個樣完全係垃圾
追完po
見咁多巴打都話好

冇錯 leap正價都係一部iphone啫
電話又肯年年換 呢D坐十年既就嫌貴
呢D貼身野都係買返一手好D
追完po
見咁多巴打都話好

補充返先 行街工個意思係少坐冇腰痛問題 而唔係針對呢類工種
學生但自己返工儲錢買embody
終於去左posh買embody,放血,要等幾個月先到貨
舊既aeron要差唔多時間放左去
坐左半年ergohuman plus elite 感覺良好, 係想知啲網入塵點清潔

你買果陣仲有無上面位用戶所講既85折?
香港無乜humanscale嘅二手

公司二手貨都算
家用二手吸足咁多年上一手既屎忽汗 仲可能日日除褲坐上面打丁

我明呀
就係無乜公司用佢
要買新的
追完po
見咁多巴打都話好

我已經係電話壞先換的了

係咪carbon

你買果陣仲有無上面位用戶所講既85折?

有85折

係咪carbon

買左balance gabroc 黑色

係咪carbon

買左balance fabric黑色
有冇人買過Herman Miller Sayl? 好唔好坐?
係外國想買Leap但係搵唔到二手 一手又太貴
有冇人買過Herman Miller Sayl? 好唔好坐?

Sayl唔係同leap差唔多價?
呢張好睇唔好坐 太少調較位
呢個價位都係買返leap好D

我呢度Leap係Sayl既兩倍價錢
有冇人知香港邊度有duorest試/買?

我呢度Leap係Sayl既兩倍價錢

两倍價可以直上embody喎
屋企裝修
大網椅要轉細椅
各位有無推介?
Budget :5k

POSH舊AERON 做緊八折
唔岩就自已去清風街執張LEAP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞