電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
呢張我之前試坐都覺得好唔錯
不過生得高既話可能會覺得背脊上半部未頂得哂
有無d電腦凳係可以升得比較高 定張張差唔多?以家果張升到最高都好低 望電腦好辛苦
自己直接去試啦
高定低除左身高
仲有你張電腦枱高度都有影響
個個都唔同
知道巴打 請問有無d比較多款 大型地方試電腦凳?
咁就要睇你budget
唔怕貴既不妨去posh試下
如果budget唔多千零二千既就ikea 實惠分別唔大
但為左健康考慮千萬唔好買電競椅
我就係買左電競椅 坐得好辛苦 好睇唔好坐 所以決定轉 但買張7000~10000 果d 有無得分期
巴打你就係差張電競椅就升職
12年保用
分期自己上ebanking都做到啦
10000左右可以考慮aeron chair
或者平d有steelcase既gesture / leap
地方有限, 想買張細電腦椅
唔知有冇介紹
估唔到咁耐之前鳩開既post仲有人推緊
我仲POSH仲有個咩our holiday sale is on...唔知仲有冇折
aeron係有大中細
另外ergohuman都唔算好大張
aeron 邊到有得試
posh
POSH
去開可以試埋Saryl
EMBODY你唔洗諗
因為都幾大張
http://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&path=77_110&product_id=283
呢張點睇
上次特登放工上觀塘倉
點知無
得佐敦同火炭
但又收得早
係得星期日先得閒去

POSH完左15% OFF...而家得返12% OFF .....
平時on sale都係得10% off
12月成個月15% off你miss左真係冇計
12%去到3月....幾時仲有SALES

如果出左BONUS都應該會買既
見到又有人推EPC主打張西昊.....
首先要明大把EPC老鬼係因為憎A君走,而A君係西昊團唯一認可攪手...
西昊本身造功差容易壞

買廠佬神器ELEGANT,起碼靠得住又CP高

1團購
一大堆實例係團購攪手一好生意就比人迫走, 但幾日後就有’新人’賣同一樣貨接收生意

2私人轉讓
有人賣壞野呃會員,但A君竟然話投訴人語氣差唔尊重呃人的會員BAN走人

及後有人起底原來呃人者幫過A君攪個團購買貴野/平時同A君有講有笑

而質疑ADMIN不公的都比人BAN]

EPC班人係好撚鐘意谷大陸堆不知名品牌
唔少係連中國人都唔知的品牌或係中國都臭名的野

ERGOHUMAN PLUS其實都可以,間中有特價
ERGOHUMAN PLUS 特價咩價位先係入手價?

見到ERGOHUMAN S 賣緊$3420, 好似仲平過ERGOHUMAN
分別係邊? GOOGLE 過好少人講見到ERGOHUMAN S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞