住咗長洲三十多年,你問我答(旅遊、渡假屋、生活、食物、靈異問咩都得!!

842 回覆
338 Like 4 Dislike
長洲有馬會??!!
嚟緊同女朋友去長洲,巴打有咩推介
請問有咩野食係入到黎長洲必食之選?謝謝
之前去camp有個年青人係沙灘女更淋濕d組女 之後仲問我地camp d人我地住邊間房
但其實長洲究竟d人本質其實係咪好nice,得幾個搞屎棍

其實,度度D人都一樣㗎啦,一樣米養百樣人,中環又好,官塘又好,沙田又好,都有好人壞人,有nice嘅有唔nice嘅!!

所以,我覺得唔應該用地方嚟標籤人,例如:天水圍一定悲情,中環一定唯利是圖!!

多謝!!
巴打有冇去過樹記食過野

西灣樹記,熱狗!!

嘻嘻!!
知唔個知藍鳥幾時開返

我無去拉ok同吧嗰D,所以唔知哦!!

多謝!!
巴打你過左黎真係好

你我相隔多麼遠,哪年哪天可相見!!

多謝!!
留名
你有冇見過有情侶打野戰

夜晚係東灣見過情侶裸泳,同埋相擁咗好耐!!

嘻嘻!!
睇左做非洲
巴打你真係答得好詳盡 !!!
識唔識一個吉他仔叫柯南?
Strong post
邊間酒吧唔貴又有小食?如果可以望到海仲正?

推返
巴打點睇去白鰽灣露營?

要返工,不了!!
咁荒漠又多蚊,我就一定唔會咁走去自殺!!

多謝!!
當日沙咀Post都有入去學野;
今日入嚟見到啲!!即刻支持巴打

唔敢講有咩學,大家一齊討論,鳩流鳩流!!

多謝支持!!
長洲人留名

其實佛教個間野有無鬼 夜晚望好恐怖
長洲人留名

其實佛教個間中學有無鬼 夜晚望好恐怖
長洲有無戲院嫁

以前有,而家無,將來可能有,聽聞重建中!!

多謝!!!
個feel答得好熱血!!我鐘意!!
係咪長洲既細路都會玩過下飄色?!
唔該!!

咁緊係唔係啦,一年先得廿零個位㗎咋,仲要通過體型要求先做得㗎!!

多謝!!
外地人死左點處置?送條屍返市區?

如果時涉及刑事等,就會由水警運你出返去公眾X房驗屍啦!!
X=執筆忘字唔記得點打,sor!!

而自然死嘅就要自己請禮議館啦!!

多謝!!

自殺係咪都係水警

一定係添啦!!

多謝!!
你識唔識紫青巴真人undefined

你講緊熱血時報嗰個?

多謝!!
undefined

我唔知係咪熱血時報果個undefined
我淨係知會踢波/獌同埋怕老婆undefined

係個個嘅就都算識,因為之前去社運都有非常間接咁接觸過囉!!

多謝!!
undefined

巴打係咪成日會出去幫手個個
墾請多多支持,各位巴絲打請起筷!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

本鳥都係長丁人WO

洲友你好,勿相認勿起低!!

多謝!!
undefined

你大過我咁多應該唔識
利伸:長洲識好少人
見到巴打既感嘆號好親切
自從郭卓堅贏左「海濱亭」無牌經營殯儀館司法覆核,之後島上居民會去邊做法事?

我覺得個到好嘈,住周圍個D 人好慘SAD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞