《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
或者只有阿怡見到 大J見唔到
仲好
阿怡快D笠ITOM綠帽
唔好醜化阿怡 (住先)
除非有心路歷程地重甜
其實睇賤平心路歷程都好正
雖然都係想J阿怡先
宜家一次過睇晒 賤J大J阿平
之後先再睇阿怡喇
麻煩呀怡果part加重甜
麻煩呀怡嗰part重甜
《新婚的我搭上了鄰家少婦》-羅大舟篇 (十二)

----------------------------------------

開左場都唔算人多去睇,卡通片我其實唔太有興趣,不過真係悶悶地又見阿怡叫到就去睇,算係陪佢。 睇左陣其實我覺得有D悶,就拎爆谷食。

越食越口乾就拎左汽水飲! 飲左兩下後先發現一件事。 其實我同阿怡只係買左1杯汽水,本來係阿怡自由飲既,但我唔小心飲左。

死啦… 我飲左佢口水都唔係大問題,最差係我眼尾見到阿怡望住我飲佢杯汽水…

不過佢冇制止我,繼續食爆谷同睇電影。 我就怕佢會拎返汽水飲,就揸左係手冇放返去座位上。

過左陣,阿怡就係我手上拎返杯汽水想飲。 我立即制止:「唔好意思啊… 我唔小心飲左。 你想飲不如我去買個杯比你…」

「唔緊要啦,要行出行入…」 阿怡搶過汽水就放入口。

佢既舉動令我有少少尷尬…

卡通片仍然抽放中,阿怡好投入去睇, 卡通角色有危險鏡頭時,佢係投入到叫出黎。 同附近既小朋友一樣反應。 我見到佢咁,真係笑左。

「你笑我?」阿怡知道我笑佢。

我細細聲咁係佢耳邊講:「係啊…你好似小朋友!」

阿怡亦係我耳邊講:「係啊,我好投入睇戲GA!」

同時,我想去拎汽水飲時,唔小心掂到阿怡隻手。 佢都想拎野飲。

「嘩…. 你隻手咁凍既??!」 阿怡隻手凍到好似冰咁。

「E度有少少凍… 」

「咁你仲飲凍野…」

「咁我又口渴嘛…」 阿怡拎起飲左一啖就將汽車交比我:「你係唔係飲?」

點解佢會咁…. 好有拍拖feel… 我同Alice到底有幾耐冇咁有feel地一齊去拍拖? 好似好耐冇好好同佢交流! 之前去私人會所玩,同D女仔搞野好開心,好有交流但都只係流於表面。

阿怡好唔同,份人好真好純。

「唔該…」 我接過佢手上汽水時故意摸左佢隻手一下,佢冇咩反感。

「唔… 你真係好凍。」 我除去上衣,放係佢身上。「你被住我件衫啦。」

「下… 咁你咪好凍…..唔洗啦…」 阿怡怕我會凍親。

「我OK!!」 一個男人除件比女人,仲點可以收返??? 雖然我真係有D凍,戲院冷氣有D大。

「…」阿怡冇出聲,就望返畫面。

我就撓起雙手繼續睇。

「你係唔係凍啊….」阿怡好細心,佢見到我撓起手。

「…」 又唔可以話自己凍,好瘀架嘛。

阿怡見我冇答佢,就拉起我地兩人之間既座位扶手將我件衫拉返一半被係我身上。 「一齊摟住啦。」

WHAT THE FUCK!!!! 佢咁對我,令我好亂啊。 到底佢諗咩?? 係唔係想比機會我? 但佢又結左婚,點會比位我入啊…!? 定係佢對個個人都係咁好架???

唉… 自己又衰咸濕,比佢咁整又大膽起黎。 「唔… 咁你隻手仲凍唔凍啊?」 將自己右手搭上佢手上。

「少少啦…」 阿怡不但冇避開我,反而將爆谷推比我之後雙手撓住我。

「….」 之後我地就冇再傾計,好專心咁睇電影,直到完場。

---------------------

離開戲院,我地就好似冇事發生過一樣,一邊行一邊傾再劇情。

各自去洗手間後,我就一個人企係門外等阿怡出黎。 冇事做就拎電話出黎睇下Alice有冇搵我。

Alice 係3點半send whatsapp比我,話自己食完飯同yoyo一齊上堂。

佢上梗堂,所以冇搵我。 咁我都唔搵佢啦。 好彩同阿怡睇戲期間佢冇打比我。

之後就同阿怡一齊離開商場一齊返屋企,當然,我地係冇拖住手咁行。 雖然我好想可以拖住佢…

我提議:「不如我地行海邊果面返屋企。」 時間將近6點係黃昏時間,我故意提出行海邊希望制製機會比自己。雖然自己都唔睇好同阿怡有得發展。 此終大家都有另一半。

「嘩~~~ 好靚啊日落。」 阿怡見到咸蛋黃就跑前去欄杆前欣賞美景。

「係啊~ 真係好靚。」 我係望住阿怡講既。佢既一舉一動一個微笑都深深吸引住我。

阿怡拎左電話出黎影日落,我就企係一旁欣賞汀九日落美景。

「哈~~~ 你好型啊。」 阿怡同我講。 「你睇~~~」 佢原本偷影左我望日落既樣。 淡黃斜陽照射著我,的確係好有型。

「梗係啦~~ 我WOR!!!」

「自大狂….」 阿怡湊起額說:「你幫我影啊~~」 將佢既電腦交比我。

「OK! 好似你咁影?」 我係個唔識影相既人,問清楚阿怡想點影先。

「係啊~~」 阿怡已經擺好POST!

「OK!」 影完後,我比佢過目。

「….」 阿怡冇出聲….

「…」 我望住佢等住比佢話….

「不如我地自拍啦。 你企依度。」 唔….果然係不滿….

「1…2…3…」 我同阿怡企得好貼,就好似一對熱戀既情侶一樣。

我地慢步到屋企大堂。 依舊,阿怡先上樓。

「我等一陣先上去。」

「又食煙?」 阿怡似乎誤會我。

「唔係… 不過怕管理員會唔知點諗…」 其實我咁諗,係唔係自己諗多左? 如果係行得正企得正,一齊出入都唔係大問題。

「唔… 咁好啦….」 阿怡有點依依不捨地一個人入去。「記得唔比食煙啊…」

「知道」 我對住阿怡,真係唔知做咩會聽話。

係樓下等左1分鐘左右就上去,打算返去換衫就出去搵阿BEN!!!

點知入到房冇耐就聽到阿怡係佢單位大叫「嘩…….」

之後我電話就響起,係阿怡打比我。「大舟…….你返到黎未啊…. 快D幫我手啊,黎我度啊…….」

死火….佢唔係有咩事下???? 我立即衝去佢屋企:「得得得… 我跑過黎,你開門啦。」

一去到阿怡度,門就打開…. 眼前出現我唔敢相信既畫面…
唔通 ITom 出左事?
但明明依排冇佢既事架咼
ITom
笑死。 好creative
好緊張啊
幾點再有文
唔係沖緊涼見到甲由呀?
跟住就同大J緊貼廝磨
F5...
加甜
如果依家開多個阿怡篇就好了,可以睇埋阿怡既視覺。
F5F5F5F5
加甜加甜
頂你ITom
個個人都有花名

d錯字睇到好出戲啊大佬 又汽車又電腦
Tom就毒撚名,轉做ITom即時型格幾多
咁大J 估錯Tom 係IT 狗嘛
《新婚的我搭上了鄰家少婦》-Alice篇 (十二)

----------------------------------------

係戲院內比Jeffery刺激胸部及下體,附近仲要有唔少小朋友係度欣賞住卡通片。 我感到舒服同時又害怕被小朋友見到,係雙重刺激底下,我下體分泌出比平日更大量既汁液。

「Alice…你好濕啊…」 Jeffery個衰人,仲我耳邊同我講一句令人尷尬既說話,我感覺好HIGH。

「衰…人….啊….」半閉上眼既我,享受住佢按摩下體既快感。 同時Jeffery下體隆起左既硬物太礙眼了。我對佢講:「你下面咁樣…. 一陣比小朋友見到唔好呀… 我幫你摭住啦….」

我將手放上佢褲襠之上既硬塊,輕輕前後摩擦。

被我刺激下體既Jeffery似乎越來越興奮,右手對我施加既按壓力量越來越快。

「唔...呀...」 我竟然舒服到係戲院裹叫左出黎。

好彩係電影既聲浪剛好淹蓋左我發出既呻吟。 「夠啦....」我捉實Jeffery隻手要求佢停低。「我唔得啦...」

Jeffery係我苦苦哀求之下將手指摩擦速度減慢,極盡挑逗咁細聲講:「下? 真係夠啦??? 你下面好濕WOR。」 一邊 用言語挑逗我,手指就圍著陰核打圈。

Jeffery真係好過份,知道我忍唔住仲不停咁搞我。 「喂呀....停啦...」我用力捉竇令人又愛又恨既Jeffery。

「呵... 咁我停左你唔好後悔啦...」

「.... 依....唔好係度搞啦... 好多人啊...」 雖然係有好多人,但真係好刺激。 又要怕比人見到,但又覺得比平時更加興奮。 我真係好變態...

我地冷靜下來,專心睇戲。

-------------------------

終於睇完戲,Jeffery伸手拖我,我伸出手去迎接。

好似一對情侶般步出戲院,感覺就好似我同佢真係拍梗拖一樣。

「我地去邊啊?」 Jeffery問我。

「.... 你啊....衰人!!」 我將咀移到佢耳邊講:「岩岩係入面挀到人地濕晒,依家條底褲糸濕左好唔舒服...」

「啊... 咁點晒好啊??? 依家咁你好辛苦,係唔係行唔到街??? 」 Jeffery輕挑地問。

「係啊.... 冇mood行... 你話事啦。我冇晒主意...」 我諗佢應該明我既暗示。

「哦... 咁啊? 咁我同你上我屋企休息下啦.... 吹乾條底褲先再行啦,好唔好?」 Jeffery仲要故意同言語去踐踏我。

「你鐘意點就點啦...」 我低著頭撓住佢手行‧

既然男人可以去玩女人,女人都可以去搵男人。 大舟只係呃住我,佢尋晚同今晚都係呃住我出去飲酒玩女人,只係佢自以為佢呃到我。 咁我同Jeffery做D咩,只要識返屋企,大舟都冇話可說。

我已經完完全全將底線放開! 我知道Jeffery先係我鐘意既人,既然我有老公,而佢亦快將同另一個女人結婚。

大家都公平地處於相當位置吧。 我係咁同自己講。
唔知會唔會甜得過3P 果段呢?
已經唔想鬧阿平有幾賤
將自己行為去假設對方都有去合理化自己 (雖然大J 都身有屎)

只係等睇佢地既下場
(贏家應該係Belle Ma )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞