住咗長洲三十多年,你問我答(旅遊、渡假屋、生活、食物、靈異問咩都得!!

842 回覆
338 Like 4 Dislike
四字留名
係咪對太多遊客好反感

講真,質素好嘅絕對歡迎
但問題係多數都係質素差,同蝗蟲無分別

我之前見過有人踩三輪車,載人都算
佢仲要差啲撞到個人
以為佢會講Sorry?
佢講:我點知佢會咁行啫,就算撞到都無計架,我想架咩
Break又唔識踩,人多又阻撚住哂
屌都哂口水

香港人無家教
同埋之前有新聞話你地想出去連船都無得坐
留名
帶外國人入長洲玩一日可以做d咩
之前去geog camp住明暉營 屌行上去都辛苦到仆街
不過去咩南氹果啲 好靚
平時長洲人多唔多去行呢啲山?

屌我都去過
個campsite真係殘到on9
d活動又悶
識唔識張偉寶,寶哥😎
想搬入長洲,是否on9?
帶外國人入長洲玩一日可以做d咩

行魚檔/街市,見親d鬼都會停低影
可能未見過活生生ge海鮮

如果唔係鬼係亞洲人呢
想搬入長洲,是否on9?

除左樓價,無一樣生活開支低過市區
一到假日會準時到碼頭都睇住隻船開走

應該係準時到碼頭發覺隻船唔見咗
劉平記都推介
留名
巴打你啲感嘆號同多謝好正
我想問長洲人放假係咪會留係長洲行唔出去市區?
聖誕節去長洲係咪玩命
聖誕節去長洲係咪玩命

絕對係,隨時逼過MK
對唔住!!

嗰人通朝回完就再返工,所以尋日訓死再返工,而家都係返緊工,今晚8點到收工!!

今晚8點再玩命通宵回覆,大家等等我,今晚會講吓長洲沈屍案,我揾咗D料,但年代久遠,其中呢單有D相同之處,大家研究研究!!

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20050313/4731750

死者為當地有勢力人士,所以D內文係好唔準確!!
對唔住!!

嗰人通回完就再返工,所以尋日訓死再返工,而家都係返緊工,今晚8點到收工!!

今晚8點再玩命通宵回覆,大家等等我,今晚會講吓長洲沈屍案,我揾咗D料,但年代久遠,其中呢單有D相同之處,大家研究研究!!

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20050313/4731750

死者為當地有勢力人士,所以D內文係好唔準確!!
賣潮州粥果條友去左邊

你係咪講緊藍鳥門口嗰個??

有無見過柚木巴

無呀,不過今晚會講吓!!

多謝!!
識唔識Danny Lo ?

唔識!!咩人嚟??
句多謝好正

留名

多謝!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞