電腦椅有冇推介?

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
其實hm aeron應該幾錢入手合理?
今日去posh買左aeron, 88xx
但係google過有人可以6000 7000入手?

embody 完勝
試左ergohuman, herman miller同humanscale, 自己最鍾意humanscale

我同你啱啱相反
試完三隻都係覺得embody chair最好坐
同埋佢個SIZE好夾我間房

宜家有85折,準備入手
不過諗緊要頭枕架話點算好

淘寶搵過頭枕,有D可以轉兩個洞就好穩陣
諗過係後面偏頂部份轉兩個窿,唔知會唔會整爛左椅 ?

好似好少人試過humanscale
embody我自己試完覺得好一般,真係每個人唔同feel

我係見你竟然話有一張椅好得過 herman miller 張embody先特登去試下

我有幾個原因唔LIKE humanscale張椅
首先佢得PU仿皮(16k) 同真皮(20k up)可以揀,坐得耐應該幾焗。即使坐墊可以自己加舖竹蔗,男人老狗係屋企打赤膊架話捱住張皮你咪話唔熱唔痴身
不過當然冷氣OFFICE房用另計啦~~

同埋覺得佢腰承托麻麻地(可能因為識回彈),同埋頭枕要挨到好後先頂到條頸。

咁ge價錢應該好大部份去左層皮到,embody好坐過佢仲要平佢成4K左右
embody 完勝

的而且確係最正
係差咁個頸枕就perfec池

佢個背位又設計到好PK有孤度,想自己加呢種頸枕上去都有難度 : https://world.taobao.com/item/39831538312.htm?fromSite=main&spm=a1z0k.6846577.0.0.ZVzKFj&_u=t2dmg8j26111

embody chair:

你地目測覺得加唔加到
試左ergohuman, herman miller同humanscale, 自己最鍾意humanscale

我同你啱啱相反
試完三隻都係覺得embody chair最好坐
同埋佢個SIZE好夾我間房

宜家有85折,準備入手
不過諗緊要頭枕架話點算好

淘寶搵過頭枕,有D可以轉兩個洞就好穩陣
諗過係後面偏頂部份轉兩個窿,唔知會唔會整爛左椅 ?

好似好少人試過humanscale
embody我自己試完覺得好一般,真係每個人唔同feel

我係見你竟然話有一張椅好得過 herman miller 張embody先特登去試下

我有幾個原因唔LIKE humanscale張椅
首先佢得PU仿皮(16k) 同真皮(20k up)可以揀,坐得耐應該幾焗。即使坐墊可以自己加舖竹蔗,男人老狗係屋企打赤膊架話捱住張皮你咪話唔熱唔痴身
不過當然冷氣OFFICE房用另計啦~~

同埋覺得佢腰承托麻麻地(可能因為識回彈),同埋頭枕要挨到好後先頂到條頸。

咁ge價錢應該好大部份去左層皮到,embody好坐過佢仲要平佢成4K左右

佢有其他料揀喎?平料賣9k到,有唔係皮黎
你係邊度睇得2款料揀?
有成10種喎(官網都有寫)
你係邊度睇得2款料揀?

alumxxxxx 條友無講有其他料
佢剩係講16k 同20k up

咁我錯
留名
你係邊度睇得2款料揀?

alumxxxxx 條友無講有其他料
佢剩係講16k 同20k up

咁我錯

我去代理個度試(定唔知分公司),
個sales manager服務真係好到不得了。
不過要book就無咁方便,因為係office而唔係showroom黎。
aluminium啲職員可能無咁熟。
不過humanscale個設計理念同herman miller唔同,佢張freedom個headrest設計係可以令人就算係向後recline嘅時候,個頭都係向住前的,所以可以keep住望住個mon。即係可以躺住黎用電腦/睇野。
而herman miller就係無headrest同預你要前傾咁。
不過humanscale個設計理念同herman miller唔同,佢張freedom個headrest設計係可以令人就算係向後recline嘅時候,個頭都係向住前的,所以可以keep住望住個mon。即係可以躺住黎用電腦/睇野。
而herman miller就係無headrest同預你要前傾咁。

aeron 其實有headrest, 但非原廠
amazon有賣
得閒試下humanscale 好似好正咁

aeron 其實有headrest, 但非原廠
amazon有賣
得閒試下humanscale 好似好正咁

我知,朋友個張裝左台灣廠headrest,但講緊設計理念嘛
我今日買左Steelcase 係天后有利行
阿E好好人 勁細心解釋 價錢都幾公道
原價8k 既椅

買左幾錢, 新淨程度如何?
Posh 又有sales 喇
Aeron 最低配置 85折
去到1月18日
去到1月18日

但aeron轉左產地
唔再係usa
所以...

巴打我都留意左humanscale 好耐 不過香港無零售
去過aluminium 睇條友又串 又貴 仲得一年保

我想買全皮 知唔知邊到買最好
去到1月18日

但aeron轉左產地
唔再係usa
所以...

轉左邊到做?
去到1月18日

但aeron轉左產地
唔再係usa
所以...

去到1月18日

但aeron轉左產地
唔再係usa
所以...

你懂的
個地方好近我地
留名

但aeron轉左產地
唔再係usa
所以...

你懂的
個地方好近我地

唔係美國佬手工但賣同樣價錢

你懂的
個地方好近我地

唔係美國佬手工但賣同樣價錢

想買美國佬手工可以買new aeron

巴打我都留意左humanscale 好耐 不過香港無零售
去過aluminium 睇條友又串 又貴 仲得一年保

我想買全皮 知唔知邊到買最好

我係官網搵香港分公司定唔知代理
之後打電話book時間上去試的,佢話如果想買咩model可以email佢,之後佢會send quote俾你咁
佢就話面料同轆5年保,個frame 15年保。

可以試下email/打去問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞