《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
呢頭有人問鄰家少婦, 響巴就即刻俾佢出場, 響巴好有效率
咁啱姐
如果係維記撞到岳父 第一句應該講d咩
外父, 4p ok?
好味,就係維記
只計有伴侶人士:

無出軌/未出軌/未被確定出軌 - 阿儀老母, 鄭正華, 大J外母, 文仔老母, 阿恰, 阿TOM, 阿BEN, Sandy, 阿儀(做雞姐...冇出過軌), Mandy (大J既SP冇出過軌)

出軌人士 – 大J, Alice,龍哥, 佐治哥, 阿SAM, 大J外父, Yuki(大J中學條女)
証明男人係易D出軌
重點係你身邊條女係唔係佢個女先?
如果唔係呢
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (五)
----------------------------------------

感受到大舟既體溫,我心靈比較安定了一點:「我…. 岩岩見到我爸爸同個女人去時鍾….」

「WHAT??」 大舟攬實我係我耳邊震驚地講:「係唔係睇錯啊?」

估中左唔係大舟
但點估到係港女老豆

between, 依個故有邊個仲未出軌架呢
只計有伴侶人士:

無出軌/未出軌/未被確定出軌 - 阿儀老母, 鄭正華, 大J外母, 文仔老母, 阿, 阿TOM, 阿BEN, Sandy, 阿儀(做雞姐...冇出過軌), Mandy (大J既SP冇出過軌)

出軌人士 – 大J, Alice,龍哥, 佐治哥, 阿SAM, 大J外父, Yuki(大J中學條女)
証明男人係易D出軌

出軌人士 – VIVIAN
WFC 人仕 - CECI, Ben妹

between, 鄭正華心話鍾意阿儀
但又同Vivian 一齊, 仲要響公園 (被)就地正法架咼
有D 想睇鄭正華外傳
但宜家順住個勢就 慢慢等下先喇
Vivian冇伴侶, 唔算出軌, 佢只係釣人出軌.

鄭正華冇同阿儀一齊過, 同Vivian一齊又唔算出軌喎, 鐘意但神女無意.
MOLA MOLA
I am coming I am coming
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (五)
----------------------------------------
唔相信竟然會見到Uncle拖住條女(其實應該係雞/援交),印象裹Uncle好顧家,大時大節一定會同Alice仲有Auntie一齊食飯,平日斯文有禮絕對唔似D咁既人。

加上Uncle一家沙士後生意失敗,竟然仲有能力去玩女人。 真係窮心未盡色心又起!

「你真係肯定冇眼花? 唔… 會唔會人有相似啊?」

Alice激動地回應:「一定唔會錯。 佢用梗頂帽就係我生日送比佢架。」

頂帽又唔係比你蛓既綠帽,唔洗咁嬲:「唔…. 咁你打算點做? 」

「唉….我都唔知….. 你答我…. 係唔係個個男人都會玩女人?」

之後我就將動物界既天性講左比Alice知,順便令佢懷疑一下條窮L都好。我估計Alice同窮L點都係會因為依一件事有所影響。

「你一定覺得男人都好PK!!! 我可以講10個男人9個滖,1個仲諗梗。 咁你覺得一個係你面前扮晒好既男人PK定係一個擺明係壞既人PK???」 我相信講完E一句,Alice一定會中計。

Alice沉思著我所講既說話! 試問一直陪著自己長大既爸爸都可以出軌,咁自己老公又點會唔令人起疑呢?

「好多時,男人都係貪玩,貪新鮮既。 我諗Uncle都只係一時間想搵新鮮感,佢識返屋企你就唔好理佢啦。 記住唔好問Uncle亦都唔好同Auntie講。」 我留意住Alice既回應。

「…」 Alice努力地細想我所講既野。

「信我。 男人係咁… 有時候,真係唔好太認真反而活動更開心。」 我再加把勁。

「…唔…」 Alice 陷入一陣煩惱中。

「唉~ 做人要開心D! 唔好諗唔開心野! 快D食野啦…」

「哦…」

餐飯我地好少講野,Alice亦都冇咩胃口。 好快就食完離開。 我知道Alice唔想見到佢老豆同個女人係時鐘行出黎。

「我車你返屋企好冇?」

「唔好啦… 我想一個人返去。」

Alice依個時間係需要一D私人空間:「咁好啦,你小心D返屋企。 唔…. 如果你安全返到屋企…就send個whatsapp話比我知你平安啦。 唔好要我擔心你…」 我刻意同Alice保持距離但又表現出我關心佢。

「唔!! Byebye啦…」 Alice對住我講野,終於有返尾音,似乎佢對於我既戒心放下左唔少。

-------------------------

今晚睇黎又食唔到Alice! 但仲有時間,可以慢慢黎。 諗起要將一個對自己有戒心既已婚女人弄上床就興趣。

性致勃勃既我,Whatsapp叫左Belle出黎。

Belle爽快答應左。

我同Belle又過左荒淫既一夜。 當然,佢又係想要我中出佢,但我冇比佢奸計得逞。

同Belle兩人訓係酒店床上休息時,睇whatsapp發現Alice send左whatsapp比我。

【我返到屋企啦。】

我:【咁我放心啦。你早D休息啦 Goodnight 】

「你同邊個傾計啊?」Belle起身睇我電話。

「冇啊。 同中學師妹傾計。」 比Belle睇下我同其他女傾計都好,等佢死左條心。 因為佢太有機心想要嫁入黎。

「你地好熟架?」 Belle撓住我手臂睇住我電話。

Alice正在回覆中。 【今晚多謝你陪我傾計,我心情好左DD。 :-P】

「你頭先同佢一齊咩???? 」 Belle當左自己真係我條女?

我伸個懶腰漫不經心答:「呵呀…係啊。 同佢食左個飯。」沒有回覆Alice將電話放上床頭櫃。

「…」Belle望住我:「你同佢咩關係?」

我仍舊漫不經心答:「咪師兄妹關係囉~ 做咩啊? 你介意D咩?」

「咁又係,我可以介意D咩姐,我又唔係你邊個…」 Belle打算以退為進,想迫我認佢做我條女。

「…」 我打開電視,不停轉台無理會Belle。

「哼…. Jeffery你好野。」Belle看出得意思,跳落床著衫走人。

見到Belle已經著好衫,我望住電視同Belle講「BYE~~」

「啪」 酒店房門被佢大力關上。

連續同Belle個淫娃大戰左兩日,一共5場真係幾吃力,我沉沉的係床上訓著。
─────────────────

星期六中午先起身,直接揸車返公司。

又係Hea到4,5點左右,我約左客出去睇樓。 見客期間我施施然回覆Alice 【今日好忙啊! 你就好啦,星期六返半日

Alice好快回我【咁你自己生意,忙咪賺多D錢囉,唔好咩?】

【我想休息下,D客都係夜晚先得閒出黎睇樓,我晚晚做到好夜先收工架

【哈哈…鬼信你啊。  尋晚7點幾你咪係尖咀hea下hea下。】

【你咁叻既,又比你知道我hea!! 係WOR,你今日係唔係報左烹飪班? 我依家係尖咀附近,黎搵你啊。】

過左一陣Alice先回我【嘻嘻…又搵我陪你食飯!? 唔制。

哦!? 竟然推我?? 唔通尋晚佢同窮L好和平咁渡過左???
比條女外父玩3P,叫佢唔好同阿女講。
Alice真係廢閪黎
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (六)

「大舟… 你會唔會背住我玩女人啊?」

見到佢咁問我,我真係好驚…唔通比人見到我去會所玩? Shit!! 為免我個樣比Alice睇出有古怪,所以坐過黎攬住Alice「…老婆…你做咩事啊…」 果一刻,我好驚Alice會同我講”我見到你同個女人去開房!!!”

「我…. 岩岩見到我爸爸同個女人去時鍾….」Alice喊住講。

WTF!!! 嚇死我… 原來係外父比佢見到!!! 好彩!!! 「WHAT?? 係唔係睇錯啊?」

「唔係… 我頭先係尖沙咀韓國街食野見到啊…」 Alice淚水不停跌出來…

嘩…吊!!! 做咩佢會去左尖咀? 仲要咁近我會所…「下…. 你去左果度? …R…. 咁你會唔會問下外父先? 件事唔好比外母知道…」

「我都係咁諗…. 你啊…. 你唔可以出軌玩女人啊….」

「老婆 我應承你只會同你一個人,唔會係出面搞其他女人!!!」 相信自己係安全既,應該冇比佢見到。

但我都要諗下,到底自己以後應該點做好。 如果再去玩真係好易出事!!! 反正自己出去玩幾咁耐,都真係有D悶既感覺! 上得山多終遇虎,有外父前車可鑑啊。

「老婆,唔好喊! 我聽日唔返工啦,阿Ben一個人睇住美國個市都OK!」 一陣同阿Ben講聲去唔到應酬佢應該會明白。

「真係既??? M… 但係…. 你地公司岩岩起步,你唔比心機做野點得啊?」 Alice眼睛放得好大咁問我。

「OK!! 一日半日唔大問題。」 我決定少去應酬,避免自己把持唔住。 為左玩冇左Alice成為千日罪人好似唔太值得。 「咁你聽日有咩做?」

「多謝你啊!!! 我好開心你可以陪我…. 我地好耐冇一齊過weekend!!! 唔…. 我想去學煮野食啊。 你…一齊去學? 」 Alice拎左傳單比我睇。

「可以! 一齊去啦。 但係點解1個人上堂係$300位煮兩個菜式,2人同行收$500蚊都係得兩個菜式?????」 心諗係唔係呃錢???

「M…. 唔知道!! 唔好理啦,一齊去上堂啦。 隔離阿Tom阿怡都兩個一齊去,你都去啦。 我想多D煮野比你食,留住你個心啊。」 Alice就係咁,只要陪下佢就會好易開心返。

「好啦好啦,聽日一齊去啦。」 都好,可以見下隔離個靚女人妻阿怡。

當晚好想同Alice搞野,不過Alice又係我沖完涼之後就訓左。

-----------------------------------

星期六下午,先出車去接老婆再去尖咀上堂。

Tom同阿怡早我地一步去到烹飪課室。

「HI阿怡阿TOM你好」 Alice見到佢地好開心,可能同佢地都係差唔多年齡又係新婚冇耐。

我笑笑口對佢兩個笑:「你地好啊。」

「HI!!!」 阿Tom有氣冇力咁同我say hi,表現得好弱雞。 看來佢唔太善於溝通交流。

「Hello Alice 大舟,你地好。 啊….好開心可以同你地一齊上堂啊,好得意啊同鄰居一齊學煮野食。嘻嘻…」 反觀阿怡,為人熱情健談加上樣貌出眾又有幾分可愛真係幾吸引到人。

最不得了既係阿怡雖然外面穿上一件開胸冷衫,但內裹穿上白色貼身Tee而裹面竟穿著深色Bra,令原本驕人既波更為養眼。 再加上幼幼的腳配上黑C短裙。

但我真係唔明,點解阿怡會同一個咁唔起眼既Tom一齊!???!??? 唔通佢好有錢?

未上堂前,阿怡同Alice係咁傾計。 我冇野做為有同阿Tom傾計。

「阿Tom你做盛行啊? 係唔係account?」 以佢咁內向既性格可以搵到阿怡咁索既老婆,應該搵唔少錢,所以我估佢係一個會計師。

Tom答:「Ah… 唔係。」

唔係之後冇野講? WHAT!?!? 你唔係想我估到中為止下話? 唔係應該你講比我聽架?

Tom:「…」

我:「…」

都係我開口:「咁你做咩架?」

「我做IT!」 完….

OK~ 咁我再問啦:「你寫Program既?」

「係!」

OK… 我冇野講了….。 「呃…我去過洗手間先。」

點解IT毒L可以搵到個咁好既老婆!?!? 係唔係有病啊…. 定係阿怡中左IT毒L降頭?

------------------------------

冇耐就上完堂,都幾好玩。 上完堂Alice就問佢地:「你地去邊度啊? 一唔一齊食野?」

「好啊~~~ 一齊食啦。」阿怡係冇問過佢個IT毒L意見的。

我心諗…SHIT!!! 唔好啦… 得你兩個女人講野,我同個機械人冇野講架…放過我好唔好? 睇一睇時間,夜晚8點。 如果冇黎,我應該係同阿Ben應酬梗,玩得好開心下…

WAIT! NO!!! 我應該要好好地對老婆先岩….. 唔好成日用下面諗野…
好耐無見響巴up咁多文

結左婚去滾會唔會惹埋性病比老婆架

btw 我親眼望住佢入左雞竇啊~!!

點解IT毒L可以搵到個咁好既老婆!?!? 係唔係有病啊…. 定係阿怡中左IT毒L降頭?

毒L到咁仲溝到女結埋婚真係一個迷思.
阿怡搵毒L埋單, 一定係!
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (六)

「Hello Alice 大舟,你地好。 啊….好開心可以同你地一齊上堂啊,好得意啊同鄰居一齊學煮野食。嘻嘻…」 反觀阿怡,為人熱情健談加上樣貌出眾又有幾分可愛真係幾吸引到人。

最不得了既係阿怡雖然外面穿上一件開胸冷衫,但內裹穿上白色貼身Tee而裹面竟穿著深色Bra,令原本驕人既波更為養眼。 再加上幼幼的腳配上黑C短裙。

但我真係唔明,點解阿怡會同一個咁唔起眼既Tom一齊!???!??? 唔通佢好有錢?

WAIT! NO!!! 我應該要好好地對老婆先岩….. 唔好成日用下面諗野…

毒L到咁仲溝到女結埋婚真係一個迷思.
阿怡搵毒L埋單, 一定係!

埋單男呀Tom
咁八婆Alice 同Jeffery 都係冇帶套架喇
大舟同Mandy 都冇用套架
反對, 大J同Mandy有用套架

3P段幻覺嗰段提過, 第1Q入時Mandy話一定要大J戴套, 可以預設佢哋係一向有套.
應該話冇特別寫中出冇用套,就暗示有用套。
大舟第一次搞Mandy 係斷左片架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞