《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
係文呀!冇錯喇 要呀怡啦
iTom冇屌過阿怡呢下真係超展開
點能夠將阿怡交比毒tom搞架
iTom
有故事啦
lm
屌撚爆你 又係得一篇
得一篇 唔夠a!!!!!
一日容易又到5點
Yo! 今日綠燈, 響巴應該有少少心情
響巴上水啦 扮工時間無文好辛苦呀
幫推!
《新婚的我搭上了鄰家少婦》-  Alice篇 (十七)

----------------------------------------

驚聞Jeffery想有新刺激,我第一個諗起佢係起入我後面。 聽說係後面入過之後,會好似失禁。

Jeffery突然大笑:「哈哈哈~ 你誤會左我啦。 我意思唔係要玩你後面。」

一臉疑惑的我問:「咁你意思係要做咩啊?」

「我想試下3P!」 Jeffery一樣認真地講:「我想同你試下。」

3P!?!?  SORRY!! 我真係接受唔到。  「NO!!  唔得,點可以架…. 咁核突..」

「唔… 」 Jeffery如小朋友般扭計:「試下啦我地….   我覺得3個人好刺激會好好玩,我之前聽D朋友講過,佢話好好玩好HIGH。 我都想你同我可以HIGH D。」

NO!」

「你擔心D咩? 」 Jeffery問。

「下… 擔心? 值程係唔可能發生,3個人做啊… 咁痴線。」 我接受唁到。

「其實都唔係咩變態,只係多左個人之嘛,你放心! 我會保密。 同時會搵個口密既人一齊。」 Jeffery落力地叫我答應。

「唔得啊… 有病點算啊。」

Jeffery立即說:「放心啊,我地安全地玩就得啦,唔會打真軍,唔會出事既放心。」

我想了一下:「唔好啦,好變態。」

「我上網睇覺得好HIGH啊…  不如咁啦,我地睇下片先。好唔好?」 Jeffery 隻手已經打開左電話,打上咸網search 3P。

網頁彈出了多段有關3P既日本AV片。 Jeffery揀選了其中一個片段播放,係有兩個日本女仔同一個日本男人喺床度一齊做愛的片段。

男人訓係床上,其中一個女仔同男人互相接吻同時佢嘅巨乳正被男人用力渣,女生發出淫蕩嘅聲音。

另一個女人係男人下身用手上下套弄著男人下身。(片中男女性器官都已打上馬賽克。打上馬賽克令人更有幻想同衝動。)

三人扭作一團,互相幫對方舐身體敏感處
,發出陣陣淫竊露骨呻吟。

全神貫注在看著色情片嘅我冷不防Jeffery 一手伸到我私處。

「Alice 你睇你。」 Jeffery摸着我私處續説:「濕成咁...仲濕過岩岩插梗果陣!」

Jeffery拎出佢隻濕到有水滴出嘅手放到我眼前:「Alice 你係咪都睇得好high? 」

「唔...」我邊看着3P影片邊被Jeffery用熟練而靈巧嘅雙手撫摸著,情緒更為高漲起來。

「Alice... 你幻想一下片入面嘅係自己,你諗下自己會幾high?!」 Jeffery 不停係我耳邊用令人討厭又猥瑣嘅聲線游說我。

「唔...呀...」我下身流出好多下流嘅分秘物。

「我硬晒啦,你睇下。」

「插入黎,我要!」

「好! 不過應承我,下次我地玩3P好冇?」Jeffery將肉棒放在我陰道口輕力的前後磨,引誘著我。

「唔...你快D入啦」

「下? 咁係係咪叫應承左?」Jeffery 用手提起佢肉棒上下移動,對我敏感陰核進行刺激。

「係啊。 啊...唔...」 應承左Jeffery後,Jeffery 立即信守承諾地對我抽插。

「你唔...好係入面射啊呀呀...」 我享受著下體快感同時欣賞著電話中淫亂嘅3P大戰!

「呀...呀啊...」

「射啦....」

「呃...拎出黎啊...」

Jeffery好聽話地拔出肉棒。 我立即打開口,Jeffery 將肉棒放進來:「嗚...哇...」

「唔...啜...唔」 我將Jeffery嘅精液都吞下。

「Alice... 你好淫啊! 真係好正...」

看到Jeffery 一臉滿足,我都好開心!
好傻
Jeffery大幅拋離大J,人哋都就3P大J都仲未入到閘
自己老婆同人3p幫人吞精係幾咁痛心
拿拿聲飛左條臭雞佢
我覺得作者係度專登堆砌緊讀者對條臭閪既仇恨 寫到佢有咁賤得咁賤 再一野搞到佢一無所有 一定係咁
可能最後一無所有嘅係大J

結局:
Jeffery左邊攬住阿平,右邊攬住阿怡,不屑對住一臉滄桑,生意失敗嘅大J講一句:死窮撚
現實
贏家都係 Belle Ma 架喇
推推推
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十七)

----------------------------------------

Alice正在吸啜著巨龍新鮮吐出既汁液。

我在幻想Alice同Belle兩條女一齊幫我含,兩人爭住要含我支肉棒既畫面。 「呀…. 我舒服!!」

「哇…. 點解你射兩次都仲咁硬既….」 Alice 唔知道我正幻想著佢同Belle兩個人同我玩3P既畫面。

「你正啊嘛,見到你就硬晒。 好似你咁,摸下就濕晒~ 哈…哈…. 哇…」

Alice右手捉緊巨龍並用牙”及”住我龜口作勢要咬下來。 「你講咩話??????」

「呃…呃…. 冇啊。 話你好正啊。 放開先…… 係啦,咁我問下Belle咩意見先,你下星期得閒?」

「下??? 我都冇講過話比你約女人一齊。 我只接受到2個男人一齊,唔可以2個女仔服侍你。 」 Alice 雙眼放大的同我講。

「下…. 兩個男…..」 WTF!!! 咪同我原意好唔一樣!? 我係要一王兩后啊……

「係啊。 」 Alice倒臥在床上同我講:「梗係2個男人,你好想2個女人比你一齊搞咩????」

看到Alice不滿既樣,似乎唔可能太強硬迫佢了:「啊… 咁我想試下同你仲有另一個女仔玩3P嘛….」

「NO!!! 我唔接受到你同第二個女人做….」 Alice停左一下,可能係意識到大家既情況再講:「起碼我唔想見住你同第二個女人係面前做。」

「哦…」 咁你係我面前同第二個男人做就得??? 係咩玩法!!!? 「咁你既想法係…?」

Alice諗左一陣:「如果你係想3P,咁個你再加一個男人同我玩就得….」

我想了一下,其實都係同我計畫唔差太多。可能仲好玩左好多,於是我就答:「咁OK啦… 如果你覺得感覺會好D就我再加一個男人同你3個玩….」

「唔…. 你真係決定OK?」 Alice再次求證。

「係啊! OK!」 其實係唔係應該我問Alice係唔係confirm可以玩3P… 點都好啦。 「咁人選你想自己搵定我搵?」

Alice 沉思著:「唔….」

而我心入面就諗住,試左一次2王1后之後應該可以比返我試1王2后吧???

Alice:「我諗你搵人啦… 我唔知可以搵咩人… 好似好怪咁。 唉…. 其實真係唔太想3個人做…」

Alice又再想轉軑,我立即講:「咁我諗下有咩人OK先… 如果搵到朋友OK就比你過一過目先OK!? 你想要咩類型? 大隻?靚仔?」

「唔… 唉… 你問左先啦…. 都唔知係唔係真係有人肯…咁變態…」

「你放心啦,我會安排個冇病冇痛又斯文既人黎。 你岩岩睇2后1王都濕晒,我諗到時我地2王1后你實會好high!」 雖然心裹係唔太想有多個男人同自己一齊吊同一條女,不過又難得Alice依個人妻同意玩3P,又唔排除將來可以TUM到佢同Belle 3個人一齊玩。

加上2男1女對我亦都可能會有更好既感覺出黎,一於去馬啦。 人選我都有幾個。

當晚日送左Alice返去後,就著手問幾個人選。

人選1 – Steven: 係中學同班同學,當年排球隊隊員之一,勁鐘意打排球。 到依仲有keep住打波,所以身型大大隻咁,個樣幾靚仔。算係我比較熟既仲有聯絡既一個中學朋友。 我知道當年佢都鐘意Alice,不過佢知道我追Alice,所以自己放棄左。而Alice都識得Steven,我選擇佢係考慮到Alice可能會容易少少接受。 又未有女友,我估佢唔知拒絕我。

人選2 – Anson: 係我一個客,正職係警察,但佢唔係靠入人工過活,Anson旗下有10個單位收租,係我幫佢搵客既。 平日見佢都係去做gym,放工就多數去酒吧飲野溝女,份人好玩得下,同佢算係酒肉朋友,相信佢都好樂意玩3P。

最後人選3 – 雄仔: 係個同行後輩青靚白淨,同Belle係同一集團既人。 係某新樓盤售樓處認識,份人好醒目下,對前輩有禮貌說話客氣。 連對我依個中小型地產公司既人都好客氣,同我好岩key,我地之後慢慢成為左好朋友。 有咩野玩,我都會叫佢一齊,記得有次佢話好想試下1王2后,咁我就同佢一齊搵左4個援交妹上酒店各自分開玩。 事後交流情報,都幾過引,相信佢咁貪玩,一定唔會推我。

(好啦,比個機會大家投票。 A, B, C 三個人,邊個最多得票就可以同Jeffery一齊玩Alice。 新年後年初五會點數。)

投1 - 排球Steven
投2 - 警察Anson
投3 - 地產雄仔

「呃…呃…. 冇啊。 話你好正啊。 放開先…… 係啦,咁我問下Belle咩意見先,你下星期得閒?」

「下??? 我都冇講過話比你約女人一齊。 我只接受到2個男人一齊,唔可以2個女仔服侍你。 」 Alice 雙眼放大的同我講。

響巴D 驚喜番黎喇

依個投票應該係暗示夠過左初五先有文睇
又唔係我地去玩3P
玩3P 都唔係同 呀平喇
Bella 加 呀怡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞