電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
embody香港有冇邊度有得試?

大概幾錢度?

其實無頭枕個頭會唔會好累?
坐緊賽車凳,雖然話坐得幾舒服,但可能仲後生、無乜野....

85折之後$10000-$13000左右,視乎你用咩料
頭枕就真係因人而異

巴打, 我想問85折係鋪頭sales俾既折? 13000左右係咪balance fabric. 我見網上買一定係正價, balance fabric差唔多要16k, 有興趣買返張

鋪頭做緊aeron 8折,embody 85折
$13000多少少係balance fabric,不過如果揀d無現貨既色就要訂做,時間要3個月左右

有冇試張新aeron 同舊果張有咩分別

試過新aeron, 比起舊果張d果d網面有彈力d, 冇咁軟,整體承托力好左,個背托都好左d, 但新Aeron完全冇折,個價同折左既embody差唔多

完全唔抵玩 承托點都唔會夠embody好

Embody 門市先有優惠,但呢期信用卡又有個幾好既優惠但要網上簽,網上embody又冇折要正價

大概幾錢度?

頭枕就真係因人而異

巴打, 我想問85折係鋪頭sales俾既折? 13000左右係咪balance fabric. 我見網上買一定係正價, balance fabric差唔多要16k, 有興趣買返張

$13000多少少係balance fabric,不過如果揀d無現貨既色就要訂做,時間要3個月左右

試過新aeron, 比起舊果張d果d網面有彈力d, 冇咁軟,整體承托力好左,個背托都好左d, 但新Aeron完全冇折,個價同折左既embody差唔多

Embody 門市先有優惠,但呢期信用卡又有個幾好既優惠但要網上簽,網上embody又冇折要正價

比個實價你 carbon色黑框balance 門市價一萬二千七 一樣可以信用卡
你信用卡咩優惠可以平多過二千幾

大概幾錢度?

頭枕就真係因人而異

比個實價你 carbon色黑框balance 門市價一萬二千七 一樣可以信用卡
你信用卡咩優惠可以平多過二千幾

唔係講緊信用卡有得平, 係信用卡有promotion網上購物會比平時多 6倍分, 但embody網上買就要正價冇得平, 直接去posh買就enjoy唔到信用卡個promotion, 但有85折.
買左leap v1
睇中左佢個Gamer Racing Advance Series, 1299好似幾抵,覺得點?有冇其他推介?

thanks bro
有冇人知清風街啲夜冷舖除左leap仲有冇其他款
有冇人坐過ergohuman s?平Herman miller成半
電競椅咩brand最好? 定平平淘寶算?
我都係睇呢個POST先決定買.

ANYWAY, 我選左最平的布, 同全黑框黑布, 呢款最平,

感覺無必要換厚身D果隻布或其他面, 反正自用.

再過两個月就唔係咁講

ANYWAY, 我選左最平的布, 同全黑框黑布, 呢款最平,

再過两個月就唔係咁講

長開冷氣
btw打返個兩字小心畀人咬

再過两個月就唔係咁講

長開冷氣
btw打返個兩字小心畀人咬

夾肩位果度 埃哂個人落去再由鬆轉返緊都較唔到fit身?
連登電腦椅專家,點睇iris gold
我就覺得幾正,有無其他差唔多價位比佢好

http://shop.freemax.com.hk/chi/product/電腦椅-office-chairs-torch-iris-gold
請問有無1500樓下介紹下

想買張

最好有埋店鋪名,thx

http://shop.freemax.com.hk/chi/product/電腦椅-office-chairs-torch-iris-gold

睇落唔錯 你去試坐下 好多椅睇落好舒服坐落去係两回事

我就係去左試,返唔到轉頭
有無人用過humanscale freedom
我坐過,都幾正

我就係去左試,返唔到轉頭

有咩特別
有無人用過humanscale freedom
我坐過,都幾正

試完herman miller同humanscale freedom,想買freedom, 等遲啲有錢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞