《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
米缸巴我見你係港女老婆po老是常出現
再唔出篇甜野比我j一j運動下 我就會凍死..
臨尾要alice 同jeff 都收皮得唔得
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十三)

----------------------------------------
跑到阿怡門口,大門同時被打開:「做咩事…. 冇….事….下…」我被打開門既阿怡嚇到目定口呆。

阿怡全身濕透,濕透既白TEE透現出深色既胸圍。 胸圍之上兩團肉同中間一條事業線更加完完全全吸引住我目光。

阿怡似乎留意到我望實佢個胸,立即用手放於胸前檔格我目光:「洗手間爆左水喉…….」

我立即收起邪念衝入洗手間,水龍頭就似噴水池咁,D水射到四圍都係。打開洗手間儲物櫃,將水制關上‧:「放心冇事既…」

「好彩有你…唔係我都唔知點算….. 成間樓浸晒都似….」 依個時候阿怡已經拎左條毛巾包住自己,又比左一條毛巾我包住:「條毛巾係我老公架,你用住先。」

我諗左陣… 吊要用IT毒L既毛巾,用完會唔會中左佢D IT毒架…. 諗左下都係接左條毛巾抺手,再順手用毛巾抺下牆身同鏡櫃。 我係有心要整污糟IT毒L既野,因為我諗唔明點解佢可以同阿怡一齊。 所以想做D衰野,玩下IT毒L! (事後諗返自己咁既心態好小學雞。)

「唔該晒啊,係唔係用得架啦?」 阿怡天真地以為已經搞掂….

「哈….未得啊… 你水龍頭爛左,要同你配返個新既先得。 有冇工具廂?」 我決定一展男人風範,幫佢手整好水龍頭。

「下… 會唔會好煩到你啊….? 你唔係一陣要去做野咩?」

「冇問題! 好快搞掂。」

我就快快手拎左佢個水龍頭落去配。

「啊… 大舟你記得拎單啊… 要同業主收返錢。」 阿怡講既業主就係Mandy。 哈…. 世界真係細,同過Mandy一齊,依家佢去左英國。而我又有識左佢借客。

我回頭應阿怡:「OK 我會拎單啊。」 同時我又見到一件令我驚訝既事……

OH MY GOD! 有兩套女僕衫、一套性感護士衫掛左係露台度!?

「啊….好啊唔該你…」 阿怡好似見到我睇住佢D衫,就立即跑前阻擋我既視線。

唔係下化….. 阿怡原來玩cosplay!? 又女僕衫又護士衫咁…. 頂… 好正啊。 仲要係性感款。

依…. Cosplay x IT毒L!?

去買水龍頭期間,成日腦都係諗住阿怡既衫,幻想住佢著上女僕衫開樣!!!!

上返阿怡度按鐘後,阿怡黎應門。 佢已經換左一套…新既TEE。 (我幻想過佢會著女僕衫開門,之後叫我主人!)

「買左啦,等我幫你搞。」 入返屋我留意到露台已經拉上布。

三兩下已經將水龍頭整好:「搞掂啦!」

「嘩…..好你叻啊….. 唔該晒。 請你飲!」 阿恰泡左水比我飲。

「多謝。 」 我行出去廳休息一下。

「好彩有你係度,唔係我都唔知點算啊…. 又唔敢亂比D師傅上黎整,怕比人呃。坐啦…」

「哈… 其實好易搞,你屋企有咩事都可以搵我。」 我心諗,你怕D師傅上黎見到你咁正搞你仲好啦。「啊… 我唔坐啦。」 望一望我衫褲都濕左。

「唔… 係呢… 你好似好熟我間屋間隔咁,一入黎就知洗手間係邊既…?」 阿怡冇野講是但講D野。

「哦… 我黎過好多次….」 一時講錯野….「我識業主,入過黎幫手整洗手間。」 是但講D野胡混過去。

「哦…」 阿怡看似冇咩講,可能係比我見到D cosplay衫既關係。

「依… 係呢,你個老公出左去?」 我問。

「哦… 係啊… 佢依同D同事朋友出去打機,玩果”王者”啊。近期好HIT 你有冇玩啊? 」 阿怡問。

「都有打下,間中打一兩場就算。」 我估條IT毒L真係玩到得狂果隻,連老婆都唔理。

「係啊~ 我都有玩。D角色好靚架!!!」 阿怡知道我都有玩越講越興奮。

似乎…真係估中左。 阿恰鐘意cosplay!! 吊…IT毒L只可以同一D樣衰既cosplayer 襯到! 阿怡依一D咁索既一定唔可能同條毒L一齊!! 到依一刻,我仲係好難相信阿怡會同IT毒L一齊。

「啊… 係WOR 你係唔係要去做野啦?」阿怡問我。

「啊… 係WOR! 等我睇下先。 」拎電話想打比阿BEN時。見到原來阿BEN whatsapp左我,話今晚個客唔黎,所以cancel左去應酬。 我簡單回左阿BEN。

「噢~ 今晚唔洗去做野啦。」我問阿怡「你今晚一個人食野?」

「係啊~ 我一個人啊。 唔…. 」阿怡回答。

「不如一齊食飯?」 我地同步約對方,再同步答「好啊!」 之後一齊笑。

「咁我先返去換件衫先。」 我企身同阿怡講。

「好啊…. 咁….一陣我地再見啦…..」 阿怡每一個動作都好似少女般,配合上可愛既樣。 真係同cosplay好夾。

---------------------
我已經換好衫。打算同佢去食西餐,我穿上smart causal 既恤衫,西褲出發。一來配合返西餐場合二來又可以扮晒真係出去見客可以呃到Alice等佢以為我去左見客。

我地照舊前後腳落去。 當然係我先去拎車等阿怡。佢打扮得好靚,著左冷衫短裙,化左妝。 上到車已經閒到一陣特別既香水氣味。

「唔好意思,要你等。」 阿怡唔似一般港女。等佢係老憑咁。

「唔係等左好耐姐」 我架著車向深井出發,去酒店餐廳食。

「怕唔怕Alice知道你同其他女人出街啊?」阿怡突然問起一個我有諗過既問題。

我係唔可以比Alice知道! 佢知道就會好煩。 雖然我係同阿怡只有出去食飯,但女人就係唔知想自己男人同其他女性單獨出去。 我回:「哈… 怕架。 所以我E家同你係去偷食。」

「依…好賤啊!」 阿怡邊微笑邊舉起食指話我賤。 個樣真係好甜好純。

「男人唔賤,女人唔愛嘛。」 我打趣。

「唔~咁又係…」 阿怡似有所思。

「咁… 你又同佢結婚既,佢有咩吸引到你?」

「唔…. 唉…. 我都唔知。 佢同我夾囉…. 又正直。」

我聽到之後真心笑出黎:「哈…..正直…. 係啊。 好正直!! 咁佢唔悶咩? 你係唔係好多時都一個人?」

阿怡描寫IT毒L,真係一個好毒既毒L! 佢地係大學識既。 阿怡曾經比人呃過,而 IT毒L就保護佢,令佢覺得有安全感就一齊左。畢左業幾年後就結左婚。

「哦… 就係咁簡單? 睇唔出IT… 阿TOM佢會保護到你。」 我正在去開門比阿怡。

「唔…. 都算係….」 阿怡答得有D唔太清楚。

步入酒店大堂同層既餐廳裹。

餐廳對住汀九橋,如果黃昏應該會好好氣氛,但夜晚就黑麻麻咩都睇唔到。 而餐廳環境幾好,人又少,係一個可以傾計既好地方。 而我選依度係因為依度遠少人,唔怕會撞到人。

「你真係好好啊。 人又好又識講野。 」 阿怡轉動手中紅酒。

「哦??? 我知道! HA!! 但你好似有其他意思咁。」

「唉… 係啊。 阿TOM … 其實佢真係好悶…. 唉…成日對住電腦,打機同影相。」 阿怡發悔氣,一邊飲紅酒一邊對我講。

「唔… 但你一早知道佢係咁,又會同佢一齊既? 仲結婚tim…」依個係我諗極唔明既問題。

「唔…」 阿怡一口將紅酒吞下。「只係講比你知… 你唔好話比人知….」

「OK」幫佢斟酒。我心諗可以同邊個人謂? 唔通同Alice講我同你咁frd咩…

「其實你都見到…. 我係玩cosplay架啦.」阿怡轉動酒杯:「係大學開始玩,玩左幾年。你知唔知道一件衫同D配件其實都唔平….」

「唔….」 飲一啖紅酒示意阿怡講落去。

「咁… 我就去左做私影… 著cosplay衫。賺錢.」

「湯到啦。」 侍應送上餐湯。

侍應走後阿怡再講:「開頭同幾個朋友一齊接私影,都搵到錢。 之後慢慢我地都大膽上黎,會自己一個去接D熟客影。」

「下…咁大膽」果D影相大叔個個都係咸濕佬好核突咁。雖然我見到D性感Cosplay相我都會睇下而自己都係咸濕佬。

「係啊… 真係危險…. 有一次就係約左去工廠影相,點知上到去果班人…. 佢地想搞我。」 阿怡講講下講到有少少眼淚。「好彩,果時阿TOM都係度,佢阻止班想搞我既人。阿TOM連影相機都唔要就帶我走。」

「就係咁… 你就同左IT…阿TOM一齊啦?」 我聽完覺得好兒戲…

「阿TOM個人好好,係悶少少。 但同我以前D男朋友唔同。 」

「你以前D男朋友係點唔好?」 我問。

「有D花心同咸濕囉。」阿怡有點尷尬地講。

「UM… 咁男人都咸濕架啦….阿TOM唔通唔咸?」

「咁又係…. 咁你咸唔咸濕架????」 阿怡回避我冇答IT毒L份人。

唔通佢地冇搞野?!?!

「我好咸濕架~ 你怕唔怕呢?」 我做出一個咸濕樣。

「依…. 咁我唔鐘意你啦…」

「下? 唔鐘意??? 咁…. 即係我唔咸濕你就會鐘意我??」

「依…. 你好無賴啊…」 阿怡面色一紅。

當晚我地傾左好多野,了解又加深左唔少。 成餐飯氣氛都好好。

「唉呀… 你飲左酒,唔可以渣車…」 我地離開時已醉酒既阿怡提起。

係BOR!!! 一時大意,係靚女面前我太開心,開左2支酒飲。 我已經有少少wingwing地。

「係BOR…. 咁點算啊?」

「唔… 係WOR…. 返唔到屋企啊….嘩…」 阿怡係行出餐廳時睇唔清有樓梯,失足跌倒。

好彩我仲清醒,可以捉得實佢。 阿怡既情況似乎真係已經醉左,行到左搖右擺的。

「呀….. 唔逐晒你…」 阿怡被我抱實係懷內,面貼面的,四目交投。

我同阿怡係酒精同氣氛影響之下,深情的吻了對方。
黎個happy ending bbq
開心D好冇?
深情一吻
好賤呀! 響巴抽得好貼
Jeffery鋤阿平, 大J鋤阿怡, 大團圓結局
得翻ITom鋤自己 唔團圓喎
條女真係好索... 如果出現得早D。阿怡就會係佢黎做
唔好咁大聲

嗰邊幾精彩, 連登神探捉姦
果邊好痴線
事主癲姐 連登仔喪架
一個二個極速起底做FBI
我又要了解下
Cuson係賤男定被派帽?
好賤呀
講到咁
又要追下post 先
留低響巴一個出文先
btw, 汀蘭居 or 帝景
俾人帽嗰個
好想屌
帽到咁光明正大真係第一次見
Cuson好慘咁...
搞到我唔想再打D咁sad嘅故啦...
一於改happy ending la
alice=caca
阿平咁嘅樣的話,呢個故應該無人睇
Happy Ending 者係 多P 架咼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞