《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
今日你話事啦,我都無哂主意啦~
E句野有D熟
你點話點好啦.... 衰人...
聽曰出文啦,唔準玩失蹤啊!
響巴 今日有無文呀
Mola Mola
樓主 我到了
你在那?
呢排少左好多好多
烏鴉口
Oh 今天又忙到出不到
岩岩先收工
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十九)

--------------------------------------
星期一又要上理既日子,起身冇耐大舟就去左返工,佢今日好似好開心咁出左門。

我冇多加理會,施施然換衫準備出門口。 Jeffery冇比任何whatsapp我,唔通佢係度搵梗partner? 定係去左陪佢個未來老婆?

心思思好想知Jeffery做梗咩! 但又好似好唔要面咁。 吊高少少黎賣會好一點吧?

專心地化好妝後,換好衫就出門,迫上地鐵返工。

心入面想,其實大舟都已經係老闆,做咩唔可以車我返工呢? 老闆遲少少返工都好正常姐。 佢真係好衰!!!

諗諗下我就打個whatsapp比Jeffery:【我在迫MTR返工…】

我係荃灣西站上車,去到南昌再轉東涌去香港站返工,要轉車又泊。 如果Jeffery可以南我就好。 可以唔泊又可以見到佢。

如我所料,Jeffery冇回我,返到公司就一直忙著工作。

食完lunch後比較得閒,Jeffery回我whatsapp

【早上好。 我岩岩起身啊。】

飲住一starbucks既我回:【仲早…? 我lunch都食完啦2少。尋晚又搞咩咁夜訓啊?】

我故意作出挑釁,因為我唔想佢又陪佢未來老婆! 雖然佢同我講佢同Belle冇感情。

【尋晚去左搵朋友啊,為左我地既…. HOHOHO】 Jeffery意義係搵左第二個男人同我3P!!!! 唉…. 估唔到第二樣野佢就冇咁上心,依一方面佢就咁快手。

【唉… 你又唔早D起身,今朝泊車泊死我。 企到腳痛啊。】我對Jeffery投訴。

【咁今夜黎搵你啦好唔好?】 Jeffery加左個心係最後,似乎在暗示一D野。

【做咩冇啦啦又見我啊? 尋日先見完黎,你唔洗陪你個Belle咩? 因住佢打死你。】

【梗係同你一齊好啦~~】 Jeffery又落咀頭了。 佢似乎好想今晚我同佢出黎。

【唔得啦,今晚有約人。】 已經幾晚冇同大舟一齊,今晚都係要同佢一齊食個飯應酬一下。 二來我知道Jeffery又想要,我唔想自己好似話出就出咁。 所以拒絕左佢。

【下…… 真係唔得? 我真係好掛住你啊…. 我問左朋友啦,佢話OK!】

【咩朋友啊? 你講咩?】 佢唔通咁快約左有人肯同佢出黎同我…3P?

【我指果樣啊… 3個人一齊”開心”!!!】

唉… 可能我真係太低估左男人E種生物。 為左搞野原來真係可以將個女人分比人。

但係我就更加諗唔明自己又真係應承左Jeffery比佢搵個男人同自己一齊3P! 雖則係話自己鐘意Jeffery最佢開心,不過一時間佢真係約左人,自己又有D怯了…

【下… 我都冇講OK做咩咁快約….】 我回Jeffery

【喂… 尋晚咪傾好左,你話OK架….。 仲因為你唔想3P係2個女仔1個男仔,咁我先去搵個男仔frd… 依家我問左人啦。】 Jeffery好似有D不滿。

【…咁你都要比D心理準備我先得架……. 人又未見過,又唔識佢。 你叫我一出黎就同一個唔識既人一齊…. 好怪啊….】 或者,如果我同另一個人見下面了解一下先,再慢慢黎我會易接受到。

【哦… 咁一係今晚出黎食個飯見下先。】 Jeffery窮追不捨的問我今晚出唔出去。

【唔好啦。 都要見下大舟,我唔想佢FEEL到有古怪,你乖乖地啦好冇?】

Jeffery 回whatapps:【OK FINE! 我地再約!】 隔住個mon都feel到佢唔開心,不過由得佢啦,吊下佢引。
大J應該車緊阿怡返工
終於有文
車緊阿怡就緊架喇
係未番工就
頭先仲諗住入黎打mola mola
點知有文
仲要個個都上晒水
其實可能係推緊阿怡車
咁要等埋出阿怡篇
賤平同臭舟真係天生一對
兩個都偷食
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十九)

--------------------------------------

唉… 原本諗住今晚可以玩3P,可惜Alice又玩野推我,搞到今晚冇得玩。

【你今日又有咩做啊?】 Alice問我。

【準備返公司睇下啦。咁你幾時可以約到出黎見過面先?】 我問Alice,希望佢比到個期我,唔好無限期去推我。

【睇心情啦! 你對我好D咪考慮下。】 睇完Alice既回覆真係火都黎,竟然吊高黎賣。

不過我又唔會小佢,咁會誤左我大計:【OH~~ BB 咁你想要我做D咩啊?】

【唔~~~ 我要你唔同Belle一齊。】Alice竟然玩野!

【BB 我咪講左,同Belle係因為我家人鐘意,都唔係真心。 你知道我心入面係對咪得LOR!】 我真係唔知應該點應付好。

【哼… 估到你咁講。 我唔理你啦…】 Alice真係冇理我。

我亦不為所動,唔去理佢。

望下鐘都成2點,都好多日冇返公司睇下,就換件衫打算去鋪頭睇下,順便見下Belle。

「噢… 做咩咁突然會黎公司? 你早D話我知嘛。」 Belle坐係店長位置,正在處理文件。

「係啊~ 比個驚喜你唔好咩?」我笑一笑走向Belle:「好耐冇同你食飯傾計啦,你食左野未?」

「哦~ 未食啊,原來成2點幾。 都好啊,我地一齊去食野啦。」 Belle快速整理好桌上既文件就拎起電話及銀包。「我地搵間靜D既餐廳慢慢食啦,今日都唔太忙。」

我拖住Belle步出分店:「好~ 難得大忙人肯同我食野。 想去邊食?」

「我地去酒店食啦。」 Belle提議。

酒店?!? 呵…呵…. 你梗係西痕啦:「好啊,去ICC?」

「唔好啦,近近地去朗豪酒店啦,有間餐廳都好靜下。」 Belle似乎已經有決定了。

我就同佢去左朗豪酒店食西餐。

席間同佢傾下公司野之類。 Belle話佢知道旺角有個新盤開賣,想睇下我地同發展商有冇合作開。想可以問佢拎D單位黎sell下。

估唔到Belle咁進取,佢似乎真係好想快D有成績比人睇到咁。

「HAHA 你問岩人啦,一般都係我做聯絡D發展商既,你有信心sell到? 果個盤D則好差,而且單價好貴,唔易賣。」 我問佢,因為我問左人地拎授權賣,最後又sell唔到就好煩,會影響公司個名。 以後就好難拎到其他公司授權。

「有啊!!! 放心啦。 我會請D舊同事黎幫手,你知我以前公司D 人幾sell得啦。」 Belle 似在暗示我地公司D員工唔係太積極。 依一樣野我都知,亦聽到D同事同我講Belle好難頂。

「OK! 我信你。咁我問下發展商先,之前都有同果面合作過幾次。」

「你會上佢度傾嗎? 可以同我一齊去吧? 我都想識下人。」 Belle真係好進取。

我諗左一下:「唔太方便既!」

「下…. 依….你比人地去啦,咁人地都就快係你老婆啦…. 我又咁幫你手做好公司…… 唔….. 帶人地去啦,識下人對公司都好嘛……..」 Belle一手撘住我大腿上,在對我撒嬌。

一個咁夾咁姣既女人,仲要係一個將成為自己 “老婆” 既性感女性,在要求你比佢一齊去工作。 再諗下我要同佢結左婚後先可以分到老豆間公司。

我看一下正在雙手搖擺著我大腿既Belle, 胸前兩塊肉團被佢一挾已經飛要從衣領跌出來一樣。 我說:「咁就睇下你一陣表演成點啦…」 E排宦係玩Alice,雖然係好淫又可以一嚐人妻滋味既感覺真係好正。 但看著Belle依一個淫娃,真係好難令人唔性慾大增。

「依…. 衰人黎既…. 成日都拖住人去搵人著數…. 人地都話肯跟你同你結婚又比你出去玩,你又拖住人地,唔將層樓轉我名。依家又想拖住我先,要人地陪你咩咩先… 唔…. 人地唔制啊…. 一陣你又呃人地既….」Belle真係好識男人心,知道男人都係受軟的。

「唉… 好啦好啦,我應承你啦,就約發展商依幾日同你一齊去啦。 咁得未啊??? 」

「….唔….. 真係既???? 」 Belle 扁著咀一副可憐樣。

「係啊。 放心啦,我Jeffery應承你就係啦。」

「好野~ 抵錫~ 啜….啜….」 Belle 表演高興後就同我激吻上黎。 「我地好耐冇搞野啦… 」

「咁仲等?」我舉手賣單。 之後就同佢上去樓上搞野。

------------------------------------

「啊…呀….. 插入D…. 唔唔唔….」 對著鏡子,Belle一對豐滿既波跟著我抽插既節奏在搖動。

「呀呀…. Belle….你真係好燃好屌!!! 啊…..」

左手拍打住佢屁股「啪…啪….」 Belle淫賤地叫著: 「噢…..噢呀…」

我右手亦不放過Belle,伸手往前從背後搓揉著佢那個堅挺彈手既右乳。

「啪啪啪啪…..」 抽插加上拍打屁股既聲音,「唔…啊…..」配合上Belle極度興奮既呻吟,組合成引人入性既交響典。

「啊…啊……..BB…啊….. 除套射入去得唔得啊????」 接近要射精既邊緣,我問Belle可唔可以中出佢。

「NO! 唔可以!!! 今日會有BB啊…啊….呀…. 要係套入面射…唔唔…..」 Belle反手捉實我拍打梗佢屁股既左手,之後主動的擺動身體讓我的巨龍被迫要戴住套係佢小洞內射出…」

「呀….嗚……啊…. 要射啦….啊…..!!!」 Belle聽到我快要射就加快速度刺激我巨動.,最後我:,「嗚嘩……呀!!!」

我將子孫都射在套裹。

「唔….唔…..」 Belle虛脫般跌在床上:「啊….. 我舒服呀…呀….. 我幫你清潔啊!」

Belle二話不說的幫我除走套,用紙巾幫我清理巨龍。
竟然唔畀中出
除套中出,咁一開始戴套做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞