電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
買張電競椅囉
一張電腦椅,坐幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果七八千都比唔起不如算,求其買吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

一間屋,住幾年甚至十年以上,同你健康有關。如果千幾萬都比唔起不如算,訓街吧。真係諗唔明點解有人覺得貴,就算過千萬都平常。一部電話用一年轉款你又唔覺貴?

上面果個都癡鳩線,個個都比得起成萬買張椅駛撚係度討論咩,佢又會知個個都一年半載就換電話架喎
搭單問
之前張電腦椅坐到自動瀡落去
拎屋企張天皇椅代替
好正但係無得郁好唔慣,
有冇有按摩功能又有碌嘅電腦椅
不過humanscale個設計理念同herman miller唔同,佢張freedom個headrest設計係可以令人就算係向後recline嘅時候,個頭都係向住前的,所以可以keep住望住個mon。即係可以躺住黎用電腦/睇野。
而herman miller就係無headrest同預你要前傾咁。

巴打我都留意左humanscale 好耐 不過香港無零售
去過aluminium 睇條友又串 又貴 仲得一年保

我想買全皮 知唔知邊到買最好

我係官網搵香港分公司定唔知代理
之後打電話book時間上去試的,佢話如果想買咩model可以email佢,之後佢會send quote俾你咁
佢就話面料同轆5年保,個frame 15年保。

可以試下email/打去問下

我有上過去 個sales 唔係度 不過俾左張卡片我 但其他同事話唔做零售
香港同外國價差得遠唔遠 我見外國最靚隻皮萬一到加埋運萬三應該落到樓
不過humanscale個設計理念同herman miller唔同,佢張freedom個headrest設計係可以令人就算係向後recline嘅時候,個頭都係向住前的,所以可以keep住望住個mon。即係可以躺住黎用電腦/睇野。
而herman miller就係無headrest同預你要前傾咁。

巴打我都留意左humanscale 好耐 不過香港無零售
去過aluminium 睇條友又串 又貴 仲得一年保

我想買全皮 知唔知邊到買最好

我係官網搵香港分公司定唔知代理
之後打電話book時間上去試的,佢話如果想買咩model可以email佢,之後佢會send quote俾你咁
佢就話面料同轆5年保,個frame 15年保。

可以試下email/打去問下

我有上過去 個sales 唔係度 不過俾左張卡片我 但其他同事話唔做零售
香港同外國價差得遠唔遠 我見外國最靚隻皮萬一到加埋運萬三應該落到樓

佢話皮就大約萬4, fibre就9000幾到
是鳩但上ikea買啦
其實DXRACER e個牌子質素高唔高
好似d椅都有份贊助過比賽場地
但之前見有巴打話狗也不屌
最近上淘寶訂左張
之前係ifco買左張三千幾既ergohuman
係個頸枕較黎較去到有啲奇怪之外so far so good
https://suchprice.hk/collections/office-chair/products/d45-office-chair-computer-chair-armrest-lifting-plated-steel-legs-red-blue-black

家境貧窮,近排上Facebook睇到廣告,想問下呢張睇落好無?

我覺得唔舒服
我有追post,今日係天后清風街買左張steelcase leap, 980蚊
我見重有好多貨
我有追post,今日係天后清風街買左張steelcase leap, 980蚊
我見重有好多貨

有無圖

用緊呢張
Posh買 折左$44xx好似係
佢香港原價都5千幾 一定無上面巴打話3千幾咁平

個代理食水好深

其實呢張都已經唔錯 大家都可以考慮下
我見重有好多貨

有無圖

求圖同鋪位
我見重有好多貨

有無圖

求圖同鋪位

其實佢d貨係點離

有無圖

求圖同鋪位

其實佢d貨係點離

$980
有圖,琴日買今日拎
980蚊一張steelcase leap (車我返公司個的士佬話張椅有8成新,我自己就唔太識睇)

購買流程:入去間鋪有好多張可以試,基本上我跟呢個post 第一頁史努比建議直接睇牌子試。
試坐完決定左買就俾錢,我個張就等幾個鐘先有得拎,因為老闆娘會入倉拎貨同埋幫你執番靚張椅先俾你。

天后清風街有三至四間專賣電腦椅,其實個門面間間都好殘舊,你唔使驚直接入去試就得。
我選間鋪 叫有利行,個老闆娘幾好人會教埋你點調校張椅。

大家要留意一點,其實好多鋪d 椅都無標價錢,我諗應該大部分都係海鮮價(我o個間呢個牌子有標價錢)

最後一點要提大家,你買完要自己諗點搬走間鋪無送貨的(依家維園年宵搞到天后條路好塞)

有問題隨便問,特別多謝史努比bro,張steelcase leap 真係好舒服。
有圖,琴日買今日拎
980蚊一張steelcase leap (車我返公司個的士佬話張椅有8成新,我自己就唔太識睇)

購買流程:入去間鋪有好多張可以試,基本上我跟呢個post 第一頁史努比建議直接睇牌子試。
試坐完決定左買就俾錢,我個張就等幾個鐘先有得拎,因為老闆娘會入倉拎貨同埋幫你執番靚張椅先俾你。

天后清風街有三至四間專賣電腦椅,其實個門面間間都好殘舊,你唔使驚直接入去試就得。

大家要留意一點,其實好多鋪d 椅都無標價錢,我諗應該大部分都係海鮮價(我o個間呢個牌子有標價錢)

最後一點要提大家,你買完要自己諗點搬走間鋪無送貨的(依家維園年宵搞到天后條路好塞)

有問題隨便問,特別多謝史努比bro,張steelcase leap 真係好舒服。

巴打詳細教學

想問下有冇見到有contessa 或 aeron?
有圖,琴日買今日拎

巴打詳細教學

代答﹕無aeron (去舖頭試坐過)
STEELCASE其實OK好坐,夠頂背
自己又可以加坊間D頸枕
最重要係二手價性價比係無敵~~

(實惠買) 用緊呢張感覺幾好
有圖,琴日買今日拎

巴打詳細教學

代答﹕無aeron (去舖頭試坐過)
STEELCASE其實OK好坐,夠頂背
自己又可以加坊間D頸枕
最重要係二手價性價比係無敵~~

頸枕?有無推介
是要自己在椅背鑽洞嗎?

可惜隻質地熱到仆街

可惜隻質地熱到仆街

但係我所有朋友都話舒服,打機打耐左都唔會腰酸背痛

有平有貴自己揀
官塘d 樓上傢私舖

我google你圖中個型號, 搵到你呢間野,
雖然佢地個網簡直係不堪入目, 但叫做有個whatsapp,
我會試下問下有冇steelcase

798好撚正
轉左呢張通宵打機做功課屎忽 腰 頸都無痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞