住咗長洲三十多年,你問我答(旅遊、渡假屋、生活、食物、靈異問咩都得!!

842 回覆
338 Like 4 Dislike
想聽長洲靈異故事,聽完要恐怖心寒

巴打,睇住呢個先啦,之後我會揾時間慢慢講!!

https://lihkg.com/thread/25940/page/5?ref=android

多謝!!
長洲人留名
! ! ! !
巴打對柚木同前年個Dse男仔死左有無d咩特別既睇法

呢單嘢我要揾時間長回唔係一兩句講得哂,希望你比少少時間我詳細回覆你!!

多謝!!
hello!!!!

kitty!!!!

爛gag!!自

你好!!
長洲人係咪大部分物業係自置?姐係祖輩留落來
海鮮邊間最好同埋500以內點叫好

我個人喜歡興樂,其實食佢D套餐都ok㗎,點解?
因為,始終多人叫,咁即係D貨黎得快賣得快,所以可以keep住新鮮!!

多謝!!
之前去camp有個年青人係沙灘女更淋濕d組女 之後仲問我地camp d人我地住邊間房
但其實長洲究竟d人本質其實係咪好nice,得幾個搞屎棍
想聽靈異故,要巴打你覺得最真最恐怖既!

多謝!

聽住先,有時間我都想一日一個長D咁講!!

https://lihkg.com/thread/25940/page/5?ref=android

多謝!!
你識唔識紫青巴真人

你講緊熱血時報嗰個?

多謝!!

我唔知係咪熱血時報果個
我淨係知會踢波/獌同埋怕老婆

係個個嘅就都算識,因為之前去社運都有非常間接咁接觸過囉!!

多謝!!
巴打有冇去過樹記食過野
留名學野

唔好咁講,無咩教到你,大家鳩流鳩流啫!!

多謝!!
巴打你個個post我都有追㗎
留名先!!

多謝支持,感激不盡!!

同左鄰右舍係咪關係好好?
類似樓下呀叔睇住你大嗰啲

係超好,因為我上下個D都係親戚,例如姨媽同舅父!!

多謝!!
知唔個知藍鳥幾時開返
知唔知藍鳥幾時開返
咁巴打你都係喺長洲上面讀書?(小/中學)

幼稚園到中三都係長洲,之後出咗香港(邊度唔講啦)讀到中五,之後係教導所考中五會考,再出番嚟讀到中七,之後公大!!

讀公大?好撚膠呀啊!!

btw多謝!!
又係巴打你啊!!
我是來留名的

多謝支持!!
巴打對柚木同前年個Dse男仔死左有無d咩特別既睇法

記得樓主講過因為條屍係南丫島發現 d村民覺得唔關事就無理

我係講其他洲友好冷淡,但我作為高連登仔,當然係廢青有時間去研究啦!!

多謝!!
你以前啲post都有追晒
留名支持

多謝支持!!
巴打你過左黎真係好
你有冇見過有情侶打野戰
巴打點睇去白鰽灣露營?
外地人死左點處置?送條屍返市區?

如果時涉及刑事等,就會由水警運你出返去公眾X房驗屍啦!!
X=執筆忘字唔記得點打,sor!!

而自然死嘅就要自己請禮議館啦!!

多謝!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞