淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
全民集運有冇人用過

其實無人用過先好

低調d啦,一陣比人谷爆架啦

點會啊

一睇個名就知炒哂冇人用啦

全民集運有冇人用過

其實無人用過先好

點會啊

全民集運有冇人用過

其實無人用過先好

點會啊

請問邊間集運可以運電池落黎

請問有冇人知

應該係問有邊間唔得

請問有邊間唔得
全民集運有冇人用過

其實無人用過先好

點會啊

唔好意思,唔知有無人用中通官運?
我淨係前幾頁見到有人話集運宜家無得揀
我d件起晒集運倉,仲有d無主件要事綑綁
但問題係幾日搵客服都無人應
有無人知道點解
集運王終於有得拎啦😭
屌集運王真係好撚多藉口,一時話扣關,一時又話海關系統有問題,上星期三比左錢,4號先出倉,到而家仲未到,永遠唔會再用

海關理由真係正, 官方問題, 佢都冇計,
可以拖多幾日
屌集運王真係好撚多藉口,一時話扣關,一時又話海關系統有問題,上星期三比左錢,4號先出倉,到而家仲未到,永遠唔會再用

海關理由真係正, 官方問題, 佢都冇計,
可以拖多幾日

最正係遲出早到
慢慢等啦被選中既孩子

我都想問依家淘寶
有邊間係會準時到

冇, 巴集補一件貨, 出咗車, 等咗一日先到香港,
件貨來到香港都要等3日先送, 足足到咗 4日
唔講國際轉運, 唔見貨比較. 只講運輸速度重垃圾過上年. 失望
時效等好耐. 可能多咗好多人用.

岩岩要買野諗住食屎就食屎啦
用集運王! 跟住上一上佢FB...

GROUP N SHIP 集運王
27 分鐘 ·
據物流公司通知報關口岸海關電腦升級, 導致車輛暫未封關, 到達時間將延誤.

旺旺返個賣家轉巴集
巴集好似穩D

咁係海關問題
唔係集運王問題喎

我知呀
但見FB D人屌到仆街
佢地都冇人回
而且又轉地址...

巴集就有人回

所以最後轉番巴集

我覺得似係搵藉口
關口都係果幾個淨係得集運王奶野又唔見其他集運講
好有嫌疑

巴集都有人吹奏?年年比人屌到仆街喎
上年傳執笠個陣我一pack15件貨最後用左個鳩幾月先得8件收到
到依家都係不了了之

我唔係想吹奏佢呀
只係私集淨係用過集運王toplink神州
依家集運王廢左諗住去返toplink啫

我都係

我本身係toplink轉集運王
而家係冇得選擇先用toplink

BTW我都唔知點充值

岩岩要買野諗住食屎就食屎啦
用集運王! 跟住上一上佢FB...

GROUP N SHIP 集運王
27 分鐘 ·
據物流公司通知報關口岸海關電腦升級, 導致車輛暫未封關, 到達時間將延誤.

旺旺返個賣家轉巴集
巴集好似穩D

咁係海關問題
唔係集運王問題喎

我知呀
但見FB D人屌到仆街
佢地都冇人回
而且又轉地址...

巴集就有人回

所以最後轉番巴集

我覺得似係搵藉口
好有嫌疑

上年傳執笠個陣我一pack15件貨最後用左個鳩幾月先得8件收到
到依家都係不了了之

我唔係想吹奏佢呀

我都係

BTW我都唔知點充值

佢果個創建充值訂單粒掣到底係邊
4PX 而家差個兩件貨話「干线交接成功」

乜野嚟架我睇唔明喎
貨又唔見佢到

同埋其實呢幾日唔喺香港
聽日下午我先返到香港....

即係搵番件貨
等轉運黎香港

佢係改返12月1日話交接成功囉

明明返咗佢地勁多日由12月1日開始
都話係喺倉
咁樣改返之前個狀態, 好狗!
屌你老母 我肯撚定4px整唔見咗我份件 仲要等15個工作天先肯賠償

唔好意思,唔知有無人用中通官運?
我淨係前幾頁見到有人話集運宜家無得揀
我d件起晒集運倉,仲有d無主件要事綑綁
但問題係幾日搵客服都無人應
有無人知道點解

奇喎,佢實應你過喎 我禽日先用手機同佢 live chat嚟
集運王突然到左貨
陣間去睇下真唔真先

咁係海關問題
唔係集運王問題喎

我知呀
但見FB D人屌到仆街
佢地都冇人回
而且又轉地址...

巴集就有人回

所以最後轉番巴集

我覺得似係搵藉口
好有嫌疑

到依家都係不了了之

我唔係想吹奏佢呀

我都係

BTW我都唔知點充值

佢果個創建充值訂單粒掣到底係邊

paypal啦,充乜鬼....
我終於收齊貨啦!!!!
終於!!!!!

垃圾4PX以後不錄用!
有冇人用神洲?
成個星期都係已到轉運站

唔係自取點通知你攞咩
佢永遠都顯示已到轉運站
我三日就攞到
會唔會係抽中清關啊

呢D真係PK到飛起
終於迫到佢退錢啦

呢D真係PK到飛起

鬧多幾句,再等下,佢又會出返黎
根本佢就一個人應付好多個客,搏你唔耐煩走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞