《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十)

----------------------------------------

Jeffery拖實我行去酒店方向,我係知道接住落黎佢想同我去開房。 其實佢約我一刻,已經有心理有數Jeffery有可能會要求自己同佢再次發生超友誼關係。

事前我同自己講,自己有個好好既老公,所以同Jeffery出街食飯之後就要返屋企唔可以做對唔住大舟既事。 出黎只係覺得Jeffery係一個認識多年面又關心自己既朋友。

但我被Jeffery今晚既安排感動了。 無想過佢會同我慶祝相識20年。原來佢將自己放係心入要一個咁重要既位置上。 回想起自己當日拒絕佢,令佢無心向學,令佢變成今日咁花心。 令我覺得好對Jeffery唔住。

係只有Jeffery同自己兩人既升降機內,我釋放出自己對Jeffery既情感。 原來Jeffery係咁鐘意自己,我攬實Jeffery強壯既身體擁吻著。

「Check-in book左房既。」 Jeffery出示電話既酒店登記信。

「先生你既房卡!」 酒店職員將房卡交比Jeffery。

「我地行啦。」 Jeffery拖住我乘坐酒店升降機。

酒店升降機內有不少住客一齊乘坐,Jeffery既房係103/F。

「嘟」Jeffery熟練地走到房門拍上房卡,將我帶到房裹。

門關上後,Jeffery從後攬住我,想親吻我。 但我將佢推開。

「你一早已經計劃好晒要同我搞野?」 對於Jeffery一早已經安排好酒店房,我感到討厭!

雖然本來已經預算自己好有可能同Jeffery會去開房,但我冇諗到佢會一早已經Book定房。

「你當我係咩啊? 一早就book左房,你個腦就只係想同我搞野???」 係發生關係之上,我希望Jeffery可以比到愛既感覺我。 但係佢早已預備之下,一切幻想都失去左。

被我推開既Jeffery一時間冇答到我。

「你一心就只係想搞我係唔係?」 對於佢無答我問題,更加可以肯定佢係為搞我而約我。

「唔係! 我真係仲好鐘意你好掛住你。」 Jeffery 一副無奈表情。

「咁就要一早Book晒房? 係個腦一直都想搞我,今日先準備咁多野!!」 唔需要問佢,我已經估到。 對於佢早作安排,感覺佢睇自己睇到係一個cheap女人一樣。

「唔係啊。」 Jeffery死口唔認。

「你當我係咩啊? 雞啊??? 定係我額頭寫住我好淫賤,出黎就一定要比你搞啊?」 Jeffery你到底當我係咩!????

「唔係…. Sorry Alice!! 我知道自己好衰…. 但係我真係好愛你。 咁多年都冇變…. 」 Jeffery頭底下來,係唔係喊緊我睇唔到。

「鐘意我愛我? 就要Book定房搞我啊?」我嬲佢咁做,我唔係真係咁Cheap既女人。

「…」 Jeffery 冇回應比我。

見佢冇出聲,我選擇離開。

但Jeffery 一手捉實我,大力地將我拖向雙人床上,將我壓到床上去….
Jeffery加油! 埋門一腳啦
扮咩者
一陣冇房又點幫你止痕呢
女人總要搵個理由
自己有個好好既老公

但我被Jeffery今晚既安排感動了。

Jeffery幫我大力D屌多阿平幾下
屌到佢唔記得大J係邊個
廿年既J 嘛
很感動噢
Moreeee
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十)

----------------------------------------

我將Alice壓到床上去! 咩叫”你一早已經計劃好晒要同我搞野”? 我真係想反問你唔係預左咩? 我同你都已經做過一次! 再加上果次見到你老豆出去玩,事後你都好似接受左男人就係會出去搞三搞四。

我點知原來我唔可以book定房? 不過算我忍!

攬實被壓上床既Alice,我同佢講:「對唔住啊。 我太衰格… 其實我係真心鐘意你,一時衝動左。」

「你走開…走啊…..」Alice被我重重地壓係床上,手腳都出唔到力反抗,只可以不停叫我走。

「Alice…sorry…. 你可唔可以就咁比我攬住啊?」

「…」 Alice不作反應。

「對唔住。 我只係諗自己太自私,冇理你感受!! 我唔係當你係D咩,不過… 我真係控制唔到自己。 」 我辛苦地諗D野出黎講,希望可以拎Alice放低對我既不滿。

我再講:「其實你比我攬住都已經足夠,好唔好啊?」 當然依個只係籍口,我真係想搞Alice,不過依家唔係太岩時候,我試下軟攻一下佢。

「…唔…」Alice發出一下低聲既應對,似乎我仍有機會吧。

Alice平靜地臥在床上,我慢慢放輕抱賨佢既雙手:「Alice可唔可以攬住我啊?」

Alice慢慢用雙手輕抱住我。

似乎Alice唔係唔鐘意我,只係仲有少少放唔開。

依一刻我細心地感受佢動態,Alice心跳得好快,從佢身體一下一下急速既跳動傳到我身體上。 我講:「Alice你比我好好地攬住你就夠啦...」

「…」 又是同樣答唔到回應。

「你可唔可以唔好咁… 你唔答我,我真係唔知道應該點做…」 我抬高頭面向Alice,要知道佢諗梗咩。 一個人好多時會唔自覺之下將感受放係面上。 係我多年黎同客戶接觸之下既體會。

「唔…」 Alice冇同我有眼神交流。 沒有再反抗,就代表左可以吧。

我輕吻一下佢既前額,Alice閉上眼安然地接受。 這令我可以放膽一點再加強迫Alice放低底線。

用深情既雙眼定定望住Alice,待Alice同我有眼神接觸後,對佢講:「我真係好開心你今日肯同我出黎食飯,比我有機會同你兩個人慶祝。 如果可以既話,我想我地兩個人以後都可以咁樣… 一齊。」

「…咁樣一齊….即係咩野意思….?」Alice講出黎有點靦腆含蓄。

我慢慢將嘴巴移到Alice雙唇上,以行動去答佢。

Alice閉上眼去迎接。

兩唇先輕輕掂左幾下,我就伸出條濕潤既舌頭放到Alice咀內。 Alice非常合作地用佢既舌頭同我交流著。 我知道Alice已經將一切拋開。

吻得越來越激烈,我開始去解開Alice既衣物。 Alice亦慢慢地投入起來。

「嘟嘟~~~」 就係一個咁緊張既關頭,Alice電話響起來…係死窮L!

我同Alice都被電話聲音冷卻下來…. Alice拎起電話,考慮著應唔應該接.。 良久,電話響聲停了。

Alice先開口:「對唔住…. 我諗我唔可以…」

唔可以!?!?!? 唔可以!?!?!? FUCK!!! 突然想起萬梓良金句” 阻人地扑野死,死左會畀人燒春袋架!!! ”

點解死窮L係都要阻住我!? 阻我溝Alice, 之後仲要同左佢結婚!!! 到依家我可以比再帽你戴多次,就係臨門一腳你一個電話打黎咩mood都冇晒!!!! SHIT!!!

我就係差少少可以搞到,我相信今次成功做左,以後都可以同Alice偷情。 無錯,我搞Alice並唔係真係鐘意佢! 我只係放唔低自己第一個想溝既女同左第二個一齊,我一心就係要令你地兩個放開。

可惜…到左依一刻我只好放過Alice一次:「唔… 我明白…. SORRY! 我都知自己好衰,不過我真係忍唔住。 我唔可以再呃自己。 已經20年…. 我將對你既愛收起左20年啦….」

「….. Jeffery….對唔住….」Alice 一邊流住眼淚一邊抱緊我。

「唁….唔緊要…. 你知道我愛你就夠….可唔可以攬實我啊? 」 我相信機有下次機會,只要再好好部署。

「唔…」 Alice同我互相緊緊抱緊。

「叮叮」 Whatsapp既響聲! 似乎佢已經唔可以再留係度。

「Alice… I love you!」 再次輕吻佢幼滑既嘴唇後:「我車你返屋企啦。」

「唔….」 Alice係怕唔捨得我定係怕比窮L見到?

「我車你啦,依家咁夜,你好難位車返去架….」 已經係半夜。

「唔….車到我去附近就可以啦…..」

同Alice係房內整理一下衣服後,我拖住佢去拎車,開到好快咁車佢返屋企。 係佢臨落車時,我問左佢一句:「Alice你愛唔愛我?」

Alice呆坐係位上,答我一句:「唔該晒你車我返黎…. 你小心渣車….. bye bye ……」

望住佢背影,我係度諗… 唉…今晚可能要食自己啦…. 浪費左間酒店房 SHIT!!!

【Sorry 今日咁掃興…】Alice send左whatsapp比我。

【唔緊要… 】

【喂…. 】

【下?】

【其實我都愛你…】

YES!!! 計劃只係有少少枝節;「聽日你有冇野做?」
起火! 我要燒大J spring pocket
冇文就燒響巴
屌...
呢個夾心發展已經將臭雞嘅烙印吸左係臭雞平個額頭上

Alice變阿平本身已經得返5%好感度
見到阿平識得拒絕賤J升返少少有8%好感度

臨尾黎個臭雞回馬閪痕槍正式將臭雞平推落谷底扣佢50分啊

臭雞平將大J當賤J水泡,
而賤J就係佢對以前小康生活嘅感情投射

btw 我好掛住阿儀
屌你老母咁隨便就話愛另一個男人
應該比人中出即飛之後又搵返大j
大J個仔好似Jeffery
阿平呢d完美演繹咩叫臭g
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十一)

對於Alice對我冷淡,感到有點失望。 有D咩問題,或者聽日再問吧。

第二朝起身,我問起Alice:「尋晚你返到黎好似好唔開心咁既,冇咩事嗎?」

「下… 冇啊。 太脈訓姐。 你今晚係唔係都唔同我食啊?」 Alice 似乎真係太累,今日好似冇咩大問題。

「係既,不過如果你想我陪你,可以唔去做野。」

「下… 唔好既,你搵錢要緊啊。我OK,可以約朋友啊,或者報D堂上啦,你唔洗理我啊,我OK!!!」睇黎Alice冇事,我仲以為佢係嬲我冇時間理佢。

「哦… 咁好啦… 如果你係想我陪你就話我知啦。」

「星期日你咪會陪我囉!! 」 Alice對住我微笑:「放心啊。 我星期五六都可以自己搵野做!」 聽到佢咁講我就放心。

「咁我要唔要陪你食個午餐先?」 反正見客都係夜晚先見,我都唔急住出去,就盡量抽時間同Alice一齊,算係為自己出去玩女人既一種補償吧。

「唔… 我有堂要報,要出去過數啦,我約左yoyo一齊去。」 印象中yoyo好似佢電話入面果個同事。

「哦… 你新同事?」 我問。

「係啊,公司新同事啊。」 準備化妝既Alice答我。

「哦… 咁我自己食啦。」 感到一陣沒趣。 「咁你今晚上堂上到幾多點啊? 要唔要陪你一齊返黎?」

「我唔知啊…」 Alice答得有點不耐煩:「應該同yoyo食完晚餐先返啊,你等得我落堂美國都開市啦,唔好黎搵我浪費時間。」 佢正在將好多唔知有咩用途既化妝品放到面上。

「OK」 見有D餓,我就自己落去食野。

星期六一支公,係荃灣行睇下有咩好食。 行行下竟然見到阿怡。

「HI~ 肥妹…」我開玩笑的同佢講。

本來對住我笑笑口既阿怡聽到我笑佢,立即擺一個嬲樣出黎:「點呀…肥仔!!」

「哈… 你好好人,唔叫我肥佬已經好比面,多謝。」

阿怡真係一個笑點好低既人:「哈…. 比你激死。 你…一個人既,Alice呢?」

「佢約左朋友食野啊,我自己一個人搵野食! 你呢? 一個人既?」

「我都係出黎食野啊,一個人都唔知食咩好… 你有冇好推介?」 阿怡總係比到人一種開心同輕鬆既感覺。

「唔… 有幾間出名小店既,不過要排長龍啊。係街市果面。」

「點去架??? 我岩岩搬黎唔識路…你講既街市係…」

「唔…好難教你。 不如一齊去食啦,反正我都唔想一個人食。」本來正愁著一個人唔知食咩好,咁岩見到阿怡,就試下約佢。

「好啊好啊~ 我都好怕一個人食野,好怪咁。 外賣又唔好食。」 阿怡高興地應約。

我就同佢兩個人慢步去間小店,一路上有傾有講好開心。 自從工作後,已經好少可以同一個新相識既人傾得咁開心,仲要係一個咁靚又活潑可愛既女仔。

「嘩….. 真係好多人WOR….」 阿怡被眼前人龍嚇到。

足足有20多人企係門外。

「咁我地仲食唔食?」 我問。

「食啊。 咁多人排一定好好味道!」 佢就似一個小女孩般吸引人。 就連前方排著隊既幾pair情侶中既男性都偷偷望住佢。

「OK 咁我地排啦。」 係回答阿怡同時,我怒bear前方幾個偷望阿怡既男人。

「唔~~ 真係好多人啊。 哈哈… 好想快D食。 」 阿怡打開open rice睇梗間食店有咩燃手野食:「依~~ 大舟你睇,依個好似好好食啊,我地一陣叫黎食好唔好?」

突然間,我同佢就好似一對熱戀中男女一樣。 我被佢一舉手一投足吸引住…

「喂…. Hello??? 做咩呆左既?」 阿怡就好似日本D唔知咩幻想某某女神做左自己女朋友既video一樣咁同我講野。

我回個神:「呃… 冇事。 我係度諗梗野….諗梗…」

「諗咩啊?」

「諗梗你樣樣都叫食… 似乎已經決定左要做一個肥妹仔…」 我偷偷笑佢。

「依….好衰啊你! 哼… 信唔信我唔同你食野啊…」 阿怡嬲起上黎個樣都好吸引人,前方幾個男人仍然會偷望佢。

「哈…唔好啦。 你陪我食啦,樣樣都叫啦,你食唔晒最多我食啦,好唔好?」

「哼~ 算你啦。」 阿怡一個招積樣,令我又再中佢一箭。

排左成45分鐘終於入到去食。

「唔~~~ 真係好好食啊…」 阿怡真係叫左4-5樣野,又真係食唔晒。「我飽啦,你要清晒佢啦。」

基本上真係樣樣都只係食左一半。

「下…. 我點食啊…. 咁多….真係變肥仔啦我。」

「車~ 岩岩又係你話會食晒既,咪叫多D囉~~~」 一副事不關己既樣,但又配上一個咁靚既樣,我真係冇得反駁唯有乖乖就範。

「好啦… 我食啦….」 我死死地氣答。

「喂啊…我講下炸,食唔晒就算啦。 唔好夾硬食啊。」

啊….今次真係比佢呃到。

我仲未吞到口裹既食物阿怡就拎起張單:「尋晚你請左我食甜品,今日等我請你啦~~~」 就一支箭咁去左賣單。

未及反應下,張單就比阿怡賣左。 足足食左成$200蚊,我唔好意思咁講:「傻左咩,尋晚碗糖水幾十蚊,你就請我食咁貴。 你袋返啦。」 我拎$200出黎打算比佢。

「唉呀… 唔洗啦。」 阿怡急步避開。 我就亦步亦趨跟上。

「袋返啦你!」

「唉呀…你仲婆媽過我既…. 唔…咁啦,你請我睇戲啦~~」 咁岩行到戲院既阿怡停下:「我想睇依出卡通片啊,冇人同我睇,你請我睇啦~~~ 就黎落畫啦。」

「唔… 咁好啦。都好耐冇睇過電影。」 係街上將錢推來推去真係幾唔好睇,就同佢一齊睇戲,仲有幾個鐘先要出去同理客應酬。

就咁我同左佢入去睇卡通片,同Alice都好似好耐冇睇。 佢都好鐘意睇卡通,印象中佢有講過要睇食出狄狄尼卡通,不過我一直都搵唔到時間睇。

雖然好飽,但阿怡都堅持買左個爆谷同一杯可樂入去食。 女人既胃真係一個黑洞。
遲下呀平就會聞到呀怡隻香水味
跟住就有藉口光明正大比賤J屌
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十)

點解死窮L係都要阻住我!? 阻我溝Alice, 之後仲要同左佢結婚!!! 到依家我可以比再帽你戴多次,就係臨門一腳你一個電話打黎咩mood都冇晒!!!! SHIT!!!

我就係差少少可以搞到,我相信今次成功做左,以後都可以同Alice偷情。 無錯,我搞Alice並唔係真係鐘意佢! 我只係放唔低自己第一個想溝既女同左第二個一齊,我一心就係要令你地兩個放開。

依句咁似阿儀既
其實最想睇啊怡篇
阿怡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞