[DSE化學2018]同學準備好DSE CHEM未? (2)

999 回覆
27 Like 8 Dislike
Benzene 唔駛識
一講benzene 就要講 delocalisation
Out c
最多知道佢係aromatic hydrocarbon

題外話 benzene 好撚毒
Delocalisation都our c
咁有無hyperconjugation
屌 烏生你好撚心唔好大9dsd雞啦
想show off行埋一二邊

你d問題大多數唔撚係dse scope.. 你睇牛餐肉同護士ching都要一邊糾正你既concept;一邊用out c knowledge 答番
大咩佬 我以前都係公開試地底泥
AL hea得太過份 結果4E1F
緊係唔係啦
Toluene 咪唔係carcinogenic 囉
上年我唔識野,都中撚左你伏..
你行撚開啦, 拜託。
你概念唔穩陣就唔好班門弄斧
報咩field PhD ?
你睇。佢因果邏輯根本有問題...
唔一定 不過做lab既時候會treat as carcinogenic and toxic for safety reason
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞