《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
根本D麻甩佬都唔係偷望阿怡

而係向自言自語既大舟投以奇怪既目光
華生!
呀平既意思根本就想俾jeffery,只係覺得佢有預謀屌佢先至發脾四。
即係唔check in定就又食多次
其實呢個低級錯誤Jeffery唔應該犯

我心目中嘅Jeffery BB應該係機關算盡輕鬆食阿平呢D冇腦港女
其實呀平已經變左心,只係唔想做sp
又撞鬼
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十一)

----------------------------------------

Jeffery whatsapp問我聽日得唔得閒! 雖然我知道自己係鐘意佢,但如果出又對唔住大舟,良心好自責。

返到屋企見到大舟,心情又唔同左。 總係覺得佢個樣有少少黑人憎。 仲要一返到去,佢就問長問短,問好多我唔識答同唔想答去問題。 覺得好煩,我選擇去逃避佢。

我對佢冷淡D,係想佢會嬲我,對我衰。 更真希望佢可以打我,或者佢咁對我會令移情別戀既我良心好過一D!

冇人想做衰人,所以我決定唔同佢講我同Jeffery出街,我鐘意左Jeffery! 應該話係,我一直都仲好鐘意佢,只係當年見到佢攬住個女人去開房,自己一時衝動先會選擇同大舟一齊。

自己係個唔鐘意認輸既人。 選擇左大舟,比左第一次佢,覺得既然已經選擇左大舟,就算身邊既人點反對都好,我都要同佢拍拖。 什至係結婚!

我係個好勝既人。 同大舟一齊,係因為Jeffery同左第二個女人冇追我。 同大舟結婚係因為阿媽反對,我就要同佢証明自己冇錯。

但依一切過後,我有D後悔。 雖然大舟真係對我好好,又開始搵到錢。 但Jeffery再次出現,表示仍然好愛我。 雖然我知道搞婚外情係唔道德,所有人都會話我係衰女人。 但點解男人出去玩女人就可以? 我去搞婚外情又唁得?

我心裹已經有左決定!

大舟話佢星期六又唔陪我。 以為我會唔開心,又要自己一個人。 但今後開始,我諗我唔會介意。 要我花時間對住大舟,反而令我有反感。

【聽日我冇野做。 你想約我?】我入左浴室沖涼前回覆Jeffery。

【係啊。 如果你唔介紹,我希望可以同你出街。】

【都OK既… 你想去邊?】

【你有冇特別野想做?】 Jeffery問。

【冇咩特別啊。 你鐘意做咩就做咩啦。 我沖涼先,你諗下做咩,聽日傾。】

【OK! 咁我聽日大約12點黎搵你,食lunch先,之後再去睇戲好冇?】 Jeffery約我下午,仲以為佢約食晚餐。

【OK! 咁聽日12點你黎接我。goodnight】 放下電話,我沖洗著Jeffery係我身上留下既 一點點既體味同喠液味。

--------------------------

第二朝起身,我立即化妝準備應約。 大舟想話陪我一個下午,我更加覺得佢好煩。 幸好佢冇苦苦相逼我。

大舟出左門去食飯,我就可以有多D空間去打扮。 係夜櫃裹找出一套性感既黑色馬甲內衣褲,配上貼身裙及大衣準備出門。

【我已經到左附近。】 Jeffery係半個鐘前已經到左。

我刻意放慢一點:【OK! 你等多我15分鐘。】 男人等女人係應份的,更何況你想追我,等耐一陣吧。

最我我足足要佢等左半個鐘,才施施然上佢車。

「對唔住啊,化妝耐左少少。 我地去邊度食啊?」上左Jeffery泊係屋院對面街既法拉利。

「唔緊要,唔係等左好耐姐。 我地先去食lunch,你有冇想食咩?」 Jeffery問。

「唔~~~ 我冇所謂,今日你話晒事啦。」 我對佢作出暗示。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十一)
----------------------------------------
我對佢冷淡D,係想佢會嬲我,對我衰。 更真希望佢可以打我,或者佢咁對我會令移情別戀既我良心好過一D!

正八婆,又要將個責任推比人
等睇兩pair 相撞
阿平跟賤J 既同時
Belle Ma 吞晒 賤J 家產
要改名叫賤平
繼續降Grade
邊條友話一開始賤平 個角色定位係可愛架 ?
好似係樓主喎
不過似乎真係會比賤J中出即飛 喊住翻黎搵大J喎
大J個仔真係愈睇愈似Jeffery
其實好似係響巴
最近呢個故愈黎愈護眼
可愛指個樣
賤係性格
兩回事冇衝突
響巴有冇話幾時會完 宜家咁睇好吊癮 好想過一排一次過追
唔好亂講呀
正傳好似停過陣
阿儀外傳又停過陣 (以月計)
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十一)

由得我做決定??? Alice whatsapp我”你鐘意做咩就做咩啦”!!! 仲唔係對我有暗示!? 今晚冇得食佢,應該聽晚有啦。 就忍多晚,聽日狠狠地射爆你!!!

當然我唔會重複犯錯,再book定房。 Alice係覺得我有預謀而反感姐! 一於返自己屋企搞。

------------------

第二日,我比預定時間遲少少出發,因為我知道Alice會玩野要我等。 就係屋企慢慢清理下一D野先出發。

出發前,打左比Belle依位”老婆”睇下佢今日有咩做。

「Belle,係邊啊? 今日有咩做?」

「早晨! 今日返工啊,舖頭仲有好多野要跟。 今日唔同你出街啦。」 Belle接我電話,背景聽到有人Call客既聲音。 似乎旺角舖係Belle領導之下會好慘。 但同我冇關係!!!

「哦~ 咁好啦。 你今晚幾點收工啊?」

「都應該唔會早,你唔洗黎接我,我會自己返元朗。」 Belle大權在手,好似對我冷淡左唔少。 哼!!! 等我玩夠Alice之後你就知味道!!! 之後吊爆你個死淫娃,之後再睇下點可以呃到Alice同Belle一齊玩3P!!! 諗起Belle咁淫,玩3P一定好正。

「咁…好啦。 你自己小心啦。」 我高興地收佢線。 今晚肯肯家冇人會上黎屋企阻住我同Alice!!!!

【要多15分鐘時間。】Alice好遲先回我。 見到仲有15分鐘,我先開車出發。

終於,Alice出現同我say sorry話自己遲到,明顯佢唔係真心講的。 睇得出佢故意要我等。

「唔~~~ 我冇所謂,今日你話晒事啦。」 Alice再次對我發出任我魚肉既暗示。

「好啊。 去我屋企附近食西餐啦。 有間D牛唔錯。 食完野去睇戲啦,有冇咩戲想睇?」

「唔~~~ 可唔可以睇卡通? 有出狄狄尼卡通就落畫我想睇。你睇左未?」 Alice提議想睇卡通。 我冇咩所謂,反正我都係想入戲院人少少可以挑逗一下佢,為之後帶佢上屋企做家熱身。

「好啊我都未睇。 咁就係我屋企附近商場睇啦,應該有飛。 」我用電腦上網book飛後就出發。

------------------------

係餐廳食野都冇咩特別! 特別既係Alice,明顯地同尋日一樣經過飾心打扮,同樣短裙露出一對長腿。 用餐期間有意無意用腳輕掃我小腿。

你個小賤貨!!! 尋日就話我book定房想搞你,話我當你係雞,今日你又挑逗我。

入到戲院,開場。 四圍人唔多,約4成人入座,其中有幾個小朋友就坐係Alice旁邊。

燈光全關上,我就將左手搭住佢膊頭。 頭先係街上,為顧及Alice已婚既身份我冇拖佢手,但入到戲院,我就可以大膽地對佢出手。

電影播到大半左右,我開始有點悶。 唔理會有幾兒童不宜既我,左手慢慢向下滑到佢胸前輕掃。 Alice輕拍一下我左手係我耳邊細聲講:「喂…有細佬架…」

「咁又點?」 左手再大膽地按到佢左胸房之上。

「唔…」Alice發出一聲只有我先聽到既呻吟。

Alice冇再用手制止,反而好似好享受我對佢既撫摸! 我既右手亦開始行動,搭上Alice穿上通花絲襪既大腿上,上下掃蕩。 慢慢由近膝蓋位置來回向上輕撫著。

「喂….」正享受著胸部及大腿愛撫既Alice捉住正越掃越上既手,只差一點就可以掂到佢既小穴! 「唔好….嗄..」

係我耳邊嘆左一口氣,我感覺到既係更加興奮!!! 試想像我同Alice正觀看著一套狄狄尼卡通,旁邊更加住左一個小朋友。 而我就當場不停對Alice作出挑釁行為!

下體已經漲大得緊緊地頂起褲管,係我一旁又係另一個小朋友,如果佢係望過黎,一定會見到我褲管裹既巨物。

當場,Alice 制止唔到我。 右手繼續慢慢向更裹面移動! 去到一個位置,我掂到一條帶而帶附近冇絲襪質料存在!!! OMG!!! 我清楚地知道Alice穿上左四個骨絲襪配上襪帶!

Alice已經放棄左捉住我既手。 佢右手放到我隆起梗褲管上對我說:「你硬晒啊… 一陣比小朋友見到就唔好,我幫你摭住。」 雖然佢講話幫我摭住,但事實係輕輕地用手心慢慢按壓著我唔聽話既細佬。

到底 Alice有幾淫? 我真係估唔到…

我既右手係冇阻撓既情況下,已經在抓弄起Alice洞穴! Alice微微的把兩腿張開至我手指可以輕撫佢小穴既程度。

只係輕輕地隔住內蚪褲捽弄數下,已經可以感覺內褲濕左一片….
加速加速
4個人同一間戲院?
加速加速加速加速加速加速加速加速加速加速
冇咁易既
咁快踢爆就冇野好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞