淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
集運王到左
星期五集 今日先到
仲要漏左件貨 10蚊 諗住豪俾佢算

我仲停留付款 未去到集運個part
21號比錢做集運,24號先確認付款,到今日都仲未到

都係果句啦
你用雙11黎比無乜邊間好得去邊

平時係幾好,可以考慮下真心

會唔會呃秤?見佢續重幾平

都係果句啦

咁樣係咪假簽收?

淘寶系統出得就應該唔會係假簽。
之前問過4px,菜鳥裹裹show到出黎已簽收佢地會認簽咗,不過未入庫。
菜鳥無update佢地就會話人地假簽
咁多人用集運王, 巴集換人之後好多人轉會去
1111買 到而家一件貨都未收到
有冇人一樣呀
有無大窩口近悅來坊個邊有自取點既集運介紹

都係果句啦

想問下順豐直送有冇受到雙11影響而變慢?
簽收=入貨倉,現在間貨倉爆,無位入
簽收=入貨倉,現在間貨倉爆,無位入

邊間?

我都係咁
查單號好似係卡左係廣州海關到

我都係咁

24開始買果啲
配給站後無Update Status就直接送貨
(無左到港,出門投遞)

我都係咁

24開始買果啲
配給站後無Update Status就直接送貨
(無左到港,出門投遞)

屌4px 25號攬收,到依家都未出貨
新世代 用順風17號簽收 到伊加都未入倉 另一件同樣17號簽 但已入倉
個客服又閪
可以點?申請退款?
順豐真心暢順
前晚買
琴日朝早發順豐
今朝已到集運倉

集運倉落香港已見真彰
我星期日落單,以為好順利,因為尋日最遠山東個份都係6點已經入晒順豐倉 之後即刻比集運費

點知屌佢老母,而家都仲係係順豐集運倉無郁過

四點截單
明天請早
23號4點幾禁集運
24號凌晨1點出庫
到而家都等緊攬收
係咪正常
揾客服又話7日內會運
都唔知係hea 9我
中通
等閪咗勁耐終於入曬庫可以集運
一嚟就彈個出庫異常
5件先到得1件 其他完全唔知去左邊 熱線完全搵唔到人
新世代 用順風17號簽收 到伊加都未入倉 另一件同樣17號簽 但已入倉
個客服又閪
可以點?申請退款?

順豐好少假簽
真簽收左已經唔關賣家事,無可能退款
23號4點幾禁集運
24號凌晨1點出庫
到而家都等緊攬收
係咪正常
揾客服又話7日內會運
都唔知係hea 9我
中通

中通淘寶冇update架 運到香港都係寫等待攬收
你上秀驛個coe官網用852開頭果個運單查,運到香港就有紀錄,未到香港就冇記錄。但如果你係運去自提櫃coe只會顯示coe香港收件時間,唔會再有送貨update。
23號4點幾禁集運
24號凌晨1點出庫
到而家都等緊攬收
係咪正常
揾客服又話7日內會運
都唔知係hea 9我
中通

中通淘寶冇update架 運到香港都係寫等待攬收
你上秀驛個coe官網用852開頭果個運單查,運到香港就有紀錄,未到香港就冇記錄。但如果你係運去自提櫃coe只會顯示coe香港收件時間,唔會再有送貨update。

Thx 巴打
啱啱上coe check左都係
我係運去門市自取
聽日仲冇嘅話就再問下客服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞