《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
投左2先 同阿平玩完之後如果ITom同阿怡有咩家暴 一上黎又見到阿平喺隔離屋
阿平真係淫撚到,一支棍插佢都唔夠,要夠兩支
排球仔
1啦,通常一個朋友(舊同學)知道,好快就會成個朋友圈都知道,好快就會全世界知道,最好拍埋片開心share
1或3
1比哂朋友知 賤平乜都無
3比bella知 賣起賤J報復
我投1
冇人想慈母食alice
alice先係最仆街嗰個
阿平就爽啦 有大隻//靚仔玩三文治
why not all
扮只係搵左一條仔黎3p,玩玩下蒙佢眼縛起佢,另外2條仔出埋黎輪佢

拍埋片阿平就無得反抗,日日都要俾4個男人中出,成為精液便所,日日返到屋企除底褲就會倒流幾個男人嘅精出黎
慈母呢個option就算揀左好似對劇情都無咩作用

學上面話齋,揀1可以跣阿平,揀3可以收賤J皮嘛
成件事Naomi 左
btw 阿怡無俾老公屌過
大J屌佢果時咪講唔到食人妻嘅經典對白 「我同你老公邊個屌得舒服d」
我覺得如果大J玩夫目前犯,iTom應該會好興奮咁做汁男,不過最後係顏射大J
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十八)

----------------------------------------

「被迫?」 阿怡講佢同毒L結婚係被迫!!! 實在太難以令人相信!

阿怡坐係乘客座,眼神有點無助:「係啊。..... 果陣時阿TOM將我從班衰人龍友手中救左我,我起初對佢好有好感,覺得佢係個好人。 係一個鐘意影相、睇動漫同少同人溝通既人。」

「唔!」 我點頭示意阿怡再講。

「之後我地開始有來往,佢好會買cosplay衫比我,又請我食野。 咁一開始我都冇咩反感,當佢係朋友。 而佢對我亦越來越好。 一日.... 佢買左件初音既衫比我。 阿TOM同我講:『阿怡,你著住佢比我影你啊!』 」

「初音.... 我知...」 印象好似係日本既電子歌手。

「阿TOM佢係我著上初音既衫後話我身村同初音唔同,之後佢就比左D細碼BRA我同要我紮細個胸先再著初音既衫。」 阿怡講既野令我有D唔識點回應! 做咩要紮胸??

阿恰再講下去:「咁我都有聽佢話換好左,因為阿TOM救左我,而且一直都對我好好。 點知我著上左初音cosplay後,阿TOM就好似獸性大發咁走過黎想搞我....」

「下...... WTF.... 佢咁PK!」

「唔.... 我冇反抗因為佢好大力,加上佢之前又對我好好... 我唔知點去報答佢好。」阿怡表情完完全全表現出去當時既無奈。

「之後佢就扯開我D衫,本來以為佢會強姦左我,但佢冇... 佢錫我又揸我,但佢都係冇...反應...」 阿怡講佢冇反應時,講得好細聲。

「冇反應!?!?!? 咩反應?? 你指佢唔得?」 我真係想笑.... 原因毒L條L真係中左毒,不能起動。

「唔.... 」 阿怡輕輕點頭:「之後佢就拎左相樹出黎係咁影我,影被佢扯開衫後露出胸圍底褲既我。 之後....佢... 就睇住D相下面就變大左.... 跟住佢就....自己郁手搞。」

W....... 真係好精彩!!! 我冇諗到毒L內心真係可以咁變態....

我開口問:「咁.... 之後你地就一齊左???」

「唉... 係啊... 佢話佢鐘意我,要同我一齊。 咁我有D性感相係佢度,我又怕佢會send出去比人睇,咁咪應承左佢先。」 阿怊停一停再講:「之後同佢相處,發現佢其實除左鐘意影相、打機、睇動漫同少同唔識同人溝通仲有性方面比較特別之外,其他野都冇問題。」

「哦...」 一個咁既人,阿怡你可以講到佢冇問題咁,我真係好服左你。

「佢份人好專一又對我好好,唔會同其他女性出衙。 所以我好放心。 加上我地興趣都好接近啊... 最佢成日要我紮胸比較差D! 阿TOM佢唔鐘意人大胸,我依家紮胸左1個CUP左右佢都話大....」

我心諗,唔係下話..... 有人鐘意細...!? BTW! 阿怡個胸係紮左,咁佢望上去似係C,咁冇紮咁有D!? WOOOOOOO 好玩啊。 同時我諗到細胸... 我自己老婆咪細LAW,吊....條毒L會唔會偷拍ALICE用黎打飛機架....? FUCK!!!!

「仲有.... 有時阿TOM冇情趣有DD悶LOR....」 阿怡望一望我。

「下... 原來我只係得風趣一樣野比毒...阿TOM優勝....?」 我係講笑的,當然自知冇野比條毒L差... 可能係影相同打機會差D。

「唔係唔係..你好好。 阿TOM都有好多優點.....」 我開始覺得阿怡係有"斯德哥爾摩症",佢會同情一個變態毒L。

「唔...阿怡!! 我地都好了解對方啦。 其實你都知道我鐘意你... 咁你呢?」

「我都鐘意你。 唔.... 不過好似又好對阿TOM唔住。」阿怡似乎已經決定左想同我做,不過未鹿突破自己底線。

「其實... 我都有老婆,不過同佢感情方面同身體分面都好似唔係好夾。」 我刻意將身同心分開來講:「我都係鐘意Alice,不過係身體上好似大家都唔太配合到。 就好似你同你老公咁。」

「.... 唔....」 阿怡反應唔太大。

「其實我地可以試下將性同愛分開!」

「....」 阿怡仍然冇回答我。
正丫
響巴寫喜劇有一手
呀平 3P 搵埋 iTom 咪得囉
求其巴突破盲腸,咁平一定扯得起

毒L思想 細波=似小朋友=清純
正如覺得黑髮就一定係pure true呀

btw 唔太記得阿怡是咪處
無俾老公搞 但可能之前都有同其他人?
唔記得祝各位ching 新年快樂 鞭鞭有力
求 itom ben 大J 賤J 4p
根本成個故事所有角色都愛大J(除左佢老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞