《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
情況同之前唔同,之前未有定案下可以用個肚要Jeffery埋單。而家plan b 成功下,有結婚入場券可以唔需要用個肚留人。

而且如果Belle ma而家想食做手腳呑Jeffery公司的話,有肚會唔方便做嘢
愈睇愈似係Belle想吞左賤J家產
不得了
密碼都拎埋
反而前排拎番ben & sindy出黎講過下
宜家被遺忘了
扮工中
如果Belle呑左賤J間公司再搭上大舟,係咪會仲爆?
響巴上水啦
搭上iTom/ Ben 會爆D
iTom其實喺幕後操控一切, 最後係iTom一皇N后, 吞晒大J同Jeffery兩間公司
最後發現iTom原來係樓下看更個仔 看更贏晒
拍梗"糖心風暴"咩??
求看更幾時出場
雖然2邊都係偷情,但阿平同賤J感覺污糟辣撻好多
叫得賤J,梗係污糟邋遢啲
溏心風暴先冇咁激
其實心態問題, 暫時大J/阿怡就係搵SP(SL?)嘅玩法, 會返屋企嘅.

但係阿平/Jeffery呢個組合, 一個就諗住跟佬走, 一個就呃感情嘅方式去呃蝦條.
其實最賤都係呀平者
都唔係講緊識唔識得番屋企依個point
而係個個都認自己偷食係仆街
得呀平去講成依個世界迫到佢要去偷食

between
過左五點見到有 update
以為係有新故
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (二十)

--------------------------------------
令人回味無窮既阿怡… 樣子甜美可愛卻同時擁有一副令任何男人無可抗拒既身材。

最令我不能冷靜下來既係阿怡仲要send佢既性感cosplay相比我,問我鐘意邊套… 佢真係好合作!我明白阿怡既心係點諗。

一個咁吸引人既美女,竟然同一個唔會同自己做愛既IT毒L一齊,佢地既生活係有幾咁唔配合,又點會開心?

返到屋企後,原本都有對唔住Alice既想法,不過阿怡對我太大衝擊。 我又再一次跌入一個進退兩難既局面。

Alice – 係自己老婆,雖然之間有少少感情變質,但都係自己老婆。 唔想做衰人同佢分開。

阿怡 – 或者係新鮮感吧。 加上佢天真可愛既樣實在太有殺傷力。

我再一次陷入一片迷亂之中,就好似當日係大角咀遇到Mandy時一樣… 記得文仔同我講過叫我收心養性好好對Alice。 我知道自己當日真係做錯左,就係為左新鮮感,我出左軌。

上天對我真係好好,最後有好多風風雨雨但都冇被Alice發現。 可能係因為咁,令我心存僥倖吧。 再加上我自己既自制力真係有問題。

叫雞玩私人會所雖然好玩,但遠不及偷情。

偷來既情感,虛幻捉不緊卻刺激,令人一試難忘。 處於得到一個人同時又知道大家唔可以一齊,果一份既實在又得不到既感覺深深吸引住我吧。

我相信食種感覺同樣令阿怡著迷起來。

我回答阿怡:【你著咩衫都好靚,如果可以,希望可以有機會親眼睇到你著住每一件衫都比我睇下。】

【咁奸既…. 貪心啊你…(一個吐舌公仔)】阿怡既回應充滿了男女朋友拍拖打情罵俏既感覺。

【咁我都係講真說話,我掛住你想見你多D唔同既裝扮都好正常。 你唔想比我睇咩?】

【哼~ 咸濕佬,你就想睇!!! 】

【咁你點先肯著比我睇啊?】

【唔… 睇你對我好唔好先啦!!!】

【點先叫好呢?】

阿怡過左一陣先回我:【又話會車人返工,你都未試過既….】

我一邊偷笑一邊打:【咁聽朝車你啦好唔好?】

【好野!!! ^^ 見你咁乖…. 聽日我請你食早餐啦。】阿怡回。

就係咁我約左阿怡第二朝一早坐我車係尖咀公司附近食完早餐先返工。

「早晨。」 我同阿怡係電話約好時間一齊係大堂一齊坐升降機去停車場。

由於大堂既保安係一家大既機構做,有幾十個保安,我唔需要太驚會比佢地報串。 所以好大膽地同阿怡一齊坐坐升降機。

「早啊…. 啜」 阿怡一見到我就已經攬住我錫我一啖。

「我好掛住你啊。」 我亦肉緊地抱實阿怡。

一起身出門就可以同阿怡一齊,感覺就似一對新婚夫婦般熱情地一齊出門。 差在我地住係兩個不同單位內。

前後腳入到升降機內,我地冇過份舉動,直到由停車場出去後,我地就好似情人般手拖手的行去拎車。

就只係依一種少少既避諱。又要害怕又要偷偷的一齊,令到我同阿怡雙雙的興奮起來。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (二十)

--------------------------------------
阿怡過左一陣先回我:【又話會車人返工,你都未試過既….】

個幾月前既劇情黎架咼
原來未車過架

其實大J 由頭到尾
最愛果個都係 自己
之後先係Ben, 呀儀, Mandy, 呀怡
阿平呢?
Ben已經取代左阿平地位
呀平從來只係責任
當初呀ben肯 come out
MOLA MOLA
嚇撚死咩, 即刻望望個市
扮工眼訓中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞