住咗長洲三十多年,你問我答(旅遊、渡假屋、生活、食物、靈異問咩都得!!

842 回覆
338 Like 4 Dislike
留名
留名
見早兩晚無咩人,而又到年尾,因為有長交身份證,所以返咗馬交報到,啱啱返咗馬交番嚟,屌你老母馬交想上網,真係會攪到你燥,咁有錢嘅地方,但上網速度仲衰撚過大陸3,4線城市!

等我睇吓D留言先!!

ctm 堅慢 大陸手機全速仲快
長洲居民擺酒通常去邊到擺
係返長洲定出市區多
遇過咩靈異野

巴打,睇住呢個先,之後會慢慢講!!

多謝!!
最近睇到話西灣有得玩露營,屌唔屌得過?
等下文 歡迎華哥番黎
西園個邊D 工人工好唔好
等你呀華哥

多謝!!
見早兩晚無咩人,而又到年尾,因為有長交身份證,所以返咗馬交報到,啱啱返咗馬交番嚟,屌你老母馬交想上網,真係會攪到你燥,咁有錢嘅地方,但上網速度仲衰撚過大陸3,4線城市!

等我睇吓D留言先!!

得閒就可以去下馬交真係好
想問華哥平日b&b爆唔爆? 諗緊住b&b定大三元好

多謝!!!!

二刀流名
我之前同兩個friend去長洲渡假屋住兩日一夜,東提第5座D(好似係),三樓嚟,知唔知有冇死過人?
利申:奶過嘢,有故事,之前喺HKG講過
我之前同兩個friend去長洲渡假屋住兩日一夜,東提第5座D(好似係),三樓嚟,知唔知有冇死過人?

日子係2016年1月22/23號
因為係今年唯一一次低過兩度,大帽山落雪,所以好記得,凍撚到仆街
留名

我都差d住呢間(好似係 但唔肯定 淨係知5座3樓) 行到去見到東提小築幾隻字 嚇到屎都標埋轉左房

我住3樓最入嗰間
我唔太驚,但我嗰兩個friend嚇到仆街
特別平,特別大,仲有露台加海景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞