《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
嗚...嗚.... 沈判日
我擔心左3日
出文唔好mon住個股市啦響巴 今日冚世界都跌架啦
我今日打暈自己算
過完年翻黎又一條好漢
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十四)

----------------------------------------

「唔…唔…」Alice突然咁主動推我落床仲要含我未抹乾淨既巨龍,含得津津有味,拎我身理同心理都非常興奮。

「唔….呀… 舒唔舒服啊?」Alice問我。

「好正啊。 你真係好正….啊…」 估唔到Alice性技巧咁短時間裹已經由一個鄰家女孩般進化成今日咁淫。 我問Alice:「點解你咁犀利,含得我好high…啊…呀….」

Alice聽到我讚賞面露喜悅同時又帶幾分得寂::「你衰LAW…果次搞完人,搞到我好掛住你啊。 又幾耐都唔理人地,我唔做好D,一陣你又走左點算…. 啊嗄…呀呀…」 說時遲那時快,Alice已經係櫃中拎左套幫我戴上,之後坐左上黎。

「啊….咁… 你係邊度學返黎架….?」 我心諗一定係你個窮L老公調教到你咁,哈~~~正啊,益左我有個性慾旺到爆既淫蕩人妻玩,見到死窮L真係好想親口多謝佢。 「係唔係你…呀… 你老公調教你啊?」

「唔係啊….呀呀…..人地上網睇AV學架…呀呀……..」Alice忘我地騎乘著我,快樂到一個唔太想講野既境界。

「哦… 係咩?? 噢… 」 我坐起雙手從Alice雙腿下伸後到佢腰後將抱起。

雖Alice被我奪去主導權,但佢雙手抱實我肩膊作支點,下身仍然運用腰力前後抽搐:「唔…唔…. 插我…大力D!! 插…」

「好啊~~ 你老公同你搞野咪好撚爽~~ 啊… 你咁砌!!!」

「唔好啊… 我同佢做都唔享受!!! 啊…啊….都係….呀……同你最好…啊…..插快D!!!」 我將Alice放到床邊提起兩腿放到膊頭上,出力狂吊。

「呀啊…. 快D快D…唔唔唔呀……….」Alice完全放下防線,我清楚感受到。

-------------------------

再次完事了。 我同Alice訓係床上傾計。

「嗄….好耐冇試過做得咁痛快….」 回氣中既Alice講。

「哦… ? 你同你老公一個搞過?定有第二個?」 我問。

「嗄… 係同過佢做…. 依家就多左個你啦,我同個兩個男人搞過。 嗄…」Alice望一望我:「不詔同你做愛真係好舒服!」

「 舒服過同你老公?」

「唔!!」 Alice點頭。

聽佢Alice話同我搞野正D,心裡暗爽。「哈哈…. 你都好正! Alice我愛你啊~」 當然愛,係靚女我都愛。

「Jeffery… 我都好愛你~~」 Alice攬住我同我相擁吻。

--------------------------

之後同Alice係附近食飯就車佢返屋企,大約11點左右。

「唔…. 我地可以幾時再見啊… 好掛住你…」 停左係Alice屋企附近,佢依依不捨地攬實我。

「我幾時都得啊,聽日都可以!」

「唔…. 聽日我唔得啊…..」 Alice唔開心咁講。 星期日個死窮L好似唔洗做野,所以會陪佢。

「唔~ 咁唔緊要啦,你有時間就搵我啦。 我隨時都OK!」 我當然冇所謂,都係比少少精你姐,冇損失!

「唔… 咁好啦… 我地whatsapp再傾啦…..」Alice吻過來。

「BYE」

總結一下,玩人妻係好刺激! 雖然佢冇波不過好夠淫。 原本以為Alice要調教一下先好玩,估唔到放下底線既佢會係咁。 心入面就暗地盤算著Alice同Belle同我3P既可行性….

【我返到去啦BB~~~】 Alice傳黎whatsapp

【咁好啦,我都準備開車。 好掛住你啊。 】

【真係掛住我?? 定係掛住同我上床!?!?】Alice問
Alice話就話識返屋企, 不過只係個肉身返屋企
佢咁怕事
唔番去又點將自己既罪名擺落大J度呢
賤J對阿平係咪已經一d愛都無了
完全當佢係免費G
肉便器, 情感洩慾工具 貼切D
G 都話為錢
其實賤J真心愛係咪大J
佢雖然就屌住阿平,但個心點諗都係窮撚點點點窮撚點點點咁
定係其實賤J同呀BEN 之前有合作過架
大家都好有創意
等你新文突破我地既盲腸
等緊阿怡嗰邊故事
搞唔掂 每日一篇搞到我每日一j 宜家feel到虧虧地 成日腰痛又冇精神 響巴可唔可以寫快d 留小弟一條小命
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 羅大舟篇 (十五)

----------------------------------------

明月影照,陣陣涼風。 我攬得阿怡緊緊,怕佢會著涼。

我與阿怡親吻越趨激烈。 由輕點轉為深入。阿怡由背向我慢慢地轉為則著身抱住我。

可以感覺到大家都開始進入狀態,膽大起來的我押出了祿山之手由佢背脊慢慢輕掃的移到阿怡小蠻腰,再輕柔地往上推進。

到達阿怡右胸下半部分準備再向上遊走時,阿怡右手飛快地制止了我既左手。

「唔….」 阿怡應該係想講唔好摸佢那個又圓又大既胸,可惜佢既嘴及舌頭正努力地迎接我靈巧如蛇既舌頭。

左手慢慢以食指及姆措輕輕按壓著阿怡右胸,開始感覺到阿怡漸漸減少對我左手既反抗。呼吸漸漸變得急速。

終於,我可以完全地搓揉著整個右胸,一個大大既胸部!! 一個良家婦女可以有咁好既身材再加上樣貌同年齡咁輕,真係好難得。 更難得既係我可以任意地去觸碰佢。

阿怡今晚係屬於我架啦! 自己有老婆,好清楚知道自己唔應該同其他女人玩火。 (同係出面私人會所用金錢換取既唔同,果D冇手尾跟) 但性慾已經將我控制住,我更放任地將右手伸入阿怡短裙中…

「吠~吠~~~」 突然幾下狗吠聲畫破寧靜既沙灘,將我同阿怡浪漫既一刻打斷。

「啊....有人啊….」阿怡見到狗隻係由一個人拖住,由剛才我地落黎既樓梯出現。

我地立即整理衣服,避免拖狗人發現我地過激既行為。

「啊… 不如我地….返上去囉…」 我講既同時,指向酒店暗示上返去酒店。

阿怡答”「哦…」 我扶起佢,將佢拖實就似情侶般一齊拾級而上。

「唔… 我好似仲有少少酒醉… 我怕渣唔到車有危險… 」 一邊行我一邊說,同時我留意到阿怡下半身行得有點唔自然。

「… 唔…. 咁… 我地係唔係要坐多陣…..?」 阿怡冇正面向我,尷尬地說。

「呃… 係啊… 咁我地去酒店房…坐…?」 房字我刻意放輕而坐字就高左幾度講出,將我希望開房既意願比佢知道。

「……… 唔…… 你…想點就點啦…. 我都…」 阿怡慾言又止…

我地慢慢上到梯級頂:「你…做咩?」

「唔… 你囉…. 衰人…岩岩係沙灘….咁….」

阿怡暗示我將佢搞到慾火 焚身吧!?

「咁你… 唔鐘意我咁整…?」

「唔… 」阿怡選擇冇答我,任由我拖住佢行入酒店大堂內。

阿怡先走到升降機旁,我向酒店大堂員工講:「我想book今晚住一晚。」

「OK! 有房。 多謝$2,280一晚先生!! 」 WT….F!? $2,580可以住到港島4星酒店有特… 酒店真係好PK!!! 好…我忍你。

「多謝先生,左邊住lift上8機。」 我接過門卡就同阿怡一齊上房。

拖住佢一齊搭Lift,我應到個心跳得好快好快。 話晒都係婚後既一次偷情… 係人地既老婆… 仲係一個明星級數又有身材既女人… 。 而一齊都好似發夢咁… 有一刻我仲懷疑到底自己係發夢定又撞鬼...

心中密密念之前文仔教過我既一D經文,文仔話可以軀走污糟野。 念完後,阿怡仍然係我身邊,我感到阿怡身體係有人類既體溫... OK! 我確定世界上真係會有D咁好既事情發生。 一切都係真既...

我拖住一個鄰居既人妻步入海景客房。

門未關好,我已經狠狠地同阿怡激吻上來,再續之前未完成既事。

「唔….嗄…」 阿怡係室內,完完全任解放,我地一邊濕吻一邊幫對方脫衣服。

我右手一探,摸到一陣濕淋淋既內褲。 「嘩… 你下面咁濕既…」

「…唔…. 」阿怡嬌滴滴地說:「你呀… 衰人係沙灘搞到人地咁… 條底褲濕晒啊…..」

「噢…. 咁你爽唔爽先?」 我伸出長長既舌尖挑弄著阿怡軟軟既耳垂。

「呀唔….」 從耳垂再向下滑動,舌頭轉到頸項遊走,發現原來阿怡既膚質竟如同嬰兒一般幼滑… 雙手觸及阿怡背脊滑不溜手的…

我已經再唔住… 出手脫開佢既冷衫,阿怡立即用雙手摭住一對白滑而豐滿既雙乳。 穿上白色胸圍既阿怡份外的純潔可人…. 再次將阿怡攬到懐中,我既嘴唇準備再次與阿怡一雙唇接合之際…

「DO~DO~~DO~~~」

「呃…. Sorry… 係我電話… 」阿怡輕輕將我推開,拿出手袋中電話…「….係阿TOM…」 阿怡驚慌地望住我….考慮了一上是否應該接電話。

我以手按住自己咀巴示意唔會出聲。

最後阿怡接上電話:「喂…… 我同朋友係旺角食飯… 係啊… 啊… 11點啦… 我就返黎啦…… 唔…唔洗擔心。」

阿怡掛上電話…望住我講:「係阿TOM打比我…. 佢問我返去未….」 其實我都聽到晒…

「咁… 你係唔係要返去???」 我失望地問。

「唔…. 呃… 係啊…SORRY….. 」 阿怡既SORRY係咩意思? SORRY 要走? 定SORRY今日同我差D做錯野….?

「傻左… 做咩SAY SORRY!??? 」 已經冇計可施.,我只好份大方地比一個擁抱佢。

「SORRY…」 阿怡輕柔地同我互抱著。

「我車你返去啦….」 已經唔幾得攬左佢幾耐時間。

「唔…」

我地放開手,各自整理好衣服後就車阿怡先返去… 回程中,我地冇講過野… 就好似”u爸”一樣,我車個客人返屋企。

唉…. 似乎以後都冇行啦… 算啦… 都係乖乖地對Alice好D啦…

「BYEBYE…」 各自講左句後,我目送阿怡上樓。

打開whatsapp開左阿怡既對話,心裹在想係唔係真係咁就放棄…?

心中密密念之前文仔教過我既一D經文,文仔話可以軀走污糟野。 念完後,阿怡仍然係我身邊,我感到阿怡身體係有人類既體溫... OK! 我確定世界上真係會有D咁好既事情發生。 一切都係真既...

好衰架,仲以為有料到架嘛
lm
褲都除埋 唔係咁呀嗎
屌 ITOM真係打電話過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞