《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
竟然見到!?
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (四)

----------------------------------------

「哈哈~ 唔急! 兩位黎玩啊? 我以前做生意都成日黎E度玩架,之前有間夜總會我係熟客。 有個媽咪叫MIMI姐,D女好得架。 我玩過有條女叫Daisy,嘩~~ 對波大到呢… 又靚女。 個樣十足十足依家果個0靚毛…啊…唔記得左叫咩名… 食爆炸糖果條女呢….. 啊…. 你地知唔知我講邊個?」 的士大佬真係好多野講,一定係揸車太悶。

去番廿幾年前阿儀做果間場呀
唔記得阿儀定vivian 係叫Daisy

雖然宜家阿儀應該啱啱滿月左右
又mimi姐
lm
的士佬係姨丈
係咼
mimi姐係咪度撈緊

btw 祝各位ching新年快樂
新年快樂
大家新年好
明天有文出
大家新年好
明天有文出

2018第一個好消息
出咗新故都唔知,留名!
《新婚的我搭上了鄰家少婦》-Alice篇 (四)

----------------------------------------

我推開Jeffery隻手「我自己行得啦。」 尾隨住佢行入山林道。

山林道好多野食,以前久唔久都會黎食,不過結婚果排要減肥冇出去食味精野,結婚後又好少同大舟出尖咀食野。

「依度開左唔少新餐廳,你有冇特別想食咩?」 Jeffery似乎都好耐冇黎。

「我唔太餓,你鐘意食咩就食咩啦,都係陪你坐下。」 其實自己真係可以唔食,但咁岩見到Jeffery而又冇人同佢食晚餐,好似唔陪佢又好慘。 因為自己岩岩先一個人好悶咁食左晚飯。

「唔…咁啊…. 不如去韓國街食啦,你應該鐘意韓國野啦。」 Jeffery對我笑之後轉身走入一條小巷。 「我地行截徑啦。」

「哦」 平日我好唔鐘意行大廈與大廈之間既小巷,覺得又污糟又多甲甴,仲好危險好怕比人打劫。

印象中冇同大舟行過,因為細過曾經有過可怕事情發生係巷仔。

「你記唔記得中學果時,一次你行過屋企附近巷仔啊?」Jeffery想起細過佢係條巷仔救左我。

「哈...記得,有飛甲甴嘛。好彩你咁岩經過。」

「我用本漫畫家雜誌打死左隻甲甴嘛。 哈..... 其實我果時都好驚....」 Jeffery擺出一個驚慌既表情。「不過係你面前又唔可以咁怕事,咪死頂囉...哈...」

「哈.... 白痴...仔.....。 哇.....」 仔字都未講完,我見到幾隻甲甴係垃圾附近爬來爬去,嚇到我尖叫一下。

Jeffery一手捉住我逃跑出返去大街。

安全了!!!

Jeffery望住我,同我一齊互相傻笑...

「哈...........你冇鬼用!!」 我失聲的笑著Jeffery一個大男人咁驚甲甴。

「哈.... 咩啊... 我已經好好,起碼冇掉低你一個自己走。」 Jeffery鬆一鬆膊做個鬼臉。

「哼... 你敢?!?」我作勢要打佢。

Jeffery 一手捉住我移到佢面前既手:「唔會啊。 唔會掉低你一個!」 Jeffery 定眼望住我講。

我立即縮開手,轉身背住佢行,兩邊臉頰熱騰騰的。 經過一間餐廳門面一幅鏡,我的臉紅得像一果蘋果般。

「 Alice你睇下想食邊間啦,你諗啦。」Jeffery係背後同我講。

到底佢岩岩咁講係咩意思呢??? 佢係唔係亂咁講架??? 依一刻我有點心如鹿撞。

﹝Alice 冷靜D!! 你已經結左婚,有個好愛自己既老公,唔可以諗第二個,特別係Jeffery!!! ﹞ 我開始叫自己冷靜下來。

﹝Alice你應該同佢講自己唔餓,之後快快趣走人啦,你老公係公司做梗野,你自己就同你老公最唔鐘意既人出街食晚餐,太過份啦。﹞ 我既良知同自己講。

〈不過係同一個識左多年既朋友食飯姐,又唔係做咩? 做咩唔可以食啊? 〉但另一便又有一把聲音同自己講,只係朋友食飯,冇咩所謂。

﹝朋友? 你同佢上過床架... 咁都仲係朋友咁簡單咩??﹞

「喂... 睇車啊你。」 Jeffery 係馬路邊捉住我,我差一點就比轉剿既車撞到。「冇野下你....」

「呃...冇事冇事。 諗梗食咩好姐....」回過神來,我同佢是但入左間韓國餐廳食野。

-----------------

Jeffery禮貌上問我要食咩。 由於唔太餓,我點左一客炸雞,其他就交左比Jeffery點。

「我地好冇一齊食野啦!」Jeffery再次主動同我傾計。

「係啊!」 我回復平淡地回答。

「係呢,你想報堂上啊? 」

「係啊!」

「唔~ D堂星期五六上架喎,星期五六你都唔洗陪你老公咩?」 Jeffery 望住我放係餐桌上烹飪班傳單問我。

「係啊。學下煮野比老公食啊。」 我強調我有老公。

「係啊~ 好事啊。 我都想有人煮比我食啊。」

「哼~ 大把人煮比你食啦。 」

「哈.... 冇啊。 點會有人會煮比我食。 就算係煮都唔會係用愛心煮啦....」 Jeffery 兩眼望實我,令我有點唔好意思。

「你咪扮野啦。」 我避開佢雙眼望出街外。

我見到一對男女係街上,一個熟悉的男人身影拖住一個打扮妖艷既女人係街上。
韓國街維記開餐好似唔錯
果頭簡直係金三角喇
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (四)

尋晚同Belle尋晚激戰連埸後,今日訓到上午10點幾先起身。

隻淫娃Belle都係岩岩起身。 同佢又再執多一濟。

訓左一覺既Belle,好主動坐上黎上下搖晃,快速而用力地壓係我身上。 「啊…… 你真係好正!」 冇可否認,Belle真係幾正下。 樣靚又夠淫,事業線深重,可惜機心更重。

「係唔係好正呀我??? 啊…啊…….啊…….射入黎呀….」 Belle仍然死心不惜想比我中出。 但已經比我睇穿左佢目的。

Belle已經唔係第一個想同我結婚既人,目的係做少奶唔晒做。

我腰用力一撐:「呀…呀…..頂到好入啊啊…..唔….」 Belle係我配合佢搖晃向下坐既同時被我突然向上一頂,插到佢陰道深處。

Belle一時疏忽之下,被我反客反主,壓到我跨下。 捉實Belle雙膊,腰部快速地抽插著。

「呀…..鳴…」 係發射前一刻,將巨龍由Belle小淫穴中抽出,將熱鬧既精華射向Belle對34C既雙乳上。

「啊…..點解射出黎啊…. 啊…..我鐘意射入面…呀…」Belle氣喘著。

「…」 我訓係床上冇比回應。

「…」Belle見我冇答佢,起身清理身上我剛射出既精華。

「… 我地仰會唔會見啊?」 Belle清理完畢,準備想離開。

「你餓唔餓啊? 下午成2點鐘,一齊食野啦。之後車你返工。」 對於Belle,我一定唔會上身,先留佢係身邊,玩多幾次吧。

同Belle食完Lunch,車左佢返佢間地產鋪後,自己都返一返公司露一露面。

雖然自己係太子爺,但話事人仍然係老豆,就算我幾咁唔想做同唔需要做,都係要返去扮工。 由於同隻淫娃Belle大戰3埸,真係好眼訓,係公司住左幾個鐘比老豆見到我”做野”後就出左去同客睇樓。

睇完就係尖咀HEA多陣先返公司,期間Belle send左Whatsapp同我傾計,問我收工去邊。 WTF!!! 佢真係一個淫娃。 係諗堅點覆佢時就見到Alice。

竟然會係尖咀見到Alice,佢拎住烹飪單張神情落幕的行著,我知道佢今晚只有一個人,唔通係神送我既禮物?

決定上面相認,希望可以再次食到Alice。

同佢一邊走著,從佢鬆開我手及刻意對我冷淡既表現,我知道佢好介意自己背住老公同我發生左關係。

但如果佢係介意,其實應該會完全唔比機會我,唔會同我一齊行一齊食晚飯。 當然我唔排除佢只係出於多年既友誼所以先陪我食。

試一試就會知道Alice諗咩,我同佢係入小巷裹,記得Alice好似係怕甲甴。

幸運地係巷仔真係有幾隻甲甴走黎走去,真係天助我也。 隨著Alice比甲甴嚇親,我立即捉住佢跑出去。

逃出去後Alice同我一齊互相傻笑。 「哈...........你冇鬼用!!」 Alice笑我驚甲甴。

「哈.... 咩啊... 我已經好好,起碼冇掉低你一個自己走。」老老豆豆我係有D驚,由細到大都怕。

「哼... 你敢?!?」Alice作勢要打我。

眼明手快的我一手捉住Alice既纖纖玉手:「唔會啊。 唔會掉低你一個!」定眼望住Alice,佢隻手真係好滑。

Alice縮開轉身背住我行,我知道佢已經中左我招,心情開始有點忐忑。

「 Alice你睇下想食邊間啦,你諗啦。」我同Alice講。

但得不到回應。

「我見你FB有like D韓劇,我估依度應該岩你食。」 係FB睇下D女平日有咩興趣再投其所好,真係萬試萬靈。

Alice冇回答我。

「點啊? 如果唔岩,可以食西餐、日本野? 定你想食中菜???」 女人就係難服侍,一般都鐘意食貴野。

Alice自個自直行,走到馬路邊行出去。 同時,一架車轉彎,來勢絕對會撞到Alice。

YES! 又係上天比機會我,仲係唔英雄救美既機會!!!

我一手捉住前面既Alice返上行人路,再以朝偉般既眼神居高臨下望住佢。「冇野下你....」

「呃...冇事冇事。 諗梗食咩好姐....」Alice回過神,佢同我行左入附近一間韓國餐廳,位置正正係柯士甸路間維記斜對面。

如果一陣搞得掂,同Alice走過對面街就有得搞野,真係方便到核爆。

-------------------------

Alice表現出一貫冷淡回應。

如果佢係電話上或者街上同我講野係咁,我真係會睇淡! 但佢都同左我出黎食野先咁對我,好明顯佢都好亂。

想拒絕我,但內心又有不甘,覺得自己同左我攪一次野之後我又咁耐冇搵佢,好似蝕左比我咁。

正正係咁,我就有機可乘:「係呢,你想報堂上啊? 」

「係啊!」Alice食舊冷冷的回我。

「唔~ D堂星期五六上架喎,星期五六你都唔洗陪你老公咩?」

「係啊。學下煮野比老公食啊。」 佢強調自己有老公,但又冇拒絕同我食晚餐。

我決定加大力度去試佢底線:「係啊~ 好事啊。 我都想有人煮比我食啊。」

Alice有點不忿的說:「哼~ 大把人煮比你食啦。 」

「哈.... 冇啊。 點會有人會煮比我食。 就算係煮都唔會係用愛心煮啦....」望實Alice,我要確定佢點睇我。

「你咪扮野啦。」 佢避開我既目光望向街外,神情有點古怪。

係見到一D特別事物既神色。順著Alice目光望去,我見到一對男女係街上,一個熟悉的男人身影拖住一個打扮妖艷既女人係街上。

「Alice果個咪係你既….老….」看到Alice神情,我硬生生將說話吞回。
你講起金三角,我就諗起果度有個3角型既公廁...
聽說果個公廁
姨丈(佐治哥)好似同阿ben老母去左台灣喎...
唔係啊文咩
公廁不了

完全接受唔到公廁, 就算係乾淨嘅殘廁都唔得, 呢方面有嚴重潔癖
估唔到響巴既玩法咁有味道
請受小弟一拜
佐治哥幾時搞埋Ben 老母架
好亂
呢對狗男女快d收皮啦
平胸港女真係cheap到
響巴預告佐治哥外傳: 搞BEN老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞