《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
拿拿臨睇番Ben傳
CECI 果陣都開始冇提老母同呀妹

佐治哥係文仔老豆
罰你加速喇
agree
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (五)
----------------------------------------

我同maymay係會所大廈等等下車,竟然會見到佢…

WTF… 好彩佢係遠處行過,見唔到我…

「喂~ 老細,又係你呀? 我都係度諗會唔會又上返你兩個,點知又真係車到你。 哈哈…. 又會咁岩~~」 又係岩岩果個的士佬…

我本來唔上佢車…不過果個人係度。 唉…冇計… 拉住Maymay一支箭咁上左車。「去尖東唔該! XX酒店」

一上車,就係諗點解佢會係度。就係我認真諗梗依個嚴肅問題時,Maymay隻手係咁掃我,由大脾上上下下咁掃,佢中指GEL甲仲間中掃到我細佬。 除左用手掃我,佢仲成個身壓過黎,用心口夾實我手臂,事業線被佢一壓,兩團肉立即被唧左峴黎。

受視覺及一對滑玉刺激,巨龍微微隆起。 腦既血液流向巨龍,我開始諗唔到野… 算啦… 搞完先算啦。

可惜… 吹水佬的士大佬仍舊口水橫飛,將我性欲完全壓下來… 我沒趣地望出外面,我見到阿BEN落的士!?!?

佢唔係同個囡囡一齊去酒店咩?! 點會一個人係尖東行? 就算佢係快槍手都冇可能快到咁… 上車前後只係過到10分鐘左右…. 明顯地佢冇同條囡囡去酒店!!! 到底咩事?

早知咁,我就叫阿Ben比條囡囡我起雙飛啦…

Maymay見我有D冷漠,係我耳邊吹氣:「羅生.... 做咩咁唔專心啊.... 出面D囡吸引過我咩??」

「冇野! 哼哼... 你就梗係正過出面D女啦。 吸唔吸引到我就要一陣睇你表現成點先知啦~~~」 我左手搭住佢膊頭想將佢係車內就地正法。

但吹水佬仍係車頭吹噓佢當年有幾威,玩幾多囡... 唉.... 快D比我落車.......

「羅生,我張卡片!! 下次要車Call我,即到!!! 九龍我熟路,大大小小酒店我都識啊,下次介紹你去D正酒店啊,冇咁易撞到熟人啊。Call我!」 吹水佬真係好煩.... 我接過卡片隨手袋係衫袋比張$100佢就拉Maymay上房。
------------------------------
上到房我同Maymay快快手一齊沖涼之後搞野。 沖涼方面,我自備左沐浴液,係屋企用開果支,好免一陣返屋企比Alice聞得出我陣味唔同左。

Maymay 好主動,可以話出盡力,港女黎講係好好。 此終我亦係比左成幾千蚊佢袋,仲會比D number佢買,所以D囡囡技巧上都交足功課。

係間唔中會遇到一兩個囡囡身材可能冇咁好或者技術差D,但一般都唔會中伏。

頭幾次我都好有新鮮感玩得好開心,但玩得多慢慢有種怪感覺。 玩完好似總係未滿足,有一種…失落感。

或者屋企有個老婆係度,出黎玩得有D避諱吧? 我真係有諗過停,真係好對唔住Alice,但係我真係因為工作應酬先會咁,所以每次做完我都會對Alice好好。

今日我返去屋企就買左糖水返去。

係屋院大門口,我再三檢察自己身上冇破綻先入去。

「老婆~ 我買左椰汁西米露比你啊。」

廁所內有沖水聲...Alice沖緊涼,我將Alice既西米露放係卓上就去換衫。

雖然返黎時我噴左古龍水上身去覆蓋酒及囡囡既香水味,但我仍然好怕會被Alice發現,所以慣性返黎都第一時間除衫。

係房入面換衫期間冇開燼,大廳燈光經房門透入。 一陣陣涼風吹得窗簾顫動著,窗外樹枝輕輕搖拽發出的聲音直入我心扉… 自從撞鬼後,我有好大心理影響!!!

除去底衫後,突然一個黑暗出現係床邊。

「...」

我慢慢轉身望出廳…

「嘩.... 嚇死我咩...老婆!!」

「... 你做左咩啊? 做咩咁驚....?」 Alice目無表情企係房門口,黑影既主人係Alice。

「唉…冇啊…. 出面又陰陰涼,D樹又吹到”嚓嚓”聲,以為又……」 我唔咁講出個鬼字…

「…你出黎啊… 我有野想問你!」 Alice 講完就轉身行出梳化坐低。

換過衫後行出廳;「我沖完涼先同你傾好冇?」 Alice好古怪,唔知道佢係唔係發現我出左去玩….想去沖身洗多次罪證。

「唔好… 你坐低。」Alice黑著面要求我坐到佢身邊。

我坐下等Alice講野。

Alice眼泛淚光的問:「大舟… 你會唔會背住我玩女人啊?」

「…」 我心一慌…SHIT! 唔係比人見到下… 唔通…
其實見到果個係 呀Ben 黎既
加速加速
駛乜買西米露俾Alice, Jeffery會餵佢架啦
喂呀
大舟仲未除頂綠帽架
btw, 以前Yuki 又係咁比帽大舟戴
話左呀ben 同大舟一齊就冇事架喇
你班友跟得咁貼... 依頭post轉頭留言
好滾動!!

你地同我一樣返工唔做野定冇返工架....
番工睇故是常識吧
收工既刻F5
翻工睇故+1
響巴出得密既
可能我會放左工都追下故架
又要等
我係冗員米缸
唔夠喉呀 等兩日先得幾段仔 我唔介意等多一兩日 但可唔可以加長少少 起碼有一氣呵成嘅感覺
我係求其冗員
跪求ben舟有情人終成眷屬
一陣又好似正傳咁改左成個故事
鄰家少婦呢...?
正傳出現左
宜家其實大家睇緊既係外傳
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (五)
----------------------------------------
我唔知點去相信,一個多年黎對我好好既男人會拖住一個我唔識既女人… 佢地好親密咁行。

唔係Jeffery捉住我,我諗我會走出去當面同佢對質。

「Alice你冷靜D先,睇定D先… 你走出去會好老尷架。」

「……」

果個女人既打扮,好明顯係唔正經既女人。附近酒吧夜店林立,不難令我聯想該女人既工作。

「雞黎啦~~~」 侍應係依個時間將我地叫既雞送上:「兩位慢用~」

「我地食雞先啦,襯熱食!」 Jeffery 拎起膠手套比我戴。

無心情既我仍然接上手套,套上手上。 問Jeffery:「男人係唔係個個都係咁?」 對於見到既事,不由我不去相信!

「唔…. 一DD啦,會唔會有咩誤會啊…」 Jeffery 想了一下回答我。

我望住兩人走入維多利亞,一間知名既時鐘酒店。 「冇誤會囉!!!」 我真係好嬲好嬲,佢點對得住我地!?

「你真係肯定冇眼花? 唔… 會唔會人有相似啊?」

越講我越激動:「一定唔會錯。 佢用梗頂帽就係我生日送比佢架。」

Jeffery拎起一件雞:「唔…. 咁你打算點做? 」

「唉….我都唔知….. 你答我…. 係唔係個個男人都會玩女人?」

「又唔一定不過多數都會。 好多雄性動物天生係會同時有多個雌性伴侶,好似獅子同猴子咁。 人類都係動物,所以唔多唔少會有食方便既天性。」

聽到Jeffery咁講,我覺得好嘔心!!「咁男人同禽獸有咩分別??? 都係用下面諗野!!」

Jeffery被我怒目而視之下仍然氣定神閒:「咁人會有自制力,我講係天性。 即係男人內心有食個天性,不過有D男人將佢打壓到內心深處,有D男人就唔介意比人知道。」

Jeffery 口中所講唔介意人地知道自己天性既男人,根本就係講自己吧!? 我真係覺得佢好下流。

「你一定覺得男人都好PK!!! 我可以講10個男人9個滖,1個仲諗梗。 咁你覺得一個係你面前扮晒好既男人PK定係一個擺明係壞既人PK???」 Jeffery擺出一個自滿既表情。

我深深沉思Jeffery所講既道理!

--------------------------------------

食完飯,Jeffery想車我返屋企,但我想一個人諗下野,拒絕左佢。 一個人坐港鐵返去,車上好多情侶,有年青的有中年的更有一些上年紀的老人家。 望住佢地我心想到底佢地係唔係表裹不一呢? 我內心真係好大衝擊…

「HI 羅太你好。」 係住同層的阿TOM同阿怡,佢地兩個好似好恩愛咁一齊返屋企。

「你地好… 叫我Alice得啦。」見佢地兩個有講有笑,我又諗到底阿Tom會唔會背後有野呃住阿怡?「你地食完飯啦?」

「係啊,放工返左媽咪地食。」阿怡比我感覺好熱情又可愛,樣子比我後生身材亦好好,係果種男人會好鐘意既類型。 阿Tom瘦削加上個子不過,看上弱不禁風的。

Tom可以配上大美人阿怡,真係典型美女配丑男。

「係啊… 我都食完。」 我唔知道可以同佢地講咩。

「你地多唔多自己煮野食啊?」 熱情又可愛既阿怡問我:「我地真係冇咩時間煮啊,佢同我兩個都好忙,加上自己又唔識煮…」

「我都唔識煮啊… 所以打算學下。」我拎出烹飪班單張。

「依~~~ 好似好好玩,老公你睇下。 星期六有得學啊,不如一齊去學啦~ 果度寫歡迎情侶一齊學,另一半收半價造一個餐。」 阿怡見到就搖住Tom隻手想報名。

Tom看一下單張:「哦…好啊。」Tom看似係冇自見既男人,相信Tom應該唔會係偷食既男人吧….

「好野!!! Alice你同羅生聽日會唔會去啊? 如果係不如一齊去啊。」 阿怡興奮得好似一個小女生般,我都被佢可愛既樣子逗得心情放鬆一點。

「我問下老公先~~~ 一陣話你知啦。」

「好啊… 咁我地交換電話再傾啦。」 阿怡同我交換了電話。

------------------------

沖過涼後,大舟返到屋企。 已經成1點。 我成佢坐係廳問佢嚴肅既問題。

「大舟… 你會唔會背住我玩女人啊?」我強忍左好耐既眼淚終於要掉下…

「…老婆…你做咩事啊….」 大舟好擔心我,坐過黎攬住我…

感受到大舟既體溫,我心靈比較安定了一點:「我…. 岩岩見到我爸爸同個女人去時鍾….」

「WHAT??」 大舟攬實我係我耳邊震驚地講:「係唔係睇錯啊?」

「唔係… 我頭先係尖沙咀韓國街食野見到啊…」 淚水不停跌出來…

「下…. 你去左果度? …R…. 咁你會唔會問下外父先? 件事唔好怩外母知道….」 大舟一邊安撫我一邊講。

「我都係咁諗…. 你啊…. 你唔可以出軌玩女人啊….」我望住大舟講。

大舟好誠懇地回答:「老婆 我應承你只會同你一個人,唔會係出面搞其他女人!!!」

聽到大舟咁講,我係放心左一點…. 但內心又總係有點唔放心。 同時亦自責自己曾經做左對唔住大舟既事…
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (五)

感受到大舟既體溫,我心靈比較安定了一點:「我…. 岩岩見到我爸爸同個女人去時鍾….」

「WHAT??」 大舟攬實我係我耳邊震驚地講:「係唔係睇錯啊?」

估中左唔係大舟
但點估到係港女老豆

between, 依個故有邊個仲未出軌架呢
WOW~驚喜位, 估唔講緊大舟外父
估唔到講緊大舟外父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞