電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
最健康係企嚮度用電腦,你要買唔係電腦椅,而係一個可調較高低嘅電腦支架
有無人講下電動升降桌

用緊

用緊邊隻 想訂做一張

http://www.thestandingdeskco.com/
我喺呢度訂做

Embody 今日送到
買左ergohuman果張有埋腳架 5600
自己電話notebook都冇咁貴
不過是鳩旦啦 我條腰真係痛左好耐
有無人講下電動升降桌

用緊

用緊邊隻 想訂做一張

其實最好用係human scale的hydralic 升降枱(唔記得咩名)
電都唔使

利申: office家私sales
今日去炮台山睇二手傢私,呢張LOTUS EXECUTIVE MESH BACK STAFF CHAIR二手做緊$950,有乜評價?

你係咪仲睇緊?
我可以介紹d二手入口椅比你
差唔多budget

係我showroom度
http://www.haginc.com/products/hag-capisco-puls/

點張點睇?

呢張賣design居多
如果係瑞典做,應該都要$3-4000一張
膠殼椅背都可以好坐,買前要親身試下先
小心冬天貼住背脊個膠殼會太凍(人地室內有暖氣)
唔係特別中意佢個design呢個budget有好多都可以揀到
http://www.haginc.com/products/hag-capisco-puls/

點張點睇?

呢張賣design居多
唔係特別中意佢個design呢個budget有好多都可以揀到

我鍾意佢可以騎馬式,一張六千左右。

六千有冇好推介?我鍾意每十幾分鐘就換一次姿勢

點張點睇?

呢張賣design居多

我鍾意佢可以騎馬式,一張六千左右。

六千有冇好推介?我鍾意每十幾分鐘就換一次姿勢

如果你中意調轉張椅咁來坐呢款呢確係幾好的選擇
我都冇咩其他更好的介紹
如果正常坐姿的話我係有的
想問下清風街果邊買有無得送貨,定係要自己call車

鋪頭可以幫你CALL埋車

鋪頭可以幫你CALL埋車

唔該曬巴打

Embody 今日送到

巴打買左幾錢,有冇discount?

Embody 今日送到

巴打買左幾錢,有冇discount?

單買85折,而家好似要買台加椅先有85折
Posh
頭先落天后睇有利行已經收左 去左轉角果間睇
想問下巴打下面幅圖係咩款? 坐左一陣覺得好似岩我過leap
aeron家陣幾錢買到? 1手
有你凳會啱小朋友坐?
有你凳會啱小朋友坐?

有無

Embody 今日送到

坐足成日都唔會攰 又唔會焗

我去左實惠買左呢張,$2599,大家有咩評價

我去左實惠買左呢張,$2599,大家有咩評價

我女友坐緊
唯一我唔滿意嘅係個手柄太高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞