電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
而家POSH 85折
諗緊Aeron定Embody
另外想問EMBODY白色架有冇巴打有變黃問題?

Aeron個design係for 堅working 型,個人成日趴前身用電腦 or 寫野
Embody 係for 老細/高層,成日埃住諗野,講電腦,睇股票

料方面 aeron通爽型,即係如果屋企用,夏天開風扇坐都ok
embody就同一般 office chair 一樣,夏天唔開冷氣的話就焗到屎忽同大脾流汗濕住唔舒服,所以適合長開冷氣的office用多

Thanks 巴打
尋日訂左embody
balance布
而家POSH 85折

Aeron個design係for 堅working 型,個人成日趴前身用電腦 or 寫野
Embody 係for 老細/高層,成日埃住諗野,講電腦,睇股票

料方面 aeron通爽型,即係如果屋企用,夏天開風扇坐都ok
embody就同一般 office chair 一樣,夏天唔開冷氣的話就焗到屎忽同大脾流汗濕住唔舒服,所以適合長開冷氣的office用多

Thanks 巴打
尋日訂左embody
balance布
而家POSH 85折

Thanks 巴打
尋日訂左embody
balance布
做乜覆左三次
而家POSH 85折

Thanks 巴打
尋日訂左embody
balance布

其他布唔知 不過balance布好透氣 唔覺焗
白色睇posh啲sample就知
幾個月就有少少黃,塵仲好顯眼,係新買先靚
EPC果邊成日搞個西昊團購好似都幾多人買, 有冇人現身說法
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=67&tid=2386772&extra=page%3D1

坐緊m18,我覺得同普通電腦椅無乜分別...
清風街而家仲有冇leap v2/v1二手 ?同埋賣緊幾錢 ?九龍撚平日冇咩時間過海睇
2千幾筆直有無好推介
所以我買左深啡色布加黑框
啲塵冇咁覺眼
咪買西臭啦
真係會坐到腰痛
用緊,料係靚過同價香港買,但唔係好fit係腰
屋企坐EMBODY
返到公司坐張垃圾真係會好唔舒服
2000 左右,比較難買到主流人體工學椅,最好預4,5 千
embody 坐左五年幾,個油壓乜事都冇
呢樣野已經值回票價
如果想淘張ergohuman
邊張抵玩?
posh剩係得灣仔可以試?
中環
recaro
上環呀 E3一出轉左就係
想問2000同4-5000分別有咩揀?
有兩片肺嗰種
呢張 Sayl 好撚好坐 包住成個背脊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞