《新婚的我搭上了鄰家少婦》3

950 回覆
141 Like 7 Dislike
Happy Ending: ITOM鋤阿平
如果你所講嘅happy ending係阿平同返大J一齊
當乜事都冇

我寧願要bad end好過
響巴唔好改結局啦
Happy Ending: iTom 鋤Sindy
呀Ben 大J 69 尾場
求重甜結局呀怡狠撇itom跟大j alice內疚返大j身邊自願做性奴 然後3p故事開始
經過正傳
其實阿怡只係 Mandy 既分身
講緊以前Mandy 既故事
巴打真係識玩
文呢..................
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Alice篇 (十三)

----------------------------------------

估唔到同Jeffery真係會搞野,已經將Jeffery放底多年,但已經唔可以再呃到自己,身及心都已經不能自控地對Jeffery表現出對佢既渴求。

「啊…我要啊…Jeffery…」穿起馬甲吊帶絲襪既我,正被Jeffery壓係床上。 床邊一塊鏡上,我看著自己饑餓既樣。

Jeffery用手指插入我小妹妹中,舌頭遊走於我兩胸之間,令我興奮得叫出來。

「唔...啊..... 入黎啊.... 我要你條野啊..... 啊...」我再次作出請求。

「吓? 你想要咩啊? 」 Jeffery 手指在我陰核位置打圈輕撫著。

「唔…. 我好想你插我啊…」

我講完,Jeffery就將中指滑入我濕潤既陰道,高速地進出。 令我感到一陣瘋狂既快感,由下身直達全身,痛快地手腳抽緊。

「啊…啊………嗄…」

Jeffery邊用手指刺激我陰詭邊問:「好啊!!! 插緊你啦… 點啊? 係唔係好舒服啊?」

「唔呀…」 Jeffery比起我結婚前果次搞得我更加舒服。 「啊…呀… Jeffery…. 呀…. 我好舒服…唔啊~~~~」

Jeffery見我正享受住比佢中指挑弄小洞既時間突然親吻我條頸。

我立即將佢塊面推開:「喂…. 唔可以整咖啡雞啊…」

「噢… 你怕比你老公大舟見到啊???」 Jeffery明知故問。

「係啊衰人… 唔可以啊…..」我有D擔心佢會玩野。

「呵…呵……. 好正啊…偷食又唔可以比人知,Alice…我好high 啊… 你high 唔high 啊???」 Jeffery 真係好high,我見到佢下體硬得就快要破開佢底褲而出。

「唔… 好我hight啊… 你睇你下面幾硬….」 我伸手去探索佢崩硬既小Jeffery:「我幫你含啊…」

Jeffery 立即除去佢身上最後一件衣物,再反側身將佢既小Jeffery放到我面前,佢就一頭埋到我下身用咀巴同舌尖狂瀨。

「噢….啊~ 」 Jeffery既口技真係好了得,令到我好快又再次投入起黎。

Jeffery一面瀨一面再次將手指插入,為我帶黎雙重刺激:「Alice, 唔好掛住一個人享受!」

Jeffery努力地幫我既同時我又點能夠唔幫返佢!? 我將佢既腸含入口內,一條硬而熱辣既肉棒,比大舟既短小幼細放到口內唔會好似含大舟咁辛苦要將個口張得太開。

「啊…. 嘩… 上次教左你點含,冇退步到WOR!!!」 Jeffery讚賞我含得佢舒服, 令我更加用心去幫佢。 Jeffery被我萵力啜含下興奮得將肉棒貢到我喉嚨深處:「噢…..」

我地互相刺激對方性敏感地帶,我感覺地非常既興奮。

「Jeffery…. 我要啊…. 」 我已經企起身,打算主動將肉棒插入自己度:「有冇套啊?」

「可唔可以唔用啊?」 Jeffery 想唔用套。

「唔好啦… 要用啊….」 當然唔可以唔用,因為有左BB我都唔知道點算好。

「唔… 咁好啦。」 Jeffery 拉開床頭櫃,拎出一個安全套。 「我地用0.02啦,好feel D!」

「唔… 會唔會穿架?」 偷情既我或多或少仍然仲有一點底線,唔希望會因為快感而出意外。

Jeffery已經撕開左安全套包裝,將套戴上佢肉棒上:「放心,唔會咁易穿…」

「哼… 你又知? 肯定你同開好多女人試過啦。」 雖然係一早知道Jeffery既過去,亦知道佢有個就結婚既老婆,但仍然係有種唔開心既感覺,好想佢以後都只可以同我做愛。

Jeffery將肉棒放到我已經濕到淫水溢出既陰道口:「咁以後我條野都多D留比你啦,好唔好?」

「哼… 咁既係仲會同其他女人做愛啦…」 我聽到之後有D唔開心。

「唔好咁,你都仲有老公啦係唔係?」 Jeffery 講完依句就已經將肉棒插到我身體裹。

「呀呀….啊….好正啊….」 的確我都有老公,對於Jeffery將會結婚同佢既過去,我都冇力去反對… 除非… 我離開大舟。

Jeffery抽插著我多下後就將我反側身,提高我加腳從後插入黎:「啊….Alice你真係好正…你睇下塊鏡~~」 一邊用佢地肉棒插我下體Jeffery一邊摸住我著上絲襪既大腿,欣賞住我享受梗被佢抽插既表情。

「唔..唔….快D…. 呀…..」 我望住鏡中既自己,一個淫賤而享受既表情。 我感覺到從未有過既放鬆,第一次真真正正無驅無束地享受既性愛既歡樂。 「啊….Jeffery…. 我愛你…」

我反手捉緊Jeffery塊面同佢深情的一個舌吻。
算你喇響巴
D 甜份 有番以前既水準

Btw, 唔好比佢停
大約快要結束了...
E個咁甜既happy ending...
呀平
多D正評,係可以支持我落多D糖份的
係office唔小心睇完
扯哂!火! 賤人偷食
都要響巴出文先可以比正評架嘛
好想瘋狂正評個故
《新婚的我搭上了鄰家少婦》- Jeffery篇 (十三)

----------------------------------------

可惜唔可以中出Alice, 原本以為佢結左婚,唔介意比我中出。 我既想法係想Alice幫我生,而條窮L幫我養大個便宜仔。 不過Alice堅持就由佢啦。

「我都愛你Alice~」 我好鐘意表住鏡同D女搞野,可以多角度望住女人被插既樣。 特別係從後插入時可以完全採取主導,又可以望住鏡見到條女有幾high。

Alice主動索吻,我可以減慢一下抽插既節奏,休息一下等自己可以耐D先射。 今晚著住咁性感服飾既Alice,令我異常咁興奮。

嘴巴同下體都忙碌著,騰空既手當然要放到佢既胸。 我右手仍舊提起佢大腿,左手就伸前攝入胸罩裹用食指逗佢既乳頭。

「唔…」同我進行濕吻中既Alice被我一個突如其來既搓弄,乳頭飛快地由軟變硬。 「你粒LIN好硬啊…. 另一粒要唔要都整硬?」

「…唔..呀…」 Alice冇答我,當言我唔會蠢到真係要問佢。 我只係鐘意用言語去挑逗Alice,令佢心態上更興奮。 我左手舉展開用尾指按壓Alice仍然凹陷既左邊乳頭,大姆指則輕巧地輕輕彈搓佢右邊乳頭。

兩乳及小洞一齊被進攻,世上又有幾多女人可以抵抗呢? Alice只能夠被迫地呻吟著,從佢高頻而急速既叫喊可以完全感受出佢有幾咁享受我對佢既刺激。

「啊…. Jeffery插大力D」聽到Alice插入既請求,我偏偏就要唔比佢。

「啊??? 做咩抽左出黎啊…?」 我將巨龍抽出,再將Alice雙腳反開將右手中指同無名指一齊插入Alice饑餓既淫穴裹。

我心中在想,到底Alice會唔會可以有潮吹呢? 以我估計,Alice已經身心放開全心投入於偷情既快感之內。

我將兩指慢慢插入,速度由慢轉快。 Alice既陰道似乎完全可以承受到我兩指並插,Alice發出享受既呻吟:「唔…嗄…嗄…啊…」

慢慢Alice被我刺激得越來越濕:「啊… 唔好…. 停啊…要瀨啊…停啊…」

差唔多啦,我再強快手指動作及角度… 手指慢慢感覺到有更多既水係陰道深處擢出:「唔...停...唔..唔啊....呀~~~~~」

「Bi…」 一大片淫水噴到床上。

「...呀...嗚....」 Alice仍然沉迷於潮吹快感之中。 既然咁爽,當然唔好比佢停落黎,我立即再次將巨龍插到Alice仲有淫水溢出既洞穴。

「啊...啊...啊....」 Alice呻吟聲此起彼落:「呀.... 插大力D...啊....嗄呀.嗄呀...」

「啜」 我都差唔多要射,在進步最後衝刺時同Alice黎一個法式濕吵。 Alice雙手撓實我頸項迎著我既擁吻。

「呀.... 要射啦... 啊...」 腰部動作達至最快一刻。

』啊...啊...唔.... 射啦... 啊.... 我都要黎...啦...啊...啊~~~~」

我同Alice同步到達高潮。

完事後 Alice攬實我:「好舒服啊....」

我就問佢:「咁你同你老公搞又有冇咁正? 」

「同你搞正好多啊.... 我岩岩舒服到唔小心瀨左尿...仲有高潮.... 」Alice滿足地說。

「咍....你之後冇咩?」

「唔會有同你一齊果種感覺囉...」 Alice講既唔知真定假,我聽下就算。

望一下,時間差唔多。 「不如我地去落下食D野啦。」

「唔!!! 」 Alice高興地kiss左我一下,就起身着返衫。

「食完野之後再黎多次啦... 依家都未到8點。」 難得咁好機會又唔知Alice遲下仲可唔可以同我出黎,梗係食多一次得一次啦。 加上佢原來可以咁淫,雖然冇波但佢係人妻的確又多左幾分刺激。

「依......衰人... 仲唔飽咩你...」 正準備出廳搵衫既Alice講。

「我係怕你未飽啊...呵呵~~~」

「咁你仲唔快D換衫...?」 Alice竟然擺出一個淫賤到好似Belle一樣既姣樣。

我飛撲上前:「咁就不過吊多獲先出去食野啦....」 我將佢既馬甲扣一粒一粒除去。

「呃....」 被我撲到既Alice爬到房門框上撓起屁股等候著我,一副任我魚肉既表情。
明明用緊 大J 同阿儀既手法去寫
但總係覺得賤J 賤平 賤得多
咁係你有分別心去睇
明明一樣都係賤
應該係 阿平同阿儀既 分別
btw, 用依個阿儀, 示意圖會係 張慧儀
又有文睇
求其巴識食

不過阿儀感覺上係青春,冇張慧儀嗰種韻味
而家話就話要戴套,但應該下次已經可以中出

賤平邊有底線
計番阿儀遇上大J左卅十幾歲
點都有d張慧儀韻味
咁阿怡呢? 姚樂怡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞