《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (二十)

--------------------------------------

Jeffery冇理我,我亦冇理佢。 反正佢咁想3P,佢最後應該會主動搵我。

對於3P,我可有可冇。 只係出於好奇及想Jeffery開心。 但Jeffery開心同時,我都希望佢會對我好D,所以我亦無謂做太多令到Jeffery以為我冇左佢唔得。

等到收工,Jeffery都真係冇搵我。

我就問下大舟放工未,好可惜係佢今日要加班做野,車唔到我,咁都冇法,唯有約朋友出黎食飯。

搵左Sindy佢又話唔得閒要keep fit 同做facial ,因為就快同阿Ben結婚。之後再搵左幾個frd佢地都話太遲約,唔得閒。

突然間覺得好失樂,身邊好似冇晒人陪自己咁,空虛感令我好想搵Jeffery。 一個人走出公司,行去地鐵站,人多得很。

見到有情侶一對對係街上好似好開心,諗一下自己既情況…

如果可以同Jeffery一齊就好,好想可以同佢係街上手拖手一齊行,可以唔擔心撞到朋友,完完全全放鬆身心拍拖。 真係好想佢可以陪我。

當然,我知道自己同Jeffery既關係。 依一刻其實自己都有諗,覺得自己好傻。

如果係想安安樂樂咁同人係街上手拖手拍拖,其實大舟已經可以做到,到底自己做咩事同佢越行越遠…

係由佢打我之後? 定係由佢做生意之後?

同大舟拍左拖幾多年,一直佢都對我好好。 不過係近來我對佢淡左… 而佢亦都好之前唔同左。 但自己要做衰人同佢分手又做唔出。

不如算數啦… 我都係返轉頭安安份份同大舟一齊啦,或者我肯行前一步,比多D關心大舟再對佢好一D,佢都會比多D時間陪我呢….

總好過同一個唔知有冇可能一齊既人吧… 雖然Jeffery係自己由細到大一個好重要既人。 而佢亦因為自己變成依家咁…變成一個大玩家。 或多或少係自己要有責任。 但我亦都知道Jeffery到最後其實都係會同Belle結婚,而到時我一定會好唔開心。

既然都已經知道將會有依一幕發生,我到底係唔係應該選擇立即停止,唔好再錯落去呢…?

我走到去大舟公司樓下就打比佢。

「有冇約人食飯啊?」我問大舟。

「下? 同阿BEN食啊,做咩事?」

「咁… 我可唔可以都一齊食?」

「M… 好似唔係太好。 我地傾工時。 Alice…你做咩事啊? 唔開心?」 大舟關心地問我。

「唔係啊… 見好似好耐冇同你兩個人食晚飯,睇下你得唔得閒。 不過算啦… 你做野緊要D。」 我有點失望回答。

「唔…. 你真係冇事?」 大舟再問。

「真係冇事,你比心機做野啦。 我返屋企等你。」

收線後我就一個人坐車走。

內心比剛才更加空虛…. 好想好想喊,我唔知道自己想點。 好想好想打比Jeffery想佢可以比一點關懷我…. 就算知道佢未必係真心,低我都想可以有…

正猶豫著應該點做,電話就響起。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (二十)

--------------------------------------

突然間覺得好失樂,身邊好似冇晒人陪自己咁,空虛感令我好想搵Jeffery。 一個人走出公司,行去地鐵站,人多得很。

如果係想安安樂樂咁同人係街上手拖手拍拖,其實大舟已經可以做到,到底自己做咩事同佢越行越遠…

不如算數啦… 我都係返轉頭安安份份同大舟一齊啦,或者我肯行前一步,比多D關心大舟再對佢好一D,佢都會比多D時間陪我呢….

搵水泡搵到呢

iTom 打黎就正喇
結果係Sindy打過黎要Alice同佢同Ben 3P
阿Ben係都同大J Jeffery 3P啦
其實依個故
都係圍繞住心癮
包括我地對 3P 既心癮
屌你
明明係對看更的心癮
對看更3P既心癮
又要召喚響巴
今日冇啦
岩岩係大陸返到香港,冇時間打文
mola mola
今日都mola mola
呀儀捉走左響巴喇
mola mola
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (二十)

「嗚呼….Belle你真係好正!」我出自真心的,要將Belle同Alice比,Belle身材技術都係好好,而且下面仲要好窄。 「係呢,上次你咪講唔會干預我既私生活既?」

Belle抽出床頭紙巾準備抹佢果個仍然水潤既鮮嫩鮑魚:「係,你鐘意點都得。 你記得你應承左我既事就得。」

「咁你可唔可以同我玩3P? 我指1王2后!」 為免再出誤會,我講明白。

一臉驚訝既Belle:「下… 你痴左啊? 你咪好著數?」

「認真架。 得唔得啊?」 我希望可以有機會Alice + Belle可以同我3P! 諗下一個係老婆另一個係細個時候鐘意既女人,可以同自己係同一張床上極盡荒淫地玩,係幾咁爽!?

「唔…..」Belle想了一下,將紙巾掉到地上:「你約左發展商出黎先算再傾其他野啦。」

Belle一個人走向浴室沖涼後,已經換返衫出返黎:「你搵到發展商後再打比我,我幾時都得閒同佢地一齊開會。」

Belle拋下一句就走了。

我一個人訓係酒店床上,準備聯絡香港地產發展商之一明大集團既 晉少。晉少係明大集團太子爺,主要負責香港樓盤銷售及商場出租。

另外仲有兩個兄弟負責明大集團其他事務,一向幾兄弟都不和,係集團內分黨派各自互相攻擊對方係集團爭地位希望得到下任主席位置。 當中晉少係最不被主席(晉少既爸爸)看好既一個。

「喂~~ 晉少你好。 好耐冇同你玩啦,最近有冇出海啊?」 我同晉少係商埸上識左好多年,一直有保持聯絡。

「點啊Jeffery? 你就唔岩啦,咁耐唔搵我。 最近去左邊發財啊?」 晉少知道自己老豆唔會比主席位佢坐,近幾年已經好少同佢兩個兄弟爭,轉成多談風月愛好玩樂。 所以好易同佢玩熟。

「冇左你點發財啊~~ HAHA 晉少,你地有個新盤賣,可唔可以預我公司份幫你地推盤啊?」

「哦… 你話旺角果個啊? 梗係益你啦,比你做晒又點話?」 晉少知道有人想幫佢一齊sell盤就梗係開心。

「咁又唔洗全部,你比1/3左右我都好夠啦,其他單位你益第二間地產都OK。」 晉少個盤真係好難sell,梗係叫佢搵多D人幫手,我一間公司食一咁sell唔出。 因為我係緇公司,一地唔會夠sales落場sell,所以叫其他公司一齊做,氣氛可以好好多。

晉少:「Jeffery,你地一個食晒都得啦,又可以分多D比你公司。」

晉少當然唔想搵幾暑地產幫手sell佢個盤,因為其他大公司會食佢地公司唔少油水。

「哈… 食到晒就係好,不過你都知我啦,夠食就得啦。 其他益下人啦。」 當然我唔可以講佢果度難sell所以唔想自己食晒。

「好~ 咁你到時都係照舊回比我啦?」 晉少問。

「係!! 一定。 咁晉少你果面就安排最正果D單位比我啦。」我明白晉少講咩。 係我同佢兩個之間既祕密協定。 「另外,我上你度簽合約時會同我未來老婆上黎,介紹你識。」

「下…. 冇問題!! 估唔到你會始婚…. 你老婆一定係個靚女。 好~ 我就叫人打定合約先。 」 晉少為人都好爽快。

咁我就同同Belle講, 電話入面既Belle就好高興咁多謝我。
賤J 落難記
賤J已經精蟲上腦 無得救啦
硬係覺得Jeffery遲D會帶住阿平周圍俾人做公廁
靚鮑正過阿平多多聲啦

賤J帶阿平出去有錢佬淫亂派對蒙住眼俾人輪,然後俾陪老細出去玩嘅大J見到平胸肉便器,發現原來係自己老婆
話唔定呢種玩法會令愛火重燃呢
創作力量同幻想會嚇你一跳
諗諗下
咁似Naomi果個故既
才疏學淺
到底naomi係咩黎

之前見呢度都提起過
一個甜故主角, search "臭雞其實都想得到幸福架" 就會搵到, 已完故.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞