電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
Push
想問各位巴打電競椅係咪冇人體工學果 d 咁好坐
唔該晒
唔該晒

2000fun個張?
之前追開POST已經好想買張 ,之前舊個張垃圾椅爛左之後
今日去左天后清風街有利行個邊睇同試
試左幾張之後覺得steelcase leap V2最好坐,所以就決定買啦,之後睇過有利行同埋隔離鋪都有賣呢張,有利行賣1380,而隔離鋪賣980
睇完心諗點解差咁多,雖然有利行個張一睇就已經見到係新淨D同埋D功能都冇壞,而隔離鋪賣個張試完都搵唔到功能上有問題,係個色比較暗同舊D,所以最後決定買左隔離鋪個張,老細900蚊賣比我,因為屋企遠CALL埋車送返屋企,就係係等CALL車黎個陣,再CHECK下有冇問題,俾我地發現到有個螺絲位係鬆既,之後即刻叫老細整返好,咁佢都有幫我地扭返實佢既,雖然見佢個樣西西地
希望冇做水魚啦 ,因為真係差成4百平好多,又唔見有好大分別,二手野真係好難預
送到返黎就咁

清潔左之後就咁
試左幾張之後覺得steelcase leap V2最好坐,所以就決定買啦,之後睇過有利行同埋隔離鋪都有賣呢張,有利行賣1380,而隔離鋪賣980
睇完心諗點解差咁多,雖然有利行個張一睇就已經見到係新淨D同埋D功能都冇壞,而隔離鋪賣個張試完都搵唔到功能上有問題,係個色比較暗同舊D,所以最後決定買左隔離鋪個張,老細900蚊賣比我,因為屋企遠CALL埋車送返屋企,就係係等CALL車黎個陣,再CHECK下有冇問題,俾我地發現到有個螺絲位係鬆既,之後即刻叫老細整返好,咁佢都有幫我地扭返實佢既,雖然見佢個樣西西地
希望冇做水魚啦 ,因為真係差成4百平好多,又唔見有好大分別,二手野真係好難預
送到返黎就咁

清潔左之後就咁

送到返黎就咁

清潔左之後就咁

琴日我都出左去有利行買,exactly 呢張,但係我冇睇過隔離鋪 1380佢平左30比我
張櫈就有九成新咁濟,但係感覺上好似蝕左四百幾
Btw見到巴打上面你個張有d漬咁,同埋d布都殘少少
我個張就新淨唔少,除左個底盤有少少花左之外都同新一樣
唔知係咪新舊程度而差400
D漬係岩岩用濕布抹完先有印,本身買返黎個陣CHECK過睇唔到有印,希望唔係因為抹左先見到D舊印啦
有無巴絲試過 koplus d 櫈?
同埋有個位(PAY)左口(唔識打個個字) 冇你個張咁新就一定既, 希望唔好出事,想至少坐返四,五年
同埋有個位(PAY)左口(唔識打個個字) 冇你個張咁新就一定既, 希望唔好出事,想至少坐返四,五年

四五年應該點都得既
個d係水漬既話,咁其實都唔錯呀,九百蚊都幾抵
我感覺好似蝕左少少

四五年應該點都得既
我感覺好似蝕左少少

我買左黑色
岩岩買
不過堅係就新淨

差4百蚊我會要張無水漬
希望唔好坐到爛春袋啦

四五年應該點都得既
我感覺好似蝕左少少

我買左黑色
岩岩買
不過堅係就新淨

差4百蚊我會要張無水漬

佢個D水漬只係巴打自己用濕布清潔個D既水漬姐
巴打你都係leap V2?都係有利行買?
好似好正但係唔敢買二手

四五年應該點都得既
我感覺好似蝕左少少

我買左黑色
岩岩買
不過堅係就新淨

差4百蚊我會要張無水漬

係抺完成張 剩係果個位有漬
不過應該唔會有人係公司打j掛
打瀉咖啡啫
好似好正但係唔敢買二手

公司二手應該ok既 原價三份一就買到喎
唔該晒

即係賽車椅 冇承托可言 開住冷氣都焗到出汗
唔好再講喇 愈講愈恐怖
個老細話係CITIBANK都收個喎 希望係冇人係上面打個J啦
唔好再講喇 愈講愈恐怖
個老細話係CITIBANK都收個喎 希望係冇人係上面打個J啦

呢隻料會唔會焗?
用緊果張係ikea買好舒服
網面 1500蚊
仲保用10年
而加涼涼地還好 遲D夏天可能會焗

四五年應該點都得既
我感覺好似蝕左少少

我買左黑色
岩岩買
不過堅係就新淨

差4百蚊我會要張無水漬

係呀,無行到側邊
不過無所謂啦,貴400都係抵
佢地好好人,幫您搬埋
同埋我索過張櫈真係有消毒,因為好似有陣果d味
好似好正但係唔敢買二手

公司二手應該ok既 原價三份一就買到喎

有利行既Leap係公司2手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞