《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (一)

————————————

對於同Jeffery 之間嘅事,我好後悔。

好對唔住大舟...雖然佢打過我,但當我知道大舟因為比鬼迷先會打我,我知道自己錯得好離譜。

更後悔嘅係,我信錯Jeffery 。間屋就係佢介紹我買,文仔事後話比我地知道,Jeffery應該知道間屋有問題,所以當日睇樓先冇入過單位內。

當我知道真相後,有諗過離開大舟,唔再見佢。

果晚我打比大舟原本想同佢道歉分手。但佢一接電話就喊住咁對我講:「ALICE 對唔住啊… 我打左你。 SORRY! 你唔好嬲我啦…」

我承認我自私,選擇左呃大舟。 因為我感覺自己唔可以冇左佢,我唔想再重新去了解一個人。

Jeffery 我信錯左。以為佢會同我一齊,但答案從佢事後答我只係亂情迷下糊塗地做錯,我知道佢只係當我玩伴。

至於同大舟嘅婚事,亦令我選擇去逃避責任問題。我確實唔知道點去對外公佈我唔同大舟結婚。

大舟之前一直都對我好好,照顧周到。係佢身上我學到好多野,如果我放棄左,可能會更後悔。

————————————

婚後搬到新居,我想同大舟重新開始。學習做一個老婆,照顧老公。

我以為自己可以逃避良心責備,但同大舟兩人相處,發現原來只會更痛苦。

大舟想同歡好時,我覺得自己好污糟好對佢唔住。

「呀........好痛...」我扭住在上面準備插入我的大舟。 同左jeffery上床後,我知道大舟真係擁有一條‘大周’。

而我發現同大舟歡好,自己下體分泌比之前少左。 加上佢真係太大,我開始變得有點討厭同大舟上床...
今次係穿梭喺大舟篇同Alice篇嘅方式講新故?
唔係搵返jeffery搞呀??
知道Jeffery冇諗住同佢一齊先返去搵大舟埋單止蝕

咁平胸Alice 都係一個死港女者
合乎角色

咁平胸Alice 都係一個死港女者
合乎角色

召喚所有掛住阿儀嘅面孔
召喚所有掛住阿儀嘅面孔

應該更多人等緊Man...dy
召喚所有掛住阿儀嘅面孔

mandy我自己覺得無咩特別
平胸港女完美演繹
當一個女人個心唔係你度時,連碌jer生得大都係錯
平胸港女完美演繹

召喚所有掛住阿儀嘅面孔

mandy我自己覺得無咩特別

完美SP
平胸港女完美演繹

平胸港女完美演繹

出文未呀
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (一)

----------------------------------------

你明明feel到一個女仔係鐘意自己,同自己一齊長大經歷好多既女仔。 但係佢竟然拒絕左自己,唔同自己拍拖。

拒絕我既理由係想我比心機讀書升大學,詬大學生先會有出色搵扮好工有將來。 同時佢亦會比心機讀書升大學。

拒絕我要我努力讀書!? 一個傷心既人可能努力去讀書架咩? 係咩一回事!?!? 我真係做唔到。

最可以令我開心既事係溝女! 去証明自己有吸引力,你唔同我一齊我仲有大把女。

好小朋友吧? 係啊,我就係咁。 我仲要証明我唔洗讀大學都可以搵到錢。 我好有信心我將來一定唔會差,

因為我有父蔭。 家族生意係地產買賣,一買一賣二手樓兩面食差價已經有一般打工仔一兩個月人工。 加上家族有數個單位收租,跟本我真係可以唔洗做。

比拒絕後,我生活過得精彩! 我要ALICE你後悔冇選出我。

--------------

我本來打算係ALICE升到大學後,立即追返佢。

不過我估錯左…ALICE似乎冇在意我既追求…

但最令人激氣既係,佢同我講讀左大學後先考慮拍拖。 點知佢同我講學都未開已經有左男朋友!!!!

ALICE真係當我傻!? 以佢性格,點會咁快就有拖拍!!! 以我估計佢根本係考A-LEVEL時已經同依個叫 – 羅大舟有野。 仲要呃我佢係上到大學先識!!!

你話我小器都好,我見佢ALICE同佢條仔一齊就好燃火滚,我用盡一切方法去拆散佢地。 足足用左5年時間等佢散。

最後,我發現自己好白痴! ALICE同我講要同佢條仔結婚。 一個比我窮,份工又冇前途既男人。

ALICE之前唔係話要同有前途既人一齊咩? 定係根本佢只係要求個老公係有大學畢業就OK? 我真係唔明。

最仆街係,條PK窮到樓都買唔起,仲要叫我幫佢地搵好樓盤! ALICE,我真係好想同你講,你唔好同依個窮L一齊,你只會一世痛苦。

見到ALICE笑得好開心咁同窮L睇樓,我好不忿。 點解? 我唔明… ALICE既笑容好甜,係我從未見過既。

我決定將最差既單位比晒佢地睇,我唔想ALICE同佢有好日子,我要ALICE後悔!!! 佢地最後買左大角咀一個有鬼既單位! 其實我都唔知個單位係唔係真係有鬼,只係我老豆睇得到,同我講叫我同客去睇樓時唔好入屋。
-----------------

結果!!! 佢地未結婚就成日嘈交。

ALICE主動搵我同佢傾計,講佢同窮L既事。

最初,我扮演一個好中立既人同ALICE分析同佢窮L既情況!! 仲勸ALICE比D時間空間窮L。 「ALICE, 男人有時候好怕女人煩,你唔好成日同佢嘈,比多D自由佢。」

ALICE好信任我。 多年黎溝女無數既我,好了解唔同女性。 ALICE係一個小鳥依人,需要人聆聽佢講野又比到意見佢又好容易信任人既傻囡。

加上佢同我識左咁多年,佢對我完全冇介心,對我言聽計從。 所有野都係我預計之下進行。

好多男女都會因為結婚或裝修咁成日嘈。 ALICE亦唔例外,同窮L好多磨擦! 我就慢慢對ALICE既觀點表示同意令佢感到自己唔係得一個人咁諗。

我感覺到ALICE好快會跌入我精心安排既局中。

一次,窮L竟然打ALICE! ALICE第一時間係去左搵我! 一個短時間內不停經歷唔同程度傷害既小妮子,終於因為被打而失去理性。

那一夜,我終於同佢上左床了。 完成了多年來既遺憾!!

事後,我知道佢後悔了。 ALICE既感受反應,令我有種特殊既感覺!!!

我決定放佢返去窮L身邊。
都估到平胸港女冇好嘢
又比呀儀吸緊精 ?
等呀等呀等
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (二)

----------------------------------------

ALICE 近來對我有對冷淡,我諗係打左佢後,有條剌係心入面。

所以婚禮我對佢好好,比之前拍拖時更加好。 多左同佢出去食飯,又會主動做家務,盡可能令佢會感受到我對佢既心意。 冇錯,我真係為左ALICE改變左好多,我願意為左留住佢而做更多。

ALICE見到我對佢好,係會開心D! 但好多時間佢係有少少情緒低落,雖然ALICE極力去隱藏,但我FEEL到。

「阿BEN,你同阿SANDY結婚搞成點?」 同阿BEN坐係會議室內傾計。 我結婚後同阿BEN夾乒開公司,阿BEN之前做股票公司識左幾個大富豪,佢地打本比阿BEN開公司自己做莊去炒股。

一樣疲勞既阿BEN「OK啦,阿SANDY搞晒,我唔洗理。 你同ALICE點啊? 阿SANDY話好耐冇見ALICE,佢幾好嗎?」 主要阿BEN係公司話事落ORDER做買賣同傾生意,所以比我忙好多。 我就幫下睇會計、人事、Admin等內部野。

「ALICE食排好似冇咩心機咁,可能仲怪我打過佢啦。 打算同佢去歐洲渡密月,比佢轉換下心情啦。 唔好講我同佢啦,你咪成日掛住做野,陪多D阿SANDY! 一陣你唔理佢,阿SANDY就會好似ALICE一樣對你冷冷淡淡,到時你知錯!」 我以過來人身份同阿BEN講。

BEN停低工作,抬頭望我:「我冇咩所謂阿SANDY點諗我! 」

「WHAT?!」 我感到古怪「你好似唔想同佢一齊咁…….」

阿BEN對住我既題問先係遲疑了一下,再答:「唔係啊。 不過佢明白我架啦,唔會介意。 你放心啦…」

「係就好啦….」

阿BEN企身拍一拍我膊頭:「走啦,都成7點肚餓,一齊去食野好唔好啊?」

「唔啦,今日去接老婆收工,佢差唔多時間走得人。 你有時間都去搵阿SANDY啦。」

「唔…. 不如我地4個一齊食飯啦。 佢兩個女人應該好多野講。 我同你都好耐冇講工事以外既野。」 阿BEN提議我地4人聚餐。

ALICE同阿SANDY都話OK!!! 我同阿BEN就各自揸車接自己女人再去餐廳。

---------------------------------------

「HI SANDY! 」 ALICE同SANDY係大學同學,我同阿BEN都係大學一齊食過下飯叫識。 估唔到阿BEN係我求婚PARTY冇耐就同SANDY一齊左,仲咁快結婚。

女士一見面就有無數話題,ALICE心情好似唔錯。 阿BEN臨時約既聚會真係好。

---------------------

飯後我地各自回家。 同ALICE係車上冇咩野講,可能係佢太累…

回到家。

「老婆……..」 我從後攬住ALICE錫佢耳背敏感位置。

「唔…..唔……」 被我刺激下ALICE發出輕輕的呻吟。
後續
肯定推開
痴情ben
個Sandy會唔會係LES, 同BEN夾好結婚做煙幕各自搵食
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- ALICE篇 (二)

「SANDY你瘦左好多啊~~~」大舟約左SANDY同阿BEN一齊4個人食晚餐,總好過只得我同佢兩個人,我實在唔知道點去單獨對住大舟。

同SANDY傾左好多結婚既細節,佢好緊張結婚事宜。 女人嘛,一生人一次既婚禮,總係想搞得好好睇睇。 回想自己當日亦同SANDY心情差唔多,但依家回想婚禮上既時既一切好似發左一場夢一樣。

花左好多心機係婚禮上,但回想起卻好似浪費左好多金錢時間咁。

我已經浪費左老公好多錢同心血,但自己同時又做出對佢唔住既事,一切已經返唔到轉頭… 我依家同佢一齊,到底係唔係浪費梗佢既時間呢? 不竟,我唔值得佢對我咁好。

看住SANDY同阿BEN結婚,我祝福佢地要有好既將來,唔會好似我咁發生不幸既事。
---------------------------------

上左大舟既車,佢問我:「今晚開唔開心?」

我出於真心笑著回答:「好開心啊。」

「你飽未? 要唔要食糖水?」 大舟問我。

以前食完晚餐我都好鐘意同佢食甜品:「唔食啦,SANDY結婚要做姊妹,我要減肥。」 依家我唔係太想同佢食:「今日做野有少少攰想早D訓。」

大舟有點失望:「咁好啦,我地早D返去…訓。」

回家途上,我閉上眼休息。 大舟專心地揸車。

--------------------------------------

一陣子時間已經返到屋企,我地搬左屋後大舟做生意似乎好順景,心情亦比以前好左,對我亦好似比以前拍拖時更加好。

入到屋,佢突然從後抱住我,錫我頸背。「啊……唔….」 對於突然既剌激,我有一點點返應。

大舟轉到我面前,親錫我嘴唇,舌頭申入我口中打轉。

我閉起雙眼去迎接佢。 我唔敢打開眼望佢,正確黎講我冇面目去對住大舟… 如果可以既話,我好想推開佢同佢講清楚一切,求佢原諒我。

不過我好了解,無一個男人會忍得下食口氣… 試問可能有男人接受到自己女人係結婚前先比綠帽自己戴???

大舟除去我上衣物,嬌小既兩乳正被大舟溫暖地玩弄著。 我仍然閉上眼,盡力想著以前同大舟一齊快樂既日子,希望令自己可以盡快投入唔好再想起對唔住大舟既事。

「噢…呀…」大舟熟練地用嘴巴吸吮右邊乳頭敏感地帶,我控制唔著呻吟起來。

大舟見我反應,就把頭移到左乳上不停擺動舌頭去剌激。 「啊…啊…呀…..」 我抱緊佢既頭,壓向自己。

我覺得自己比以往更想要有性。

當享受著乳尖被刺激既同時,下身既裙已經被拉下,大舟佢既巨大下體磨擦我既下身。

我將大舟推開:「唔好啊…」

大舟呆呆的望住我,佢因為被我突然推開嚇到。

我好怕佢掂我下體,唔想大舟佢下身插入。 我總係覺得自己已經唔純潔,感覺呃住大舟令自己好難受。 我垂下頭,想同佢講清潔一切。

「老婆做咩事啊…..? 我整痛你?」 近來我地行房,下身分泌比以前少左好多,大舟好驚以為整痛左我。

「唔係啊….你合起眼先啦。」

見到佢合起眼,我跪係佢前,用提拎起佢巨大之物慢慢放入口中。

「啊….」 大舟似乎打開左眼問:「ALICE…你點解….會幫我用口既?」

「唔….. 咁你舒唔舒服…? 唔…唔….唔…..」 我已經唔識點去面對自己老公,唯有盡量為佢做多一D,希望可以保償自己既過失…

「啊…啊……ALICE….你好勁….奶得我好舒服…」大舟興奮得用單手捉住我個頭推壓住我。

「唔…唔…..」 我專注地吸吮大舟那巨大既下體。

「啊……老婆….好要射啦…… 唔…… 停啊…..」

我冇停下來既意欲,雙手抱實大舟既腰快速用口含住前後套弄,直到大舟係口內噴出一團溫暖而濃稠既黏液。

「呀……ALICE……我係入面射左…啊…你做咩事比我係入面射?…」

「唔….」吞嚥後:「嗄…….咁…你鐘唔鐘意?」

「!? 你…吞左?」 大舟似乎有點興出望外。

「唔!!! 你鐘意就好…嗄… 我淨係會比你一個咁做….」點於大舟,我可以做既就係將之前未做過既事都比晒佢,或者咁會令我良心好過一點。

「傻豬….」大舟攬住我係懷中。

佢既擁抱令我更加於心有愧……

-------------------------

我叫大舟先去沖涼,而自己就係清理一下口腔。

「嗶嗶….」 電話WHATSAPP響起。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞