淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
4px 5號出庫一直停係咩干線交接
可以點
屌佢老母
屌 中通 21號出庫 到依家都未攞 叫佢全數賠 又拒絕 食屎啦

乜出到庫都可以冇㗎

今日到左 以為大家都係出左既status但冇貨到
屌 中通 21號出庫 到依家都未攞 叫佢全數賠 又拒絕 食屎啦

我都係巴打 29號落單集運 到現在都未有SMS

我12月5出庫 到而家都未有 可以搵邊個

我1日出庫 1日到左貨 不如你打去問問啦 唔似仲爆倉wo
有冇雙11用4px嘅仲未收到貨?

雙11淘寶 用四方快遞 收到貨之後發現寄少左貨 咁就搵客服 佢一直話幫我査緊 又唔正面係咪係個集運倉到 問佢又隔好耐先覆 由於之前個物流訂單包括埋寄漏嘅貨 所以依家冇左個number 冇得追蹤物流 依家唔知可以點做
對唔住 講到一舊舊

用 4px 未收過貨,今日打去淘寶,叫我申請退款

淘寶已經幫我自動收左貨 而的確我收到一半
而且係咪退款都係退集運錢 貨錢都係蝕?

貨錢都包,睇番上面個通告

我上個月25號都未撚到,屌你老母西4px正含家產
雙12 .....鬥快入庫, 轉運.......
見到好多間私集 雙11貨都未攪掂...真係博一博.
雙12想買小米,但無得用官集(小米set左唔比寄香港),用邊間好?
雙12想買小米,但無得用官集(小米set左唔比寄香港),用邊間好?

之前買車camera同買小米鞋都得喎
話不支持香港地址
話不支持香港地址

私集 ok?
話不支持香港地址

私集 ok?

私集ok,但雙十一後遺症,我怕有排滯留
有無邊間好?
雙12諗緊用邊間集運好?
暫時邊間雙11冇出事/大鑊野?

間間一樣, 只要鬥快入庫, 轉運,
13,14號轉運就正常, 過左南下貨一到有排等,
不過雙12 無咁多人買野, 冇11咁勁.
你驚主力野一到就轉運咗先, 其他野慢慢等...

巴集係咪指匯購百方,
4號落單,五號到倉
今日重未有

屌佢老母,wechat 同電話都失蹤

好彩捕打到一次,屌返我轉頭
懶人火鍋 我用多寶網私集 落唔落到hk
有冇巴打知賣家發左貨點退款,依家集運倉未簽收,有冇巴打知要點做。
如果集運倉簽收左係咪無得退
有冇人知多寶 整唔見貨會唔會退款

D野幫老細買
成千幾蚊 而家我自己食😞

男打你幾時落單?幾時出庫到貨?

D野幫老細買

你大獲了.....
rip.....
9號落單啲嘢到晒集運倉 等出貨

申通真係慢到仆街 浙江去廣東用左成3日3夜
北京啲貨都快過佢

D野幫老細買

你大獲了.....
rip.....

D野幫老細買

你大獲了.....
rip.....

中通我放棄佢 等唔到就等退錢算 屌佢老母
好彩唔係咩貴野
4px問佢佢話自提櫃冇位 我改去門市拎
希望佢冇吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞