《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
除褲後阿Tom打嚟
大舟係咪要等湯瞓左,先係湯床邊同阿怡
燒ITOM春袋

明明可以有完美嘅雙偷情+iTom俾人入中路分鏡

btw, 阿怡得C其實都唔係太大,雖然好過阿平。
大J話阿怡大真係唔多妥,特別係佢玩過咁多女人實玩過大波,阿儀都E啦
其實都未除bra 可能大D呢
好喜歡依種曖昧嘅過程
甜到漏油
$2280咁就凍過水
隱性巨乳
偷情時
什麼也是完美的
屌呀怡仲要濕住返屋企 實要搵itom止痕啦 益撚哂itom
要打機
不了
點阿 得1篇
屌 嬲
屌咩
唔洗打機呀
仆街!呀平比人屌到飽哂 大j返到屋企仲要食自己呀
大J 對住呀平都係交功課者
慘過食自己
搵阿怡咪得囉
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十六)

----------------------------------------

11點返到屋企,仍舊係污燈黑火既家,本身已經習慣左冇人既屋企。 今日返到黎卻感到一份怪既感覺,覺得自己唔應該係依度。

身在依個家,但內心卻想住另一個人。

係浴室裹回想今日發生既事,係好對唔住大舟,我真係一個衰人。 我想… 自己應該放棄大舟而返去Jeffery度。

不過Jeffery都將會結婚。 佢同我講自己被迫,但結婚就係結婚,我都係會成為一個第3耆….

選擇留係大舟身邊,自己覺得好辛苦唔夾,佢好似理我。 或者應該話係佢冇用心去理我。 加上我知道佢呃住我,出去玩女人。自己內心真係好憎佢。

放棄現有婚姻同Jeffery一齊似乎亦唔可行。 到時自己只會成為第3者吧? 我相信Jeffery唔會放棄Belle…最少短時間內唔會。

一時之間自己覺得自己好蠢… 到底自己係度做梗咩? 唉…

沖完涼whatsapp左Jeffery,想知佢返到屋企未,但得唔到佢回覆…

「咔」 屋企大門打開了,係大舟。 佢比平常既星期六早左返。

「老婆~~~~ 我返黎啦~~」 大舟走來抱住我。

我有點想避開佢… 但一想起自己既情況,此終都仲叫同大舟係夫婦關係,只好勉強地去接受。

「老婆…. 好掛住你….」 大舟好少咁同我講,但我已經唔會因為聽到佢咁講而開心。

「我都掛住你啊…」 戲還是要演下去吧。

我從抱擁之中,聞到一陣香水味。

「你今日噴左香水既?」

「平日都有架啦!」 抱實我既大舟回答我。

「唔!!!」 佢身上香水味同平日有少少唔同… 有點特別,但又講唔出係邊聞過。

「老婆~ 啜~~」 大舟開始向我索吻及脫去自己既衫褲。

「唔…」 本來已經做左兩次本身已經有D累,大舟突然既舉動我係有點唔想,但又唔可以推。 唯有盡量配合…

大舟進入我身體,肉棒比Jeffery的大而硬,每一下抽插都令我感覺辛苦… 「啊….啊….」

「老婆…. 呀….」

「啊… 老公….你今日做咩咁喉琴啊….呀…」 大舟今日好心急要插入,我下身未有足夠濕潤令我感到有點痛楚。

「啊…. 老婆…我想射啦……」

「好啊…. 唔…」

大舟射完後錫左我一啖就去仲沖涼,我就入左房睇電話,我好想同Jeffery傾計想知道佢做梗咩… 但佢冇回覆比我…

內心想著自己應該點做….? 會唔會又再一次比Jeffery呃左….

「老婆… 就快新年啦….我估拜年時阿爸阿媽會問起我地幾時生小朋友…」 大舟拎住啤酒入黎房。

「喂…. 講過幾多次,唔可以係房食野!!」 佢既一舉一動都令我覺得好討厭!

大舟企係房門問:「啊… SORRY! 咁我地到時點答屋企人?」

本身我唔想咁快生住。 依家仲要問我依個問題… 令我覺得所有野都好黑我憎!!!!! 「你同佢地講唔生住啦,岩岩先結婚半年。 咁快生… 」

如果要生,但我選擇放棄婚姻,咁我同BB點? 所以係未有決定前,我決定唔生。

「哦….」 大舟有點失望的答。

「我訓先啦,好眼訓。」 一頭倒在床上,冇理會大舟。 但係被窩裹,我打開電話問Jeffery。

【喂… 我地依家係咩關係啊?】
大舟幫Jeffery養個便宜仔就解決晒所有問題
便宜仔

你今日噴左香水既?」

「平日都有架啦!」 抱實我既大舟回答我。

「唔!!!」 佢身上香水味同平日有少少唔同… 有點特別,但又講唔出係邊聞過。

大J 某程度都幾廢
女人個鼻係大忌黎架嘛

算喇
大J一向自鳩私
為左自己唔肯放棄一切
咁樣放棄左Mandy
between, 出文十分鐘唔夠就 3個comment
睇黎大家都mon 緊故
扮工mode on, 仲有半個鐘先收工呀
平時大J都俾阿平check慣香水味, 以為有阿怡D香水都冇問題, 只可以話:

男人分唔出香水味, 女人先分得出.
幾時先收爐
忠實擁躉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞