《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- ALICE篇 (二)

----------------------------------------

「嗶嗶….」 電話WHATSAPP響起。

手機響鈴來留名
唔撚係搵jefferd 扑掛

----------------------------------------

手機響鈴來留名

唔知點解笑左
話說唔知點解成日覺得Jeffrey係肥仔

手機響鈴來留名

唔知點解笑左

合乎劇情者
雖然依句都幾耐歷史

巴打講完
唔知點解load左 rubxxshptxf 個樣

巴打講完
唔知點解load左 rubxxshptxf 個樣

Same here
一個冇含過而之前似乎係抗拒口交嘅女人, 技巧可以咁熟練...

是咪Jeffery調教得好?
一個冇含過而之前似乎係抗拒口交嘅女人, 技巧可以咁熟練...

是咪Jeffery調教得好?

抗拒口交唔代表唔識既
嗄… 我淨係會比你一個咁做….

如果俾我聽到呢句,我一定會將件事諗得好複雜

依D咪講多錯多囉
文文文文文文文文文文
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- JEFFERY篇 (二)

「嗚嗚….」 剛換左幾日既”法拉利”正係中環置地門外低聲鳴叫着。

正在車內既我,沒有因為塞車而心情煩躁。 反而正在享受途人向我新座架行既注目禮。

睇住有男性用一對妒忌又羡慕眼神望向我部車,果種渴求欲望想得到名車又唔想比車主我本人知道既神態,令我哭笑不得。

而經過既女性,就用一種貪慕虛榮既目光望住我本人。 一睇就知道D女見到我部車已經濕晒。

「JEFFERY~ 點解中環成日都咁塞車既?」 坐係乘客座既Belle似乎有點不耐煩。

佢完全唔明白係香港揸一部高級名貴跑車既真義! 揸高級名貴跑車並唔係要係高速用開百幾二百米跑;而係要慢慢塞係市區,比一眾窮L向我朝拜。

「中環係咁架啦,傻豬,係唔係餓啦?」 對於問個咁天真問題既Belle我胡亂答佢就可以了。 「嗚…」 ”法拉利”慢慢向前前了兩個車位左右又停下等燈位。

Belle 同我一樣係做地產既,早兩日係某大新樓盤展銷會埸見到面,我已經同佢傾左兩句計就交換左電話。

Belle樣子甜美有少少baby fat,兩眼大大精精靈靈的。 最吸引我就係佢既高桃身材,白滑長腳配上短褲,加上對C級左右既波。 令人食指大動。

今晚約Belle出黎食晚飯,佢坐係法拉利貼地既座位上,一對長腿係貼身褸吊裙之下展露無遺,裙領位置微微露出乳溝令我車速一轉慢就要偷望。

綠燈剛亮起,我大力踩油門「嗚~~」發出一下巨大既聲響,我留意到街上既人都被依一下巨響震懾了望向我!

會心微笑一下! 車輛前行10多米又再次塞車了。
-------------------------------------

同Belle食過飯後,我問佢去唔去飲酒。 因為要揸車,食飯期間我滴酒不沾。

我駕駛著車由中環經塞車既紅隧向圓方出發。

Belle滿足地說:「點解唔行西隧既?」 女人就係唔明白名貴跑車真正用途。

「哈~~ 慢慢黎嘛,我地大把時間!!! 你好心急WOR~」 我暗示性咁挑釁Belle。 心想咁心急,一陣去到酒吧飲兩杯HIGH HIGH就帶你上房吊燃到你死為止。

------------------------

兩杯到肚,Belle已經high左,同我越坐越近。 我FEEL到佢已經準備好,就只差我再主動去比個位佢做下半場。

拎起紅酒杯,另一手搭到Belle腰背上輕輕掂著。靠近佢耳邊說話起來,佢冇半點反感。 我知道可以再進一步了。

我的手直接滑佢到腰上輕輕扭入我懷內,Belle亦好自覺地將頭挨到我膊頭。 係音樂帶動下,我錫上佢咀巴上。 Bella慢慢的將咀巴半開迎上我既吞頭。

「不如去第二度。」 同Belle提意轉一下場地。 而第二個場地正正就係同一大廈既酒店。

----------------------------------

CHECK IN後,我地已經急不及待係酒店Lift裹激吻。 「唔…嗄…」Belle發出輕輕既叫聲。 我地出左Lift已經係走廊上一邊錫一邊互摷。

未行到房問,我既恤衫經已被解了一半鈕扣。 Belle看來比表面攻加淫蕩!

「咇」 「咔」 我地進入房間後,我已經唔需要再抑制我地獸性,雙手由裙底伸入用力猜揉。

「啊….」Belle享受雙乳被我玩弄同時,用豐滿雙股上下磨擦我下身,令本來已經硬化既巨龍帶來刺激!

Belle雖然背向我,雙手卻可以反後靈活地除去恤衫及西褲。 Belle就隔著底褲用雙股磨著我既巨龍。

依一幕隔著底褲磨敏感地帶,令我想去ALICE!   諗起當日佢被窮L打左一巴,落住大雨黎搵我哭訴著….

-------------

當晚我車左ALICE返屋企,係床上抱著佢互吻。 

當晚ALICE懷著傷感而來。 我知道佢對我既信任面上來我屋企。 我知道我唔珍惜果次機會以後就好難可以食到ALICE!  所以當日ALICE係半不情願下同我擁吻。

我慢慢的將ALICE衣服一件一件脫去,每脫一件ALICE都會將夜服捉緊。 但只要我咀巴放上ALICE咀上親吻之下,佢就好似忘記自己既底線。 直到最後的一件內褲。

佢堅持唔比我除去。 我就用已經硬到盡頭既巨龍隔住底褲磨擦著。

「唔…..唔好咁啊…唔好再搞果度…」ALICE開始頂唔順。

當然我冇理會佢拒絕! 加快用巨龍頂向ALICE。 但ALICE都係唔放開佢最後既底線。

我就倒轉身將我既巨龍放到ALICE咀邊:「幫我含。」 ALICE不情願地將我既巨龍吞入口中。 從ALICE既口技可以感覺到佢係新手。 對於佢既表現,我不太放上心,攻擊佢既下身先係我目標。

我大口大口地用舌尖刺激ALICE小洞穴,久攻之下,ALICE終於係不為意之下被我脫去底褲。 脫去後我把握機會立即將ALICE口中巨龍抽出,插入小穴中。

「唔….啊……喂…唔..唔好啊…..拎返出黎….唔唔…」 ALICE一邊苦苦哀求著,當然我唔會停下來把!! ALICE慢慢由反抗既叫喊變成享受既呻吟。

「ALICE, 依窕仲要唔要停啊???」 抽插著既我問正享受著我為佢帶來既快感。

「啊…呀….唔好….唔好係入面射…啊…」

「唔…好啊… 咁射去邊啊? 射入口好唔好?」

「啊….唔好啊…唔得啊…. 啊…唔比射入口…唔比待入去下面……啊….」ALICE已經完全進入狀態了。

「嗚…呀」 爆發前,我將巨龍抽出射到ALICE面上。

------------------------------

「啊….JEFFERY….你好勁….啊….我想…去沖涼先….」Belle滿足地落床走入廁所。

我拎起電話睇,見到ALICE FB近況。 佢已經結左婚幾個月,心想都差唔多係時候搵下佢。

「ALICE,你新婚生活好嗎? 」 我WHATSAPP傳訊息比ALICE。

依D咪講多錯多囉

頂啊...我個exexex gf 真係同我講過

好吊癮呀

個八婆諗住用一件污兩件穢既心態
去彌補自己偷食禁果
點解Jeffery又出現
好鬼憎佢

大舟同Alice搬新屋完咪好囉
好鬼憎佢

依D咪講多錯多囉

頂啊...我個exexex gf 真係同我講過

帽事嘅
個炫富心態幾有趣. 鬧市響喉, 作為旁人嘅我其實唔會覺得佢揸靚車巧威威, 而係諗佢做乜撚嘢, 行唔夠兩秒咪又係要停.

其實唔會羨慕(除非有玩車), 又唔會憎人富貴.

不過炫富個人就係咁自我澎漲.

相比佢響喉, 我妒忌可以佢顏射人哋條女+青梅竹馬+良家少婦多d囉
好鬼憎佢

佢唔出現就冇咁好睇啦, 有呢隻賤精Alice先立體好多.
正傳佢兩個存在太薄弱.

外傳好睇過正章其實都係角色上個心態描寫深入好多. 不過而家似係第二部多過外傳?
好鬼憎佢

佢唔出現就冇咁好睇啦, 有呢隻賤精Alice先立體好多.
正傳佢兩個存在太薄弱.

外傳好睇過正章其實都係角色上個心態描寫深入好多. 不過而家似係第二部多過外傳?

後續嘛
或者以鬼故黎帶出港女Alice 的賤故呢
個炫富心態幾有趣. 鬧市響喉, 作為旁人嘅我其實唔會覺得佢揸靚車巧威威, 而係諗佢做乜撚嘢, 行唔夠兩秒咪又係要停.

其實唔會羨慕(除非有玩車), 又唔會憎人富貴.

不過炫富個人就係咁自我澎漲.

相比佢響喉, 我妒忌可以佢顏射人哋條女+青梅竹馬+良家少婦多d囉

揸靚車
咪又係要紅燈停低
🙏🏻f5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞