《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十八)

--------------------------------------

Jeffery 送咗我返屋企,之後就離開我真係唔知道喎好啱應承咗同佢玩3P啱唔啱。

一直都係覺得自己老公對自己唔好,又玩女人,所以自己先約Jeffrey出黎。

而家仲話要玩3P ,好似真係好對唔住大舟。但內心又會同自己講,大舟其實都可能曾經同三P。既然男人可以,點解自己唔可以一樣呢?

反正自己都已經對唔住咗大舟,同幾多個男人一齊做都係一樣吧?我已經豁出去啦。

大舟又唔係屋企! 連星期日都唔理自己老婆,仲有咩好考慮?

沖完涼已經8點幾,仍然未見到大舟。

食左個麵後,打開首飾櫃,係最裹面一排拎出避孕藥黎食。

尋日大舟同我講想同我生BB嘅時候我已經唔想同佢生,所以尋晚就拎返之前度蜜月買個包避孕藥出嚟食。

原本諗住度蜜月期間唔想嚟M ,所以買黎食。估唔到而家又啱用。

除咗可以防止被大舟出搞我時有咗,亦可以防止第時同Jeffery佢玩3P嘅時候有意外發生。

我再食一粒今日既藥。咁岩今日係安全期,如果係食,應該要keep住食一個月後先有效用。

[我想問下,你介意同個你識係人一齊玩嗎?]Jeffery 傳黎whatsapp

我心諗,佢想搵個我識嘅人同佢一齊玩3P ?佢唔係咁變態想搵大舟下話⋯⋯

正當我想打去鬧佢時大舟就返黎。我立刻收起whatsapp

「咁遲返嘅?去左睇美國個市啊?」我扮鎮定地問大舟。

「唔係呀,今日星期日美國唔會開市。不過公司有啲緊急野要趕住做。你食咗飯未呀?」大舟回答。

「我食咗啦,你呢?」

「我未食啊。」大舟一個人行入廚房:「咁我自己煮個麵食啦。」

大舟一個人背向我入廚房,看著佢背影,我覺得自己好對佢唔住,好怕佢離開我。

但大舟對我好,問我有冇食野關心我時。我又感到一陣反胃。

唉...

[你話事啦...你約到人先算。]

自己只要小心D就得吧,不被發現自己又可以享受快樂。
完架啦? 休息左幾日 出多d啦
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十八)

大舟又唔係屋企! 連星期日都唔理自己老婆,仲有咩好考慮?

沖完涼已經8點幾,仍然未見到大舟。

乜唔係呀平你條八婆話唔得閒約左人先咩
PS 可能記錯,太耐冇睇過文
咁一定係舊同學啦,不過如果係IT Tom呢?會唔會仲正
正, 而家食事前第一粒, 大J準備抱B啦
好想駁古...咁樣食避孕藥係7日後開始有效,唔係一個月後呀
冇咩所謂嘅, 阿平角度唔代表係正確觀念
人地就話波大冇腦者
呀平
食避孕藥好似有機會升cup
咁比 賤J 同埋之後既3P 揸得多都會升cup 既
大前題係 佢地會對飛機場有興趣
醉翁之意不在酒, 在乎屌人老婆

Jeffery應該短期內未玩厭住嘅, 排球仔就屌讀書時期嘅女神, 應該都可以玩一排
樓主 有樣野想拜託 就係下次3P段甜可唔可以一氣呵成 就星期六日又會停故 咁樣睇法好辛苦好唔夠喉
屌人老婆最開心
樓主冇經驗+冇做research 啊
咁就變一個星期啦
Sorry 我諗我未必應承到你
好想睇alice比人3穴中出
前面唅 後面推
3P 又點3穴到?最多兩穴姐
文呢
即係4P訴求

阿平 Jeffery 排球 看更
why not all? 阿平 賤J 排球 慈母 地產
冇記錯既話
看更係響巴
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十八)

--------------------------------------

我努力地想搵邊一個朋友 一齊上Alice最好。

Steven 其實係最好既選擇! 第一,Alice識佢應該會易D接受到。第二,Steven都鐘意過Alice,應該接受我既提議吧。 第三,我同佢識得最耐,相信同佢一齊吊Alice自己感覺都冇咁尷尬。

只係怕Steven份人比較上正直,就好似佢讓愛既行為,令我覺得佢有機會拒絕我。

都唔理咁多啦,打左比佢先。 「嘟…..」 電話響左兩下,我就聽得出佢應該唔係香港! SHIT! 佢應該出左去旅行。

轉用whatsapp同佢傾:【喂! 去左旅行啊? 】

Steven回:【係啊,有急事搵我? 我同女友去左日本,準備聽晚求婚啊。 好驚!!! 】

吊你… 婚有咩好結? 【WHAT? 咁認真…. 你條女….】 Steven條女都係打排球既健將,大大隻身高有成5尺10咁高,唔係小烏依人果種女人。

【係啊,同佢都拍左拖幾年,大家年齡都唔細,係時間架啦。】

想當年同Steven去clubing大把靚女玩,估唔到佢會同個大隻妹一齊。 佢話有共同興趣好開心。 開頭以為佢玩玩下,點知咁傻仔會同佢玩到結婚。

我不諱說:【你冇病下… 傻9左? 結婚… 吊… 仲諗住有好野益你…唉…. 你要結婚都係算啦….】 我whatsapp打出又挑釁又吊引既說話想探下Steven心態。

【下.. 有咩益我咁好啊?】Steven問我。

【你返左黎先算啦,唔想阻到你求婚既心情。 祝你好運馬到功成。 返黎香港同你慶祝吧。】 我回Steven! 等佢返香港先再傾啦。

由於我心急住要玩,所以就決定搵第二位人選。Anson。 其實好怕Anson會粗魯會嚇親Alice。 不過我諗清楚,如果搵雄仔,話晒都係同行,都係唔好比太多私人野佢知好D。 此終我都係怕一陣雄仔唱通仕行我搵佢玩3P,麻煩野上身。

而搵Anson有一個好處,就係如果Alice到事後有咩唔願意反口,Anson都可以同佢工作上學到既技巧令Alice就犯。 而且,如果之後有咩煩野跟身,以Anson既人面同背景,應該可以解決好多問題。

最重要係,Anson係我大客,叫佢一齊玩可當虔個人情比佢。 往後利益更多啊。

「Hello Anson~ 最近忙唔忙啊?」 我打比Anson問。

「HI Jeffery哥你好啊。 最近都係行行企企啦,你知我冇咩大志。」Anson回我。

「HAHA Anson哥你咪講笑,你腑頭有兩粒花又咁多樓收租,仲有咩大唔大志啊~~~」 我同佢客套幾句。

「點啊你有咩好介紹先? 又有正盤啊? 吊你老尾政府仆街D辣招搞到我想再買都買唔到。」 Anson一講起辣招就火。

其實佢都咁有錢有咩好嬲,好似我咁玩玩下不知幾開心。「Anson哥,你大把錢,慢慢黎啦。 」

「咁你今次有咩其他野益我啊?」

「方唔方便聽日出黎傾先? 」 我同Anson都慣左有野會係出黎傾。「有時間就去你果面傾啦。」

「哦~ 咁聽日開完會大約11點同你係我果頭傾啦,我忙完打比你。」 Anson唔慣等人,一般都係叫我等佢。 不過大客仔冇所謂啦。

「好啊ANSON哥,咁我唔阻你,早D休息,聽日見。」

Anson係單身人士表面上好似好好先生,但暗地同D男下屬叫雞玩女飲酒咩都齊,我絕對相信佢會一口答應我。

「好。」

收線後,我開始有少少緊張。

----------------------------------

「Anson哥~~~ 請坐!」 我安排左係Anson辦公室附近一間酒樓見面,book左間貴賓房坐。

「嘩…. 洗咩住房啊 咁9巴閉,大茶飯啊?」 Anson工作關係好爛口,唔講真係似黑社會多D。

「哈哈…. 唔係下下都講錢,你老哥咁多物業仲唔夠咩???」 我幫anson斟茶。

「你個古惑仔,咁好約我出黎仲唔係有好路數? 少有喎。 」 其實Anson對我已經相信叫客氣,我見過佢同下屬講電話真係吊到班細想死咁。 係街見到古惑仔,D古惑仔都掉頭走。

「Anson哥點左野食先,我地慢慢再傾啦。」 我比張點心紙佢寫。

「牛肉你岩唔岩?」 「岩啊..」

「蝦餃岩唔岩?」「岩啊..」

「吊你老尾整個燒賣雞扎啦喂!!!」 「好….好…啊」

「服務員~~~~ 收野~~~~」

「係…」 部長被Anson霸氣一叫嚇得戰戰兢兢入黎收點心紙。

「吊你老尾Jeffery仔,你有咩快講啦。」 Anson就係個心急既人,咩都要快講效率,當左我係佢下屬咁。 以前幫佢搵租客做買賣都已經係咁。

「好啦! 就咁既Anson哥,你…. E排有冇時間先? 我有條女益你。」

一聽到係女,Anson條淫虫立即狼狗上身咁:「咩女啊?」

「就係咁….」 我比左Alice一張相佢睇。

「吊…幾靚WOR! 你點益我先? 介紹條女比我啊? 你知我唔會拍長拖架啦。」 Anson好怕一陣比D女知佢有錢要分身家。

「我知我知!! 你放心ANSON哥!」 我收返電話再講:「我知你心好多女都玩過啦。咁E條女你覺得點先?」

「樣靚腳修長,係冇燃波玩啦。到底咩事?」 Anson一副玩家模樣的問。

「咁就得啦。 啦…. 你有冇諗個….玩3P? 」

「吊…. 點會冇玩過? 平日我都可以屈D雞比我咁做啦。 E條女冇波架你老尾!!!」 Anson強調Alice係冇波。

「我知Anson哥… 不過E個唔係雞啊… 係人地老婆人妻喎~~~」

我睇得出Anson其實一早心動,不過係都要嘈我兩句先過引,好小學雞心態。

「咁點玩啊? 另一條女又點啊?」

……… WELLL………. 誤會了

「啊….哈….」我尷尬一笑:「係… 3P不過係2王1后!」

「啵咚」 Anson筷子上既蝦餃跌到迤上:「下….?」

「係啊…. 兩個男人一齊玩依條女啊….」 我舉係電話指住Alice張相。

「你老尾…….. 唔係想我同你一齊玩3P下….. 吊你….」 Anson面色一黑。

嚇得我心諗「唉…今次衰左啦….吊….」

ANSON:「吊你老尾。 你真係玩到冇燃野玩啊???? 哈….. 好好…. 我未試過咁玩法。我就同你玩下,睇下條女受唔受得住我條鋼炮。 哈…..」 Anson淫笑著….

好~ 第一關似乎OK!! 「咁Anson哥你就再等我 CALL! 等我都可以見識下你雄風!! 哈哈….」
黑警小鋼炮屌到阿平流口水
竟然係慈母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞