《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十六)

----------------------------------------

返到屋企就休息,知道Alice搵我問我地兩個係咩關係,

咩關係? 咁當然就係SP關係啦! 佢唔係諗住可以同我發展下…? 當然我又唔會咁快同佢講清楚住,玩多一陣先,話晒都係人地老婆,玩起上黎特別過引。 我仲有大把野要同Alice玩啊。

不過我一如以往吊佢引,唔理佢。 女人就係咁,都係鐘意男人壞。

----------------------------

第二日早上,Alice再傳我whatsapp:

【喂! 衰人! 你係唔係又玩失蹤?】

我就答佢:【唔係啊! 尋日同你搞左2次,真係冇晒力去睇電話。】

【咁既係點? 你同我係咩關係?】

嘆一口咖啡再回:【傻豬… 你要知道我真係鐘意你,不過你都要明白就係為左你我都要努力於家族生意之上。 】

【咁之後點? 你要我等到你幾時? 你仲要同你女朋友結婚啊… 咁我點啊?】

我真係想答佢,你都結左婚,咁最多大家打和姐! 做咩講到自己好慘咁!!! 【Alice… 你乖,比D時間我處理,我會有一個對你公平既安排!】

【點先叫公平?】 Alice 追問。

【我意思係要你等一下,只要我婚後一段短時間就可以free! 只係交戲比家人睇。 到時我會用錢比發Belle走,之後正式同你一齊。 好唔好?】

【好! 你話架!!! 】

女人真係好好呃! 【好! 咁就乖啦。 辛苦你啦。 你今日有咩做?】

【我都想休息一下,留係屋企吧。 】 Alice回應。

【GOOD! 我今日都要返工。 再傾!!! 】

應付左Alice之後就打算去搵Belle睇下佢點,話晒佢都係自己未來、老婆”,搵佢執一濟都好。

【你在忙? 打算今日同你出黎。】我用whatsapp問Belle。

等左陣佢回:【今日好多野做,應該同唔到你見啦。 第二日先。】 似乎Belle真係好搏下。

咁今日就留係屋企"工作"吧。 一邊用電腦一邊諗下之後同Alice可以玩咩!! 原本係打算同Belle傾可唔可以一齊同Alice玩3P!!!

一邊幻想自己大力揸Belle對大波,下身就比Alice含住。

可惜,Belle咁忙佢唔似會出黎。 不如問左Alice先算。

【Alice! 有冇時間?】

【係~~ 咩事?】 Alice好快就回左我。

【出黎?】 我約佢出去當面試下佢。

【出黎一陣都OK! 去邊?】

【我黎車你。】

Alice見到我就好開心咁上左車。「好掛住你啊~」 一下錫左我面上。

我笑著回應:「我都係啊。」 就同佢黎左個濕吻。

「去圓方啦,都係少機會比人撞到,陪我食D野。」 偷情都係去D少人見到既地方好。

「好啊。」 Alice笑得好sweet!

「我尋晚成晚諗住你啊。」 一手搭上Alice大腿上,慢慢向佢小穴推前。

Alice微微打開雙腿比我左手伸入去,口裹卻在說:「喂啊.... 唔好放入去,比人見到架。」

「哼... 唔好但你又濕晒既?」 我只係輕輕搓揉佢陰道口上既小小突出物,Alice下身已經溢出分秘。「你睇下你幾多水....」

「唔...你好衰啊。」 Alice左手放左裙上在阻擋著,怕被車外既人看到我既手伸入佢裙內。 另一隻手卻放係面旁,將食指放到嘴唇邊輕咬著。

「不如唔好食野囉...去第二度。」 Alice咁饑渴,仲去咩鬼圓方!?

「唔...呀... 你點話點好啦.... 衰人...」 Alice嬌柔中又有點淫穢既表情,令人好想當場將佢就地正法。

我直接將車開去九龍塘既時鐘,打算黎個速食。 因為Alice夜晚要返去。

岩岩入到房,Alice已經拉開我褲鏈,脫去自己內褲,拎起condom打算幫我戴上。

「Alice, 不如唔好用啦!!! 」 我再次要求佢唔用。

「下....」 Alice有點卻步。

「唔用會舒服D!!!」

「唔.... 咁....好啦...... 不過唔可以射入去啊...」 Alice竟然肯比我唔用!!! 冇諗到會咁順攤。

「好正啊...」 可以冇阻隔將肉棒放入Alice下面,雖然佢可能有同條死窮L唔用套,諗想有少少唔開心,不過既然只係當Alice係玩具,都唔好介意佢係唔係二手啦。

「唔唔....呀.... 插入D.... 啊...啊...... 唔....」 Alice已經進入忘我既境界,冇諗到我會唔會射入去。 我真係有衝動就咁中出左佢,不過諗到自己要玩3P,都係忍多陣。 最重要唔好亂左自己計劃!!!!

「啊.... 我想射啦...…」

Alice聽到之後從享受之中回過神黎:「啊.... 唔好射入去....啊呀呀呀....」

「啊...啊....」 快D射出前,我用盡全力快速抽插衝刺。

要射一刻,我將巨龍抽出。 射到Alice身上!「嗚...嘩.....呀呀...」

沒想到我巨龍仍然係滴漏中Alice會用佢既小咀含過黎....

「啊...」 剛射出後,肉棒頂尖位置特別敏感。 被Alice一含,非常刺激!!!

「舒唔舒啊???」 Alice 一邊含一邊問我。

「啊... 好正.... 你會唔會咁幫你老公架???」

「?? 你指用口?」

在享受中的我答:「係... 我指口爆...」

「唔..... 都有既....」

「係啊.... 唔....咁你有咩冇試過AR???」

「唔.... 唔知道啊...」 Alice將我巨龍既精液都一一吸到口裹,佢用舌尖甜著我龜頭,小量濃濃既精液留佢舌頭上。

「我試同你做D你未試過既野.... 我唔要佢試過既野.... 」

「下.... 我.... 我唔得啊。 屎忽一定唔可以玩。」 Alice 聽完我講,嚇得整個人跳起。 係佢肚皮上既精液滴到床上。

「哈....」 Alice完全誤會左我。
臨放工有文睇
OT 左成三分鐘
印象中大J好似未試過唔用套
偷情對象永遠都係最好架
響巴會話冇寫唔代表冇
唔知點解就咁睇啊平好似賤過大j好多 雖然都係偷食
估咋

結婚前大J同阿儀定Mandy生本番時有提過未試唔用套, 根據阿平個態度同唔想同大J生個心態, 結婚後應該都要大J繼續用套
心態問題, 偷食還偷食, 大J就最少都會成個人連靈魂返屋企, 但阿平係得返個殼返屋企, 仲要係諗緊幾時有機會同大J離婚跟Jeffery走.
裘奇巴真了解我
會唔會有阿怡篇?
今日會唔會有文
很想要吧
今日冇文
跌成升點冇心機打
今日有無文
響巴
唉... 冇啊
今日聽到壞消息...
。。。
我都係依個post收到個壞消息...
無文既日子好痛苦
Mola Mola
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十七)

----------------------------------------

星期六同Alice上床後亦難以解去我對阿怡既思念。 內心掙扎著好想搵阿怡,但自己又有老婆,不過個心就不停想知阿怡點諗我,又會怕佢會避開我。

係好仆街... 羅大舟真係一個仆街。

最後,我都係星期日whatsapp左佢。 Alice 話要同一同D姐妹去食野,我就係空檔時間同阿怡傾計。

【HI 阿怡。 你做梗咩?】

等候佢回應就好似犯人等候被法官判刑般。 呆呆望住電話在想到底佢會唔會以後唔理我。

等左10分鐘都冇回... 宣判左我死刑吧... 唉... 算啦... 當我放係電話後,卻轉來whatsapp既收信鈴聲。

【冇野做,你呢?】

見到阿怡回我,立即回返神。 【我都冇野做... 你食左lunch未?」

【未,你呢?】

【咁我地可唔可以一齊食?】 再次約佢,如果約到,咁我似乎仲有機會。

【好啊,我地食咩?】YES!! 阿怡仲同我出,似乎我好有可能可以...

【你有幾多時間?】

阿怡過左陣回話【阿TOM又出左去... 應該可以出到夜晚。】

【咁我地不如去圓方好嘛?】我都係貪果面人少,唔會咁易撞到人。 如果有機會就可以直接去酒店,真係一個好好既偷情地點。

【半個鐘後樓下見啦。】 阿句講。

15分鐘後我已經落左去係車上等佢,阿怡比預期早到少少。

「你好!」 一身清新打份既阿怡上到我車,騎到乘客座上,一對長腿露於我眼前。

「唔開車既???」 阿怡留意到我望住佢隻腳,卻冇用手去掩埋,反而將加腿撓上左腳上令大腿線條更加吸引。

「OK~ 扣好安全帶就出發啦。」

「車... 扮晒野。」 阿怡嘴角微微向上。

「下? 咩啊...?」

阿怡望實我說:「咸濕佬!!! 一上車就係咁睇住人地對腳....」面上既表情唔係責怪我既表情,不過都令我有少少唔好意義。

「呃....下... 冇啊.... 咁你...靚咪望下囉...」 唔通你露出黎唔係想比我睇架咩? 我諗住你當我係重要既人先咁著出黎之嘛...

「嘻... 傻佬!!! 講下姐....快D開車啦,我餓啦。」 阿怡展現出佢原本既笑容,令我放心不少。

「OK 女王收到。 」

「咩女王啊....哈....」

「咁我以為尋晚咁樣... 我唔會再可以同你出,依家你肯車黎,仲唔係對我恩賜!! 我梗係多謝女王你啦。」

「咍.... 白痴仔.......... 你傻佬黎架....」 阿怡一邊笑一邊講。

「啜」 係佢笑梗我同時,我一野嘴左落去。

阿怡呆左一下。

「SORRY... 阿怡,尋晚之後我就一直諗住你,唔可以將你放低。」我同阿怡表白了。

「唔.... 但係我地各自都...結左婚...」阿怡重申依個事實...

「唔... 我知道...」我大膽地向阿怡講:「其實我同老婆好似有少少問題。」

「下?」阿怡有點驚訝。

剛上高速公路,我將車速加快「我覺得好似同佢有少少隔幕,好似同佢冇左以前既感覺。」

「你地做咩事啊....? 見你地好恩愛。」

「唔係架.... 平日對人好似好好,但我feel到我地有D唔同左。」 依個係我真係感到,特別係佢話見到外父有女人之後,成個人好似變左咁。

我將之前撞鬼後Alice就好似有少少對我差左既事同阿怡講左。 當然,我冇講自己同隻鬼同Mandy既事,亦冇講Alice爸爸既事。 我只係講到我地好似感情變淡左咁。

「唔.... 」 阿怡聽完,在沉思。

「你同IT...阿TOM會唔會咁?」

「佢...」 阿怡欲言又止的。

見佢阿怡好似唔識講咁,我就講:「其實你同我都差唔多... 係咪? 佢同你好似唔夾? 你都覺得自己同佢出左少少問題。」

「唉.... 係既....都係既...」阿怡望一望我:「其實我同阿TOM一齊,都係因為佢果時幫左我,帶走左我。 不過... 佢真係太老實... 或者唔係太老實而係有D古怪吧。」

佢開始放心同我傾,我鼓勵一下佢:「佢有咩古怪? 我覺得佢好被動唔識同人交流!」

「唔...」 阿怡認同:「你知道...佢鐘意打機唔理我。 仲有...係佢鐘意動漫同影相...」

「係!! 都估到多少。」 上次係佢屋企整水喉見到有cosplay衫。

「係啊... 其實我同阿TOM一齊,佢會要我著cosplay衫影相。 佢鐘意我著女僕諼士衫果D...」

一家係影完就會著住黎搞野吧? 我問:「OK... 咁你覺得佢要你著住黎...你唔鐘意?」

「唔係。 我都鐘意玩cosplay! 我覺得D衫好靚啊.... 你會唔會覺得我好...變態?」 阿怡問。

咁我一定唔會答錯:「唔會! 我都覺得好靚啊。」

「咁你會唔會... 見到個女人著上cosplay衫,叫佢影完相之後,自己見住張相搞.....」阿怡問得有點尷尬。

我有D唔太明白佢意思:「下...? 你意思係....佢....」

阿怡講:「係... 阿TOM佢.... 次次都係佢影我cosplay相,之後佢自己搞掂….」 越講佢個頭就越低下來。

「下…. 咁… 你地…你地係從來都冇… 正式做?」 我大吃一驚!!!

阿怡點頭示意。

「咁… 你咪好慘…」 我問阿怡。 我唔咁想像世界上真係會有D咁荒謬既事。 一個絕色美女係身邊點可能唔食左佢。 而係影完相後做黎打飛機……

「唔…. 其實尋晚同你一齊,係我對上一次拍拖之後,再一次同男人有咁close既接觸。」

「噢…. 但係我有野唔明,你明知IT毒…阿TOM咁,點會仲同佢結婚….?」 我已經將車駛入圓方停車場。

「…. 我係被迫架….」
響巴番黎喇
兩公婆偷食都係去圓方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞