電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
有無人坐ergohuman plus

坐開ergohuman, 最近換左ergohuman plus連腳踏, 覺得個背位好直同埋坐得好辛苦,普通版仲舒服過佢
明明試坐果陣都無咁大分別
11xxx 係咩料 balance?
唔記得啦 ,佢show3張出黎,最平個隻張囉
咁應該rhythm , 有一隻有一個個洞咁 果隻透氣d (聲稱 )
收到風5月中Herman Miller 有85折
Embody值唔值上balance布
用緊 覺得唔錯
唔揀balance不如唔好買 因為會好硬 成個坐感都唔同 最好去試清楚
夏天坐耐都唔覺焗 又夠軟舒服
巴打,你俾左錢未?我遲你幾日買,除左個日即刻send左email簽名確認後,到而家仲未叫我俾錢 我問番個sales佢話已經處理緊,所以想問下巴打有無收到通知?
要等呀巴打,大約3-4日啦

佢會sent信比你係有關銀行既資料
唔止3,4日喇,上個星期先問完佢,屌那星,hea九我
咁唯有要等下啦,始終都係佢地負責,我地控制唔到D咩

不過呢,佢地好似係幫你比左錢係日本個邊訂左貨先,所以遲D交錢都唔怕會遲出貨

但交左錢係會安心D既

其實我係今日先交錢比佢,可能我復活節過得好快,所以我以為係等左3-4日,但其實數下都等左好耐下
正宗貼錢買難受 ,btw多謝巴打解答
講問下上去睇 係咪一定要預約?
同埋張櫈有幾耐保養?
唔該哂
要打去預約,保養唔記得幾年 ,睇下另外個巴打答唔答到你?sor
等我答你啦,5年
唔該哂

係美馬買咗對轆,順咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞