《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
嘩 繼鬼故之後變暗黑故
嘩 好合理下喎
考響巴個牌咁話咼
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十四)

----------------------------------------

酒店大門既一吻,好自然。輕輕地掂左一下。

輕吻中我感到一下觸電,我與阿怡對望,心跳呼吸亦加快了...

阿怡面額紅得很。

不知道係那裡來的膽量,我竟然直接地問阿怡:「都夜啦... 不如我地上房....」

「...唁....」阿怡的面比剛才更紅更加唔好意思:「ai…好似...唔係咁好....」

「am… sorry….」

「...唔緊要....」 阿怡別個頭。

我真係7個777... 成個氣氛立即變差左... :「啊... 又唔可以渣車住,咁不如...我地去行下海邊啦。」

「好啊~」 我見唔到阿怡表情係點,佢行係我前面。

唔通我太急進....SHIT! 原本阿怡都好多野同我講,但依家佢出奇地沉默...

阿怡就係我兩個身位之前行,同佢一句聲都冇出... 咁...唔係辨法! 我同佢講:「下面有沙灘啊,我地落去行下囉。」 我地既酒店係海邊,下面有個沙灘。

「哦... 都好。」 阿怡望向我指住前方不遠處既樓梯:「行果度...? 」

我答:「係啊。」前方不遠處有樓梯,不過好少街燈,所以條樓梯有點陰森。

阿怡企左係樓梯口唔敢落去:「好黑啊...下面有冇危險架??」 的確,樓梯至沙灘之間只有2-3支黃色街燈,沿途又有兩個彎位,加上有好多樹木,樹葉枝節係黃燈影照之下的倒影份外陰森可恐。

唔係話女仔,就算係男人都會有D驚... 但又係自己提出要圯沙灘,冇理由見到咁就打退堂鼓架... 唯有頂硬上。 「我行先啦。」 聽起上黎,我好似好淡定。

「唔.........」 阿怡攝手攝足的跟在我後面。

突然一陣寒風吹過,機枝發出「嚓嚓」既聲音。 「噢...」 阿怡跑前捉實我背脊。

「唔洗驚...冇事....」 我一邊安撫佢一邊都想走....:「如果係咁... 不如我地上返去啦。」 望返上去,其實我地都行左1/3路程。

「唔好啦.... 都落左黎,差少少姐........ 我OK....」 阿怡又要怕但又好似唔想我失望咁。

我就打蛇隨棍上:「OK... 一係我拖住你落去啦...」,冇問到係唔係可以拖佢,我已經出左手。

出奇地阿怡冇反抗,輕輕地扼住我右手,緊貼我而行。 阿怡隻手好柔軟滑溜,拖住佢感覺好舒服。

慢慢落到沙灘上,我有點唔捨得,因為到達平地代表我地要鬆開手。 一諗到要鬆開我就肉緊起黎,唔小心大力左去捉實佢。

「...喂... 做咩越捉越大力既...?」 阿怡離開樓梯後,介備既神情明顯放寬左。

「唔... 係咩... 冇啊.....」 係時間要放開吧... 手指完全放鬆打算任由阿怡甩開手。

阿怡卻沒有甩手,反而捉緊我同我講:「又唔洗咁唔用力....」

「吓?」 我望住佢,佢都望住我。 我答:「哦...」 內心偷笑著,拖住佢係沙灘上漫步。

已然有久? 我冇咁既感覺!! 同私人會所既女仔一齊,只要有錢就咩都玩得,可以拖手、錫咀、奶西、插佢... 甚至3P都可以,只要肯花錢。可以有好多開心既感覺得到,卻不實在。 只係一刻既歡樂。

同Alice, 係會有安心同實在感,但就係差左一D開心甜蜜感,好似變左公式化左。 同Alice之間唔知由幾時開始,冇左愛同感情。印象中好似係大角咀,比隻阿儀搞完之後,我同Alice就冇左應該有既感覺。

拖實阿怡感覺係甜蜜、緊張、心跳加快。 同時又會有種罪惡感... 我唔知道係貪新鮮定係偷偷地同其他女人拖手特別有感覺。 總之我就只有開心一雒感受。

邊行邊偷望阿怡,被發現我同佢互相偷笑。

我選擇一塊相對上比較平坦既地下:「不如我地坐下啦。」

「好!」 我地就坐係一個冇人既沙灘上,欣賞著青馬夜景。

我同佢兩人呆呆地望,我同佢好似都唔知應該講咩好...

...

......

突然阿怡挨係我膊頭;「我好耐都冇試過咁... 同人坐係海邊...」阿怡單手撓住我左臂,用鼻輕輕一索「嗦」 :「...你好香啊... 有陣香味!」

香味... 因為我出黎之前噴左香水。「你都好香啊」 阿怡既秀髮傳來陣陣特別,令人難忘既少女清甜香味。 「我都好耐冇去沙灘咁坐法....」

「你應該冇我咁耐, 我係第一次拍拖同男朋友黎過,之後冇LU」

「下... 之後都冇?」

「我唔係拍過好多次拖架... 係得3次。 第一個係中學時,補習班識既, 拍左半年左右。 第二個係F6轉校生同學,拍左1年多DD。」

「第3個就係IT...阿TOM???」 我又差D講左IT毒L。

「係啊... 佢係做IT! 你唔洗次次都叫佢IT阿TOM既!!!」阿怡笑左一下。

「你咁靚,拍得3次拖咁少???」 完全估你唔到。

「之前自己細個,屋企又嚴,所以冇拍。 不過我有人追架....」 阿怡強調。

「哈...OK 我估你都多人追... 咁你之前話男人衰...都關你D ex 事?」

阿怡嘆氣說:「唉... 係啦... 自己蠢易信人。 拍兩次拖都比人呃左.... 之前做私影又差D比人呃...」 同我所想既一樣,佢真係比男人呃完上床就飛...

「係IT...阿TOM幫左你手,但你都唔洗... 就咁嫁比佢架.......」 我真係覺得佢選錯左人。

「唔... 咁果時,佢又好正直,我又怕再受傷..... 咁一齊左佢都....幾好啦。 冇呃我。」

「冇呃你? 咁.... 你開心嗎?」

阿怡好似被我刺中要害一樣。 佢認真地諗左陣答我:「我都唔知啊~~」 答得好可愛。

「哈....」 咁我地依家算係點? 我真係好想咁問佢:「你凍唔凍啊?」

「唔.... 」 一陣風吹來,正直秋天吹來一陣陰涼既風。 阿怡雙手撓住我。

「有D凍WOR... 我攬住你,好唔好啊?」

「唔...」阿怡怕羞地答。

於是我就將阿怡攬入懷內。 果一刻,世界好似停頓左,我只能聽到感受到阿怡既體溫、香味及身體既抖動。

我將嘴唇貼近阿怡... 阿怡亦慢慢向我迎來... 再次親吻佢既幼滑雙唇。 慢慢由輕吻變為激烈,舌頭慢慢的伸進阿怡口內,阿怡亦用佢既舌頭作出回應。
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十四)

野外
出左帝景個畫面
呀怡依種純好正
吹吹下有d凍。。不給上去抖下?
不如
好有戀愛感覺
但依種感覺竟然唔係自己老婆畀到佢
純?
同Alice, 係會有安心同實在感

時間線上, Alice同Jeffery應該第2Q或者第3Q緊
應該係3rd Q
Or call埋 Belle Ma 3P中
純,粹on9
每次都想純真地渴求夢幻
純真地去撞版
褲都除左啦 你同我去行沙灘? 下round麻煩加重甜 等左兩日 冇番d甜唔得
純愛好啲
要重甜有阿平同賤J
其實我覺得呢個位重甜會唔錯, 大J同Alice同一時間兩邊一齊啪啪啪, 幾浪漫幾有安全感
分鏡
一邊沙灘野戰
一邊室內激戰
一邊iTom 打緊機
iTom: 中路守唔住啦
iTom: 我個上中下三路都被入緊喇
大J要阿怡一邊同ITom傾電話 一邊同佢激戰
好提意 最好係大j同阿怡扑緊野時 ITom打比佢 一路享受一路內疚
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十四)

----------------------------------------
Jeffery突然要求我同佢再黎一次,將我壓到門框上,除去馬甲內衣。 我平坦既胸部完全展露出來。

雖然同Jeffery已經唔係第一次,但要我將自己既弱點完全露於Jeffery眼前,我仍然感覺十分唔好意思。

「啊...唔好除晒...」 雙手撐著門框,轉頭同Jeffery講。

Jeffery反而被我更加激發性慾:「嘩...Alice… 其實你真係幾淫下...」 我唔知道我果一刻既樣係點,但經Jeffery既激動行為影響,我就感到一陣興奮。

興奮得不由自主地又叫了出來:「呀....」

脫去馬甲後Jeffery強行扯去連上絲襪的襪帶扣。 「啪」的一聲襪帶扣同絲襪分開了,馬甲被Jeffery隨手我掉,拋到一角。

一連串動作都深深令我性慾高漲起來,我轉身攬實Jeffery主動索吻,深入地將舌頭鑽入Jeffery口裹去。

Jeffery被我一下反壓回房內,我地邊錫邊退回床上,最後我地雙雙跌到床上。 「唔...啜...嗄....」激烈既情緒,已經完全佔據我思緒。

爬在Jeffery身上既我慢慢從佢咀巴離開,轉向親吻佢耳朵同頸。 Jeffery發出輕微既叫喊來對我既為動作出反應。

聽到Jeffery呻吟,令我更加高興。 我慢慢從佢頸項轉移到胸口。 我刻意地不去吸啜佢既乳頭,而係用舌頭圍住佢兩粒乳頭外圍輕憩,同時觀察住Jeffery渴求我憩佢乳頭既表情。

「啊...Alice啜我粒lin啊! 呀…呀~~」 Jeffery 開口叫我幫佢,我先一口啜啜佢粒乳頭。

「嘩….」 Jeffery享受住我對佢既服務。「幫我含啊…」

Jeffery將我頭推到佢半硬既肉棒上,肉棒轉入一陣微微既腥臭味。 有點令人反胃。

但我已經冇去諗佢既味道係唔係難以入口,我心就係想Jeffery可以開心同舒服。 慢慢的將肉棒含到口裹,連同剛才Jeffery射出未有仔細清理好既精液一同吞噬。

ITom 打傳説好有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞