電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
打28989777預約 係北角黎
我上次試embody個陣表示out budget,剩係買到argon,sales表示可以11xxx俾我
如果係amazon買要自己上官網登記,如果有零件壞咗,就要e-mail去美國公司到話邊一part壞咗,等佢寄份parts俾你,當然要係美國地址
之前我自己都係amazon買, 1071美金加9xx港幣集運運費
1071買Aeron?暫時有冇試過保養寄parts?
Embody
我想問呢salotto買野會唔會有折架 ?

我怕上到去問佢但原來本生呢D公司都冇折驚樣衰,
我問緊個model,如佢有貨,我會再上去順便問下有無折?
用緊西X
n年後打算embody
有冇d 細細張介紹下
位置有限
巴打買contessa II啦 ,個人認為contessa 係 user user friendly 上勝於 aeron

第一,contessa 扶手上下調整設在扶手旁好方便 ,但 aeron痴痴地放係後面,仲要拎條野出黎先較到

第二,aeron太樣衰,設計過時

我覺得contessa II 舒服過aeron

利申:contessa II已訂 ,等6-8 星期送過黎
今日試左aeron 同 contessa
contessa II 試左頭枕唔fit自己同覺得條腰唔夠承托
唔係個日應該入左手,但等送貨要等個幾兩個月?(多口問句張椅係咪8k?)
$89xx

個頭枕係咪佢set得唔好炸,今日佢幫我set 好個頭枕我一訓落去............好舒服呀

送貨要等大約兩個月 made in japan
要快D送到的話好似要加7500
咁同embody比,邊張好d?
功能兩者差唔多,但contessa D 功能鍵位置較user friendly

embody冇headrest ,同埋我覺得 embody個膊頭位太緊唔係太舒服
Embody 最好係軟框,同埋個樣個人覺得型d,但價格就貴好多
巴打有無記錯 二代頭枕好似set死左無得較架
我見aeron有兩種
PostureFit 同 lumbar
我個人鐘意lumbar support多d
想問分別大唔大?
巴打,呢張一代黎 ,除非你係買二代換頭枕啦
換邊個頭枕 ? 唔係好明

二代
我訂左呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞