電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike

我去左實惠買左呢張,$2599,大家有咩評價

我女友坐緊
唯一我唔滿意嘅係個手柄太高

你果張有腳墊
要等2星期先送到黎屋企
除左清風街仲有邊到(最好九龍)嘅夜冷鋪多hs/hm賣

我去左實惠買左呢張,$2599,大家有咩評價

我女友坐緊
唯一我唔滿意嘅係個手柄太高

你果張有腳墊
要等2星期先送到黎屋企

我都係早一個月買
嗰陣話等兩個禮拜 最後一星期就到
我想問IFCO有d平d個d款得唔得ga
平平地買張MILLBERGET 好無 佢D料焗唔焗!?
買左ergohuman果張有埋腳架 5600
自己電話notebook都冇咁貴
不過是鳩旦啦 我條腰真係痛左好耐

講返先 用左兩星期 真係透氣好多 條褲唔洗濕晒
又有個腳架 攤係到睇戲好似廢人咁好正
有冇d隻椅腳無咁闊既推介?
有冇升降枱推介?
今日去炮台山睇二手傢私,呢張LOTUS EXECUTIVE MESH BACK STAFF CHAIR二手做緊$950,有乜評價?

你係咪仲睇緊?
我可以介紹d二手入口椅比你
差唔多budget

係我showroom度

F91巴打 請pm我
https://t.me/silhungmofans
一張電腦椅,坐幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果七八千都比唔起不如算,求其買吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

冇個人對每樣野價值唔同
人地買隻撈威威你又覺貴?
你話健康有關咁又幾耐冇食過m記阿
唔好用自己套諗法去套用係全部人身上
車用10年點解唔買林寶? 可以威20年又坐得舒服 唔好話幾百萬 我覺得一億都正常
btw張椅幾好都好 你坐姿又係咪正確先
有冇巴打知天后嗰間收唔收卡?
有無人去試過張新 aeron?
同舊 aeron 有咩分別?
我見到佢新aeron 售價仲貴過 embody 幾千 🤔
今日去炮台山睇二手傢私,呢張LOTUS EXECUTIVE MESH BACK STAFF CHAIR二手做緊$950,有乜評價?

你係咪仲睇緊?
我可以介紹d二手入口椅比你
差唔多budget

係我showroom度

F91巴打 請pm我
https://t.me/silhungmofans

屌 我轉左工司lu
講起就抯火

千零蚊budget我真係建議你去美時lamex買
5年保養 包送裝
又ok好坐
一張電腦椅,坐幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果七八千都比唔起不如算,求其買吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

我buy你意見,但又唔洗講到咁掛
始終唔係個個都可以負擔到
事實好多人電話一係用平 一係兩三年先轉款
唔好assume定樓主係咩人

回番樓主
電腦椅都係跟番上面巴打建議啦
好既電腦椅對脊椎同腰既健康影響好大
天后清風街果邊有幾間夜冷舖
$1000-2000都可以買到上述既二手款
你可以去試坐下

半年前揀左張二手steelcase leap $1200
開心使用中

買2手驚唔驚好快爛 我之前行過天后都心郁郁 求details

So far無事
我仲見到有公司預訂左38張
買果陣佢會換左塊布(衛生問題)
老闆娘話通常呢幾個牌子少壞油壓/椅背
最多係壞扶手

有無買左幾年既巴絲講下

小心有床蝨, 識人貪平買二手家俱返去
野到一屋房都係, 最後要掉哂d 野走同埋搬走滅蟲

我buy你意見,但又唔洗講到咁掛
始終唔係個個都可以負擔到
事實好多人電話一係用平 一係兩三年先轉款
唔好assume定樓主係咩人

回番樓主
電腦椅都係跟番上面巴打建議啦
好既電腦椅對脊椎同腰既健康影響好大
天后清風街果邊有幾間夜冷舖
$1000-2000都可以買到上述既二手款
你可以去試坐下

半年前揀左張二手steelcase leap $1200
開心使用中

買2手驚唔驚好快爛 我之前行過天后都心郁郁 求details

So far無事
我仲見到有公司預訂左38張
買果陣佢會換左塊布(衛生問題)
老闆娘話通常呢幾個牌子少壞油壓/椅背
最多係壞扶手

有無買左幾年既巴絲講下

小心有床蝨, 識人貪平買二手家俱返去
野到一屋房都係, 最後要掉哂d 野走同埋搬走滅蟲

野冷舖都有蝨呁佢咪成間舖都係蝨?
embody香港有冇邊度有得試?

大概幾錢度?

其實無頭枕個頭會唔會好累?
坐緊賽車凳,雖然話坐得幾舒服,但可能仲後生、無乜野....

85折之後$10000-$13000左右,視乎你用咩料
頭枕就真係因人而異

巴打, 我想問85折係鋪頭sales俾既折? 13000左右係咪balance fabric. 我見網上買一定係正價, balance fabric差唔多要16k, 有興趣買返張

鋪頭做緊aeron 8折,embody 85折
$13000多少少係balance fabric,不過如果揀d無現貨既色就要訂做,時間要3個月左右

有冇試張新aeron 同舊果張有咩分別

試過新aeron, 比起舊果張d果d網面有彈力d, 冇咁軟,整體承托力好左,個背托都好左d, 但新Aeron完全冇折,個價同折左既embody差唔多

完全唔抵玩 承托點都唔會夠embody好

一定揀embody
網椅係咪得aeron同ergohuman揀
轉完灣果兩間係咪無晒leap v2?
天后果度 收唔收卡?
留名
天后果度 收唔收卡?

唔收
有利買左張超新淨黑色原裝布Leap V2 1480減到1430
紅色平一百 黑色佢換過非原裝布都係平100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞